- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
sana buna karar verdiren ne oldu mesela anlattıklarımdn en itici geleni veya asla böyle bi tipin yanından geçmem dedirten en önemli özelliği?Aşk pembik kalbinde ansızın filizlenen bir duygu değil. Diğer her duygu gibi beyinde olup bitiyor ve evet beynin kime aşık olacağını seçer. Bunu yapmak için de şimdi burada yazamayacağım kadar veri işler, analiz yapar. Aşkın bilimdeki karşılığı budur.
Mantıklı insan aşık olmayı geç şu tipin yanına bile yaklaşmaz. Sen sağlıklı düşünemediğin ve maddi açıdan da faydalı bulduğun için kopamıyorsun bu adamdan.
O yüzden ne bu adamdan bir halt olmaz dememizi anlıyorsun ne böyle birini görsek karşı kaldırıma geçeriz dememizi anlıyorsun.
Bahsettiğin tip gibi biri benim için homo sapiens bile değil mesela. Adamı kendimle aynı tür olarak görmüyorum ki aşık olayım böyle birine.
Aşk pembik kalbinde ansızın filizlenen bir duygu değil. Diğer her duygu gibi beyinde olup bitiyor ve evet beynin kime aşık olacağını seçer. Bunu yapmak için de şimdi burada yazamayacağım kadar veri işler, analiz yapar. Aşkın bilimdeki karşılığı budur.
Mantıklı insan aşık olmayı geç şu tipin yanına bile yaklaşmaz. Sen sağlıklı düşünemediğin ve maddi açıdan da faydalı bulduğun için kopamıyorsun bu adamdan.
O yüzden ne bu adamdan bir halt olmaz dememizi anlıyorsun ne böyle birini görsek karşı kaldırıma geçeriz dememizi anlıyorsun.
Bahsettiğin tip gibi biri benim için homo sapiens bile değil mesela. Adamı kendimle aynı tür olarak görmüyorum ki aşık olayım böyle birine.
sana buna karar verdiren ne oldu mesela anlattıklarımdn en itici geleni veya asla böyle bi tipin yanından geçmem dedirten en önemli özelliği?
Maçoluğu, kıroluğu başlı başına itici. Kadına değer vermemesi, akıl vermesi, kıskançlığı, bana şunu yapma bınu yapma deme hakkını kendinde bulması, onu giyme bunu giyme, erkeklerle konuşma deme haddi. Bana birisi şunu da şöyle giymesen şunla görüşmesen dediğinde buz gibi soğurum.sana buna karar verdiren ne oldu mesela anlattıklarımdn en itici geleni veya asla böyle bi tipin yanından geçmem dedirten en önemli özelliği?
Bunu ona ayrılırken hatırlattım ve başta hatırlamazlıktan geldi sonrada o zaman sinirle oldu dediben hemen bir tane yazayım bir insanı tekmelemesi.
Tatmin mi oldun yani.Bunu ona ayrılırken hatırlattım ve başta hatırlamazlıktan geldi sonrada o zaman sinirle oldu dedi
Bunu ona ayrılırken hatırlattım ve başta hatırlamazlıktan geldi sonrada o zaman sinirle oldu dedi
Kimseyisen hiç sinirlenmiyor musun irmik?
kaç kişiyi tekmeledin şimdiye kadar?
Çok eskiden yaptığı için artık yapmaz beşki ama insan evleneceği zaman yinede herşeyiyle düşünüyor eni boyu bilemiyorum bir daha yaparmıydı yapmaz mıydı sanırım ben olgunlaşınca detaylı düşünmeye başladımTatmin mi oldun yani.
