Annesi aradı

siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz
Eski sevgiline babası “karını servis mi edeceksin” diye cümle kuruyor, sen de gelip aynı cümleyi buradaki bir kadına kuruyorsun. Yani anlattığın bu insanlardan hiçbir farkın yok, evlensen rahat rahat yaşayıp gidersin kölelik senin zoruna gitmez. Bu aptal sorulardan da vazgeç, burada anlattıklarını normal karşılayacak biri yok.

Ben o zihniyette olduğum için söylemedim üyeye bu cümleyi onların bakış açısında böyle demek istedim

İnsan özet yazar nerden bilelim biz senin konunu

Evet bankada yazılımcıyım

Irmikcigim bilgisayar muhendisi ve yazilimci senin gibi sordugu soruyu evirip cevirip 10 defa sormaz. Konu acarken kizlar konumu biliyorsunuz diye hic acmaz. Buna cok eminim, bildigim bir sey var ki boyle konusuyorum. Ha depresyondasidir ok. Diger bir ihtimal trolluyorsundur. Baska bir sebep bulamadim.

siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz

Ben ayrılmazdım. Aşk kolay bulunmuyor.
Gelinliği kapalı seçer ve sonraki hayatımda da kendimi tekmeletmeyecek seçimler yapmaya çalışırdım.

Koskoca banka güvenip yazılım işini sana mı vermiş, ilişkilerinde böylesi zihniyette olan biri isen gerçekten mühendis değilsindir, yok mühendissen trollüyorsundur diye düşünüyorum. Yahu okuyup mühendis olmuş kendi ayakları üstünde duran aklı başında bir kadının açacağı konular mı bunlar. Cok ilginç

Misafirliğe gittiğinden ses çıkarmadan tuvalet işini gideriyormuş da.
Eski sevgilisi sen de öyle yap diyormuş.
Biraz dalga geçiyor bence bizlerle
Nasıl yani, eski sevgilisi, “annem misafirliğe gittiğinde çok sessiz mıçıyor, sen de öyle mıç” mı demiş?

Nasıl yani, eski sevgilisi, “annem misafirliğe gittiğinde çok sessiz mıçıyor, sen de öyle mıç” mı demiş?
Bu kadar kadın şiddetini en son The Handmaid's Tale dizisinde gördüm. Onda bile June'un nasıl s*çtığına karışmıyorlardı düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…