- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Kadını geri ara oğlunuzu istiyorum de. Şartlar kesinlikle denk kaçırma.Söz dinlesem sorun olmazdı
Eski sevgiline babası “karını servis mi edeceksin” diye cümle kuruyor, sen de gelip aynı cümleyi buradaki bir kadına kuruyorsun. Yani anlattığın bu insanlardan hiçbir farkın yok, evlensen rahat rahat yaşayıp gidersin kölelik senin zoruna gitmez. Bu aptal sorulardan da vazgeç, burada anlattıklarını normal karşılayacak biri yok.siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz
Olsun, adam zengin.İrmik siz hâla düğün hazırlıkları yapmadınız mı ? Ne güzel gelinlikler seçmiştik oysa. Mobilya fiyatları da artıyor bir an evvel evlenin.
Bilgisayar mühendisiKahveCekirdegi7 ozel degilse senin meslegin nedir?
Ben o zihniyette olduğum için söylemedim üyeye bu cümleyi onların bakış açısında böyle demek istedimEski sevgiline babası “karını servis mi edeceksin” diye cümle kuruyor, sen de gelip aynı cümleyi buradaki bir kadına kuruyorsun. Yani anlattığın bu insanlardan hiçbir farkın yok, evlensen rahat rahat yaşayıp gidersin kölelik senin zoruna gitmez. Bu aptal sorulardan da vazgeç, burada anlattıklarını normal karşılayacak biri yok.
Bilgisayar mühendisi
Doğru bak onu unutmuştum, biraz daha bekleyebilir o zaman.Olsun, adam zengin.
Evet bankada yazılımcıyımMesleginde hala aktif misin?
İnsan özet yazar nerden bilelim biz senin konunuKızlar konularımı biliyorsunuz. Bugün beni annesi aradı şaşırdım. Telefonu açmadım. Muhtemelen tanışmak isteyecekti diye tahmin ediyorum ama artık çok geç kalındı benim için. Ne yapmalıyım sizce en azından geri dönüş yapıp derdini öğrenip reddedeyim mi yoksa hiç dönüş dahi yapmayıp onu da engelleyim mi?
Doğru, yoksa gelinliğinle beraber yerde tekmelerdi seni. Balayını ortopedi servisinde geçirirdin artık.Söz dinlesem sorun olmazdı
Evet bankada yazılımcıyım
siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz
Nasıl yani, eski sevgilisi, “annem misafirliğe gittiğinde çok sessiz mıçıyor, sen de öyle mıç” mı demiş?Misafirliğe gittiğinden ses çıkarmadan tuvalet işini gideriyormuş da.
Eski sevgilisi sen de öyle yap diyormuş.
Biraz dalga geçiyor bence bizlerle
Bu kadar kadın şiddetini en son The Handmaid's Tale dizisinde gördüm. Onda bile June'un nasıl s*çtığına karışmıyorlardı düşün.Nasıl yani, eski sevgilisi, “annem misafirliğe gittiğinde çok sessiz mıçıyor, sen de öyle mıç” mı demiş?
Hatta nasıl micildigini nasil yapıldığını yazdıNasıl yani, eski sevgilisi, “annem misafirliğe gittiğinde çok sessiz mıçıyor, sen de öyle mıç” mı demiş?
Hata mı ettimHatta nasıl micildigini nasil yapıldığını yazdı
Sevgili irmik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?