Annesi aradı

sana buna karar verdiren ne oldu mesela anlattıklarımdn en itici geleni veya asla böyle bi tipin yanından geçmem dedirten en önemli özelliği?

erindiydim yazmaya kalbiyle aşık olduğunu sanıyor irmik bence
halbuki böbrek gibi ciğer gibi bir et parçası

sana buna karar verdiren ne oldu mesela anlattıklarımdn en itici geleni veya asla böyle bi tipin yanından geçmem dedirten en önemli özelliği?
Maçoluğu, kıroluğu başlı başına itici. Kadına değer vermemesi, akıl vermesi, kıskançlığı, bana şunu yapma bınu yapma deme hakkını kendinde bulması, onu giyme bunu giyme, erkeklerle konuşma deme haddi. Bana birisi şunu da şöyle giymesen şunla görüşmesen dediğinde buz gibi soğurum.
Adamla ilgili anlattığın her şey itici. Yolda görsem kaldırmış değiştiririm o derece itici. Adam kıro.

ya bir kere oldu taa sene 2016 sinirle yaptı. sona kendi bile unuttu. ama o gün bacağım uyuşa uyuşa yurda gidip ağladımı bilirim.
E daha ne irmik sevgiliyken yapan evliyken tekme tokat dalar
unuttu kendi dnasında var olduğunu değiştirmez
acı yanı bak sen unutmamışsın ne acısını ne hissini

Benim anlamadığım şey şu : okumuş, iş sahibi, kültürlü kadınlar nerde Maho, Kıro varsa onları buluyorlar. Yani Odunluk kadınlar için bir tercih sebebi olmuş.
Zıt kutuplar birbirini çekiyor sanırım.

Kedi misin sen?
Köpek misin sen?
Niye sahiplensin seni.
Kimin sahibi olursun? Kölenin sahibiydin yanlış düzen dedik yıktık, mal sahibi olursun, arazi sahibi olursun. İnsanın sahibi mi olur.
Aklın yok bence senin
teoride çok haklısın çok çok mantıklı bir düşünce ama gel gör ki ben bunu uygulamada başarısızım sevip aşık olunca o ne derse sanki hepsi doğruymuş gibi geliyor. onun yanımda kalması beni sevip sıkı sıkı sarması için o zamanlar ne dese mantıksızda gelse uygulardım şimdi buna bir dur dedim ama içim hala buruk belkide alışkanlıktır ama geçer umarım biran önce

Ben senin yerinde olsam psikolojik destek alırım. İyice araştır ve sana uygun bir terapist bul. Normal değiş bu düşünce var bir sıkıntı belli en azından düzelt kendini. Bu kafayla kendini köle yapacaksın. Başına bela alacaksın.
Bir insana sinir anında vurmak normal değildir. Bir anlık öfke diye bir şey yoktur. Şiddettin bir keresi olmaz. Öfkelenince şiddet uygulayan bir sinir anında yine yapar. O öldürülen kadınların ne yazık ki büyük bir kısmı bir kereydi diye affeden kadınlar ne yazık ki.
Şakası yok kendini yakacaksın.

sende zamanında çocukluğunda kaybetme ve değersizlik duygusu aşılanmış
kendine öz saygın ve güvenin olsun
sen değerli bir bireysin
kendine bunu sık sık tekrar et lütfen

Peki ayrılmak istediğimde neden şiddet uygulamadı hatta başka birini tanıyacağım da demiştim ona vazgeçsin diye ama o an öfkeden birşey yapmadı gerekmez miydi hiç bişey yapmadı çok ağladı üzüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…