Annesi aradı

Çalışmak istediğin için değil, istediğin gibi giyinip tatile gidemeyeceğin için bu kadar şeyi yaşadınız, derdin bu kadar basit, hayattan istediğin bir askılı bir deniz.

Ben burda maddi konuları öne vurduysam parası çok diye değil az da olsa bonkör olduğu az da olsa çokda olsa verici esirgemeyen biri olduğu içindi başka taraflara çekmenin alemi yok zaten öyle bir derdim olsa okuldayken bu tekliflerini kabul eder hiç uğraşmaz okulu kılpayı bitirip bitirince işe girmezdim. Ben hedef dönem dereceye girerdim

Panpa bana da bi analiz yapsana. Cok ihtiyacim var buna lutfen

Çalışmak istediğin için değil, istediğin gibi giyinip tatile gidemeyeceğin için bu kadar şeyi yaşadınız, derdin bu kadar basit, hayattan istediğin bir askılı bir deniz.
Zaten şuanda istediğim gibi tatile gidip askılı giyebilirim dimi bu kolay bişey onun verdiği hisleri o aşk duygusunu başkasında bulamamak mesele. Ben böyle birine aşık olmazdım beni özgür bırakmayan birine diyorsunuz ya duygularınızı siz kontrol edebiliyorsunuz o zaman ay şuna aşık olayım şuna olmayım gibi

Saygı duymadığım birine aşık olmam.
Böyle kısıtlayan bir insana saygı duymam. Bırak aşkı merhabalaşmam bile

Evet istediklerini yapıyor, o günlük işin bitince pişman oluyorsun, adam öldürmüş gibi. Senin kafan bu adamla aynı, sen bu adama aşık olursun tabi, ben buna sümüğümü sürmem mesela. Sen askılını giy denizine git sana modern desinler ama yerlerde tekmelendiğini bilmesin kimse, bunun hiçbir önemi yok. Aleme kendini güldürmemek için diretiyorsun bu kadar, aaa kız neyken ne oldu demesinler diye. Şekilci derken boşa laf etmedim ben.

Saygı duymadığım birine aşık olmam.
Böyle kısıtlayan bir insana saygı duymam. Bırak aşkı merhabalaşmam bile
Ben İrmik'i bir yerde anlıyorum, bu herifi aile akraba eş dost içine nasıl çıkaracaksın şimdi? Benim akrabalar o kadar muhafazakar ama şöyle bir tip getirsem karşılarına, valla çıldırırlar.

parayı gözü görmez maddi olarak beni rahat tutar bonkördür aileme karşıda.

Yukarida kopyaladigim senin ilk konundan ve senin yazdigin bir cumle. Yine senin bu konunda maddi manevi cok destegini gordum vebal almaktan korkuyorum diye yazdiklarin var. Sevgili kismi ok.ama maddi destek kismi ne oluyor?

Kendisi bir dert etmiyor ben zaten açık giyinmem diyor sonra dert ediyor gibi oluyor. Kendi ne istediğini bilse daha rahat tavsiye veririz.
Çoban gidince tek başına düşünmek zorunda kaldı tabi, o kadar çok düşünecek şey var ki, kim düşünecek şimdi hepsini hööff.

belki kadınla erkek eşittir diye düşündüğü için başka insanlarla konuşmasından veya çalışmasından rahatsız olmuyordur. belki karısına saygı duyduğu için rahatsız olmuyordur
bu açıdan bakmak işine gelmiyor mu irmik?
kadına, fikirlerine, seçtiği arkasaşlarına, çalışmasına vs saygı duyulması senin için çok ütopik birşey mi?

KahveCekirdegi7 bu arada senin yazdiklarin uzerindem ben de yazdim annesi boyle demis diye. Niyetim asla seni bu konuda uzmek degildi. Kalbini kirdiysam ozur dilerim ben de annemi kaybettim sen yazmis olsan bile benim yazmamam lazimdi. Sen yukselince haliyle biz de dusunmeden yazdik. Bu konuda seni kirdiysam ozur dilerim.

N
Ben İrmik'i bir yerde anlıyorum, bu herifi aile akraba eş dost içine nasıl çıkaracaksın şimdi? Benim akrabalar o kadar muhafazakar ama şöyle bir tip getirsem karşılarına, valla çıldırırlar.
Nereden anliycaklar sana karışıp karışmadığını getirsen dışarıdan görünen çok iyi biri olduğu teyzeler falan çok sever onu

Teşekkür ederim

Aşk pembik kalbinde ansızın filizlenen bir duygu değil. Diğer her duygu gibi beyinde olup bitiyor ve evet beynin kime aşık olacağını seçer. Bunu yapmak için de şimdi burada yazamayacağım kadar veri işler, analiz yapar. Aşkın bilimdeki karşılığı budur.

Mantıklı insan aşık olmayı geç şu tipin yanına bile yaklaşmaz. Sen sağlıklı düşünemediğin ve maddi açıdan da faydalı bulduğun için kopamıyorsun bu adamdan.
O yüzden ne bu adamdan bir halt olmaz dememizi anlıyorsun ne böyle birini görsek karşı kaldırıma geçeriz dememizi anlıyorsun.

Bahsettiğin tip gibi biri benim için homo sapiens bile değil mesela. Adamı kendimle aynı tür olarak görmüyorum ki aşık olayım böyle birine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…