Çok eskiden yaptığı için artık yapmaz beşki ama insan evleneceği zaman yinede herşeyiyle düşünüyor eni boyu bilemiyorum bir daha yaparmıydı yapmaz mıydı sanırım ben olgunlaşınca detaylı düşünmeye başladım
ya bir kere oldu taa sene 2016 sinirle yaptı. sona kendi bile unuttu. ama o gün bacağım uyuşa uyuşa yurda gidip ağladımı bilirim.Sevgiliyken tekmeleyen evlenince çok sever
E daha ne irmik sevgiliyken yapan evliyken tekme tokat dalarya bir kere oldu taa sene 2016 sinirle yaptı. sona kendi bile unuttu. ama o gün bacağım uyuşa uyuşa yurda gidip ağladımı bilirim.
ilgi ve sahiplenilme hissi aslındaBenim anlamadığım şey şu : okumuş, iş sahibi, kültürlü kadınlar nerde Maho, Kıro varsa onları buluyorlar. Yani Odunluk kadınlar için bir tercih sebebi olmuş.
Zıt kutuplar birbirini çekiyor sanırım.
Lütfen yanlış anlamayın ama iyi bir işiniz var. Aynı zamanda çok da gençsiniz. Bu adamda neden ısrar ediyorsunuz ?ilgi ve sahiplenilme hissi aslında
Kedi misin sen?ilgi ve sahiplenilme hissi aslında
teoride çok haklısın çok çok mantıklı bir düşünce ama gel gör ki ben bunu uygulamada başarısızım sevip aşık olunca o ne derse sanki hepsi doğruymuş gibi geliyor. onun yanımda kalması beni sevip sıkı sıkı sarması için o zamanlar ne dese mantıksızda gelse uygulardım şimdi buna bir dur dedim ama içim hala buruk belkide alışkanlıktır ama geçer umarım biran önceKedi misin sen?
Köpek misin sen?
Niye sahiplensin seni.
Kimin sahibi olursun? Kölenin sahibiydin yanlış düzen dedik yıktık, mal sahibi olursun, arazi sahibi olursun. İnsanın sahibi mi olur.
Aklın yok bence senin
Ben senin yerinde olsam psikolojik destek alırım. İyice araştır ve sana uygun bir terapist bul. Normal değiş bu düşünce var bir sıkıntı belli en azından düzelt kendini. Bu kafayla kendini köle yapacaksın. Başına bela alacaksın.teoride çok haklısın çok çok mantıklı bir düşünce ama gel gör ki ben bunu uygulamada başarısızım sevip aşık olunca o ne derse sanki hepsi doğruymuş gibi geliyor. onun yanımda kalması beni sevip sıkı sıkı sarması için o zamanlar ne dese mantıksızda gelse uygulardım şimdi buna bir dur dedim ama içim hala buruk belkide alışkanlıktır ama geçer umarım biran önce
sende zamanında çocukluğunda kaybetme ve değersizlik duygusu aşılanmışteoride çok haklısın çok çok mantıklı bir düşünce ama gel gör ki ben bunu uygulamada başarısızım sevip aşık olunca o ne derse sanki hepsi doğruymuş gibi geliyor. onun yanımda kalması beni sevip sıkı sıkı sarması için o zamanlar ne dese mantıksızda gelse uygulardım şimdi buna bir dur dedim ama içim hala buruk belkide alışkanlıktır ama geçer umarım biran önce
Peki ayrılmak istediğimde neden şiddet uygulamadı hatta başka birini tanıyacağım da demiştim ona vazgeçsin diye ama o an öfkeden birşey yapmadı gerekmez miydi hiç bişey yapmadı çok ağladı üzüldüBen senin yerinde olsam psikolojik destek alırım. İyice araştır ve sana uygun bir terapist bul. Normal değiş bu düşünce var bir sıkıntı belli en azından düzelt kendini. Bu kafayla kendini köle yapacaksın. Başına bela alacaksın.
Bir insana sinir anında vurmak normal değildir. Bir anlık öfke diye bir şey yoktur. Şiddettin bir keresi olmaz. Öfkelenince şiddet uygulayan bir sinir anında yine yapar. O öldürülen kadınların ne yazık ki büyük bir kısmı bir kereydi diye affeden kadınlar ne yazık ki.
Şakası yok kendini yakacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?