- 14 Eylül 2014
- 21.027
- 100.894
- 798
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
ÖfffffffPeki ayrılmak istediğimde neden şiddet uygulamadı hatta başka birini tanıyacağım da demiştim ona vazgeçsin diye ama o an öfkeden birşey yapmadı gerekmez miydi hiç bişey yapmadı çok ağladı üzüldü
sana buna karar verdiren ne oldu mesela anlattıklarımdn en itici geleni veya asla böyle bi tipin yanından geçmem dedirten en önemli özelliği?
erindiydim yazmaya kalbiyle aşık olduğunu sanıyor irmik bence
halbuki böbrek gibi ciğer gibi bir et parçası
Ayrılmak istediğinde dövmenesine şaşırmış minnet etmiş.Aslında mantığına uyuyor adam ama kabul edemiyor bunu. Kendini farklı bir yere konumlandırıyor ama aynı noktadalar farkında değil.
Hâlâ gelmiş uzun zaman önce bir kez tekmeledi diyor
ya bir kere oldu taa sene 2016 sinirle yaptı. sona kendi bile unuttu. ama o gün bacağım uyuşa uyuşa yurda gidip ağladımı bilirim.
Ayrılmak istediğinde dövmenesine şaşırmış minnet etmiş.
Demek dövse de beni seviyor ki dövdü diyecekt
Bizden ne istiyorsun onu soyle? Sinirle yapmis, kendi bile unutmus, senin zaten dert edecegin son sey tekmelenmek e sorun nerede?
Bizim de sorun etmememizi istiyor.
"Ya tatlım erkek bu, olur arada öyle şeyler, hangimiz tekmelenmedik çılgınlar gibi" desek içi rahat edecek. Bin sene önce nenemi tekmelemişler diyen olsa o bile kabulü.
Siz eşya da süs köpeği misiniz? İnsan olsanız bir sahibe ihtiyacıniz olmazdı.ilgi ve sahiplenilme hissi aslında
herkes ilgi bekler ilgi görmek herkesin hoşuna gider umursanmamayı kim isterki bilgisayar müh. okudum.Siz eşya da süs köpeği misiniz? İnsan olsanız bir sahibe ihtiyacıniz olmazdı.
Kuzum siz ne okudunuz hangi üni ne bölüm. Bu kadar cahillik pes.
Şimdi size değerler eğitimi mi vereceğiz?
Valla sevgiliyken gittim, evliyken de gittim. Kizim dogdu babasina emanet ettim yine gittim.size bir sorum var evli olanları hariç tutuyorum tabi onlarda sevgiliyken ki zamanlarına göre cevap verebilir mesela 4 kız arkadaş bir yurtdışı turu almak istiyorsunuz ve bir ilkeye 5 gün turla gitmek istiyorsunuz. kaçınız sevgilisi buna izin verir tamam der. hanginizin sevgili oo çok güzel düşünmüşsünüz canım bir güzel eğlenin gezin görün der. kaçınızınki bozulmaz bu duruma rahatsız olmaz bekle ne gerek var şimdi evlenince gideriz dur ne acelen var der?
Nereye yurtdışına mıValla sevgiliyken gittim, evliyken de gittim. Kizim dogdu babasina emanet ettim yine gittim.
Yurtdisi ve yurtici.Nereye yurtdışına mı
size bir sorum var evli olanları hariç tutuyorum tabi onlarda sevgiliyken ki zamanlarına göre cevap verebilir mesela 4 kız arkadaş bir yurtdışı turu almak istiyorsunuz ve bir ilkeye 5 gün turla gitmek istiyorsunuz. kaçınız sevgilisi buna izin verir tamam der. hanginizin sevgili oo çok güzel düşünmüşsünüz canım bir güzel eğlenin gezin görün der. kaçınızınki bozulmaz bu duruma rahatsız olmaz bekle ne gerek var şimdi evlenince gideriz dur ne acelen var der?
Sevgili iken gittim, evli ikende gittim. İş için erkek iş arkadaşlarımla da gittim. Havalimanına bıraktı döndüğüm zaman aldı.size bir sorum var evli olanları hariç tutuyorum tabi onlarda sevgiliyken ki zamanlarına göre cevap verebilir mesela 4 kız arkadaş bir yurtdışı turu almak istiyorsunuz ve bir ilkeye 5 gün turla gitmek istiyorsunuz. kaçınız sevgilisi buna izin verir tamam der. hanginizin sevgili oo çok güzel düşünmüşsünüz canım bir güzel eğlenin gezin görün der. kaçınızınki bozulmaz bu duruma rahatsız olmaz bekle ne gerek var şimdi evlenince gideriz dur ne acelen var der?
Yanlış soru.size bir sorum var evli olanları hariç tutuyorum tabi onlarda sevgiliyken ki zamanlarına göre cevap verebilir mesela 4 kız arkadaş bir yurtdışı turu almak istiyorsunuz ve bir ilkeye 5 gün turla gitmek istiyorsunuz. kaçınız sevgilisi buna izin verir tamam der. hanginizin sevgili oo çok güzel düşünmüşsünüz canım bir güzel eğlenin gezin görün der. kaçınızınki bozulmaz bu duruma rahatsız olmaz bekle ne gerek var şimdi evlenince gideriz dur ne acelen var der?
Sevgiliyken bekar kuzenimle gittim beş ülke gezdim. O zamanki sevgilim şimdiki eşime de çakı almıştım hediye hala kullanırsize bir sorum var evli olanları hariç tutuyorum tabi onlarda sevgiliyken ki zamanlarına göre cevap verebilir mesela 4 kız arkadaş bir yurtdışı turu almak istiyorsunuz ve bir ilkeye 5 gün turla gitmek istiyorsunuz. kaçınız sevgilisi buna izin verir tamam der. hanginizin sevgili oo çok güzel düşünmüşsünüz canım bir güzel eğlenin gezin görün der. kaçınızınki bozulmaz bu duruma rahatsız olmaz bekle ne gerek var şimdi evlenince gideriz dur ne acelen var der?
inşallah hayırlısı geçen sefer söylemiştim tanımak isteyen biri olmuştu iş yerinde diye ama henüzhiç hazır hissetmiyorum kendimi hemde vicdan yapıyorum sanırımIrmik yeni asklara yelken ac. Gercek bir sevgilin olursa o zaman gel konusalim. Varsayimlar uzerine konusmak, baskalarinin sevgilileri ya da gecmis sevgilileri sana bir sey katmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?