- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Çalışmak istediğin için değil, istediğin gibi giyinip tatile gidemeyeceğin için bu kadar şeyi yaşadınız, derdin bu kadar basit, hayattan istediğin bir askılı bir deniz.Yahu öyle bir derdim olsaydı sence ben ayrılır mıydım sponsor kelimes ne kadar saçma ben çalışmayan biri olsaydım ve bu şekilde bir konum olsaydı evet çalışmayı gözü kesmiyor adamın herşeyine katlanmış derdiniz ben çalışacağım diye direttiğim için yaşadık biz o şiddeti ben direttim ve istediğimi aldım şimdi çatır çatır da çalışıyorum başkaları gibi evlenince çalışmayı bıraktım sonra şiddet gördüm şimdi nasıl işe geri döneceğim falan değil konum ben geleceğimi kimsenin eline bırakmadım bırakmış olsaydım şuan ayrılma cesaretimi de gösteremezdim bence daha objektif gözle okuyun konumu
Valla hiç kusura bakma şekerim. Rahmeti diledim , hayatta olmayan birine görevimi tamamladım. Senden farklı olarak her lafımın arkasındayım.Şekilci veya mayışmış demen gerekmiypr
Panpa bana da bi analiz yapsana. Cok ihtiyacim var buna lutfenKatip eşin iş kurmaya çalışmış becerememiş diye eski sevgilimin şirket kurup iyi paralar kazanmasını mı çekemedin acaba sana denk gelmemiş aylarca işsiz kalmış anca bi işe girebilmiş. Bana yaptığın sert yorumların sebebi belli oldu adam resmen anasından ve senden geçinmiş karışma konusunda gelirsek e sen zaten kapalı olduğun içinde bu konularda sorun yaşamazsın adam sen devlete kapağı atmışsın bir güzel kullanıyor tabi rahatsız olmaz senin iş yerindeki erkeklerle konuşmandan veya çalışmandan garanti maaş işte
Zaten şuanda istediğim gibi tatile gidip askılı giyebilirim dimi bu kolay bişey onun verdiği hisleri o aşk duygusunu başkasında bulamamak mesele. Ben böyle birine aşık olmazdım beni özgür bırakmayan birine diyorsunuz ya duygularınızı siz kontrol edebiliyorsunuz o zaman ay şuna aşık olayım şuna olmayım gibiÇalışmak istediğin için değil, istediğin gibi giyinip tatile gidemeyeceğin için bu kadar şeyi yaşadınız, derdin bu kadar basit, hayattan istediğin bir askılı bir deniz.
Saygı duymadığım birine aşık olmam.Zaten şuanda istediğim gibi tatile gidip askılı giyebilirim dimi bu kolay bişey onun verdiği hisleri o aşk duygusunu başkasında bulamamak mesele. Ben böyle birine aşık olmazdım beni özgür bırakmayan birine diyorsunuz ya duygularınızı siz kontrol edebiliyorsunuz o zaman ay şuna aşık olayım şuna olmayım gibi
Evet istediklerini yapıyor, o günlük işin bitince pişman oluyorsun, adam öldürmüş gibi. Senin kafan bu adamla aynı, sen bu adama aşık olursun tabi, ben buna sümüğümü sürmem mesela. Sen askılını giy denizine git sana modern desinler ama yerlerde tekmelendiğini bilmesin kimse, bunun hiçbir önemi yok. Aleme kendini güldürmemek için diretiyorsun bu kadar, aaa kız neyken ne oldu demesinler diye. Şekilci derken boşa laf etmedim ben.Zaten şuanda istediğim gibi tatile gidip askılı giyebilirim dimi bu kolay bişey onun verdiği hisleri o aşk duygusunu başkasında bulamamak mesele. Ben böyle birine aşık olmazdım beni özgür bırakmayan birine diyorsunuz ya duygularınızı siz kontrol edebiliyorsunuz o zaman ay şuna aşık olayım şuna olmayım gibi
Ben İrmik'i bir yerde anlıyorum, bu herifi aile akraba eş dost içine nasıl çıkaracaksın şimdi? Benim akrabalar o kadar muhafazakar ama şöyle bir tip getirsem karşılarına, valla çıldırırlar.Saygı duymadığım birine aşık olmam.
