Annesi aradı

Siz acaba geri donmek ve barismak icin burda minik de olsa bir destek mi ariyorsunuz? Cunku cok belli ki ozsaygisi olan biri degilsiniz maalesef. Bakin bunu hakaret anlaminda kullanmiyorum, yukarda arkadaslarin yazdiklarina ve bir uyeye oje hakkinda ettiginiz yoruma baktim. Cidden saglikli birisi degilsiniz, yani kadinlarin aslinda gorunmez olmasi gerektigine inanan ve erkek ne yaparsa yapsin kocamdir, ses etmem mantiginda birisiniz. Ki bu benim icin ozsaygisi yok demektir.

siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz

O değilde aradın mı merak ettik hepimiz burada

siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz
Ohhhh sabırla tekrar yazıyorum.
Senden başka kimse piki kayınbıbıcım diyip kapalı giyinmez. Sizden başka aklından zoru olmayan hiç bir kadın size yapılan bu muameleyi kabul etmez.
Siz erkek delisi, kendine güveni olmayan, kendine saygısı da olmayan, kendi fikri zikri olmayan, kendine eşya muamelesi yapılmasından rahatsızlık duymayan birisiniz.
O oje yorumunuzdan da belki. Umarım o ayıyı kabul eder evlenirsiniz. Bu adanla yaşayacağınız rezil hayatı hak ediyorsunuz

Sen gerçek misin? Bizimle dalga geçmiyorsun dimi?
Tüm yorumları okudum şok içinde. Yerlerde tekmelenmişsin. Psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalmışsın. Ailesi bile sana neler demiş. Ama hala kırmayıp kapalı gitseydim diyorsun. Gerçekten kendini hiç mi önemsemiyorsun? Hiç mi değerli değilsin? Güzel davranılmayı, kararlarına saygı duyulmasını hiç mi haketmiyorsun? Özgüven, özsaygı, özsevgi eksiklerin var. İşte bu yüzden terapi almalısın. Sen kendi değerinin farkında değilsin.
Bu arada yaşın kaç? Eğitim olarak ne mezunusun? Merak ettim.

Kızlar konularımı biliyorsunuz. Bugün beni annesi aradı şaşırdım. Telefonu açmadım. Muhtemelen tanışmak isteyecekti diye tahmin ediyorum ama artık çok geç kalındı benim için. Ne yapmalıyım sizce en azından geri dönüş yapıp derdini öğrenip reddedeyim mi yoksa hiç dönüş dahi yapmayıp onu da engelleyim mi?
Kaynanan aramış açsana kız? Bak ilerde yedirir sana bu tavırları.

Irmik bak bu sefer hic olmadigim kadar ciddi yaziyorum sana git en acilinden bir terapi al. Belki sen durumun farkinda degilsin ama gercekten buna ihtiyacin var. Anneni birakip gitmemen verdigin en dogru karar olmus.
Her şeye rağmen bu iyi niyetin.. Yirim. "Tamamen duygusal " şeyler terapi ile düzelmiyor. 🤣

şimdi geri dönmezsem ve yarın bir gün başkasıyla evlenirsem ah almış olur muyum bana maddi manevi çok desteği oldu hakkını nasıl ödeyeceğim forumda okuyorum sürekli yaşattığını yaşayanlar ayrılıp başkasıyla nişanlanan evlenenler falan bunca yıllık ilişkimin üstüne nasıl görünecek bu durum
Ah alırsın tabi İrmikçim, şaka mı yapıyorsun? Nerden bulacak şimdi senin gibi değişiği? Kim herifinin lafı ile tuvalette pırtını bile tutar? Çok zor biliyon mu? 1 yıldır bulamamış bak, anası danası seferber olmuş.

Mesajların hepsini okudum şok oldum. Siz deli misiniz sizi döven yerlerde tekmeleyen adamdan ayrıldım ah almış olur muyum diyorsunuz? Oje süren kadınlar neyini servis ediyor parmaklarını mı? Nasıl yetiştirildiniz ya da noldu da bu hale geldiniz merak ettim

Çok ciddi soruyorum iq kaç? Sorun gelinlik mi sence bu cümlede? Gelinliği kapalı giyince her şey süper olacak falan mı zannediyorsun cidden?

Kızlar konularımı biliyorsunuz. Bugün beni annesi aradı şaşırdım. Telefonu açmadım. Muhtemelen tanışmak isteyecekti diye tahmin ediyorum ama artık çok geç kalındı benim için. Ne yapmalıyım sizce en azından geri dönüş yapıp derdini öğrenip reddedeyim mi yoksa hiç dönüş dahi yapmayıp onu da engelleyim mi?
Niye engellemeyi düşünüyorsun ki onu anlamadım :)

Back
X