Böyle kısıtlayan bir insana saygı duymam. Bırak aşkı merhabalaşmam bile
Yahu öyle bir derdim olsaydı sence ben ayrılır mıydım sponsor kelimes ne kadar saçma ben çalışmayan biri olsaydım ve bu şekilde bir konum olsaydı evet çalışmayı gözü kesmiyor adamın herşeyine katlanmış derdiniz ben çalışacağım diye direttiğim için yaşadık biz o şiddeti ben direttim ve istediğimi aldım şimdi çatır çatır da çalışıyorum başkaları gibi evlenince çalışmayı bıraktım sonra şiddet gördüm şimdi nasıl işe geri döneceğim falan değil konum ben geleceğimi kimsenin eline bırakmadım bırakmış olsaydım şuan ayrılma cesaretimi de gösteremezdim bence daha objektif gözle okuyun konumu
Şu adamı istediği gibi giyinip istediği yerlere gitmeye ikna etme yolları varsa söyle.İrmik sana nasıl bir tavsiye verilsin ? Ne yapmak istiyorsun ?
Sen ayrılmadın irmik.
Sana rest çekti sen olmaz diyince terk edildin.
Terk eden insan elli konu boyunca güzelleme yapmazdı. Sen ayrılık acısı çeliyorsun bu bile şutladığını ispat ediyor
Kendisi bir dert etmiyor ben zaten açık giyinmem diyor sonra dert ediyor gibi oluyor. Kendi ne istediğini bilse daha rahat tavsiye veririz.Şu adamı istediği gibi giyinip istediği yerlere giyinmeye ikna etme yolları varsa söyle.
Çoban gidince tek başına düşünmek zorunda kaldı tabi, o kadar çok düşünecek şey var ki, kim düşünecek şimdi hepsini hööff.Kendisi bir dert etmiyor ben zaten açık giyinmem diyor sonra dert ediyor gibi oluyor. Kendi ne istediğini bilse daha rahat tavsiye veririz.
Gerçekten ne istediğini bilmiyorum. Tekrar birleşmek mi yoksa ayrı kalmak mı anlamadım.Çoban gidince tek başına düşünmek zorunda kaldı tabi, o kadar çok düşünecek şey var ki, kim düşünecek şimdi hepsini hööff.
Katip eşin iş kurmaya çalışmış becerememiş diye eski sevgilimin şirket kurup iyi paralar kazanmasını mı çekemedin acaba sana denk gelmemiş aylarca işsiz kalmış anca bi işe girebilmiş. Bana yaptığın sert yorumların sebebi belli oldu adam resmen anasından ve senden geçinmiş karışma konusunda gelirsek e sen zaten kapalı olduğun içinde bu konularda sorun yaşamazsın adam sen devlete kapağı atmışsın bir güzel kullanıyor tabi rahatsız olmaz senin iş yerindeki erkeklerle konuşmandan veya çalışmandan garanti maaş işte
Nereden anliycaklar sana karışıp karışmadığını getirsen dışarıdan görünen çok iyi biri olduğu teyzeler falan çok sever onuBen İrmik'i bir yerde anlıyorum, bu herifi aile akraba eş dost içine nasıl çıkaracaksın şimdi? Benim akrabalar o kadar muhafazakar ama şöyle bir tip getirsem karşılarına, valla çıldırırlar.
Teşekkür ederimKahveCekirdegi7 bu arada senin yazdiklarin uzerindem ben de yazdim annesi boyle demis diye. Niyetim asla seni bu konuda uzmek degildi. Kalbini kirdiysam ozur dilerim ben de annemi kaybettim sen yazmis olsan bile benim yazmamam lazimdi. Sen yukselince haliyle biz de dusunmeden yazdik. Bu konuda seni kirdiysam ozur dilerim.
Zaten şuanda istediğim gibi tatile gidip askılı giyebilirim dimi bu kolay bişey onun verdiği hisleri o aşk duygusunu başkasında bulamamak mesele. Ben böyle birine aşık olmazdım beni özgür bırakmayan birine diyorsunuz ya duygularınızı siz kontrol edebiliyorsunuz o zaman ay şuna aşık olayım şuna olmayım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?