- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Senin aldığın hediye değil ki, adam seni bildiğin giydiriyor be annem.Heralde hiç hediye almadın katip oda ayrı bir ironi
Senin aldığın hediye değil ki, adam seni bildiğin giydiriyor be annem.
Kendini geliştirememiş lafını Kıyafet için mi yazdım ben beni çalıştırmak istemediğinde söylediAnnem beni evire cevire doverdi herhalde ben seni boyle mi yetistirdim diye. Ama irmigin annesi adamin aldigi kiyafetleri begenmemis hic mi kendini gelistirememis demis. Kendini gelistirmis irmik gelmis sevgilimi kiskandiniz diyor komedi ya.
Annen seni evire çevire dövsün o zaman benim annem şiddet uygulamazdıAnnem beni evire cevire doverdi herhalde ben seni boyle mi yetistirdim diye. Ama irmigin annesi adamin aldigi kiyafetleri begenmemis hic mi kendini gelistirememis demis. Kendini gelistirmis irmik gelmis sevgilimi kiskandiniz diyor komedi ya.
Benim aile yapım böyle değil ama khomyuk ben aydın eğitimli bir ailede büyüdüm annem yaşıyorken görüyordu o bile dedi hiç mi kendini geliştirmemiş diye onun bana aldığı çoğu kıyafeti annem hiç beğenmiyordu
Kendini geliştirememiş lafını Kocatepe için ni yazdım ben beni çalıştırmak istemediğinden söyledi
Evet sonra elin öküzü evire çevire tekme tokat dövdü.Annen seni evire çevire dövsün o zaman benim annem şiddet uygulamazdı
Evet yerlerde tekmeleyip rövaşata atarak geri döndürmüş. Üfff yine sadece para kısmına cevap verdi. Diğerlerine bir cevabın yok çünkü. Ben de çoğunlukla freelance olarak çalıştım, şu an bir şirkete bağlıyım ama çalışma şartlarım esnek olduğundan arada freelance iş yapıyorum. Kendi işini kurmak da çok basit, bu sektördeki herkes bir şekilde kendi işini kurar danışmanlık şirketi kuran arkadaşlarım var veya kendi bir app geliştirir vs. Herkesin denediği şeyler. En başta çok ucuza çalışıyorsun, boşuna çocukluğuna inme o zaman kazandığı paradan ne olacak. Hadi bir şekilde parası var, vizyonu ve görgüsü yok. Seninle işi olmazdı yoksa. Satırlar döşediğin şu herife sümüğümü sürmem.Aileden zengin olmasa bir baltaya sap olamayacak mı ailesi fakir onun. Kendisi küçüklükten beri bilgisayarda çalışıyor freelance para kazanıyor nitekimde kendi işini kurdu yoktan var etti. Bende ona bir harcasam on geri döndü. Şuanda şirketi kapatsa yine parasını kazanır her türlü.
Annen seni evire çevire dövsün o zaman benim annem şiddet uygulamazdı
Hayır, aldığı çoğu kıyafeti beğenmiyordu, hiç kendini geliştirememiş mi diyordu dedin. Çalışmak yoktu içinde o yorumun. Ömründe bir kere dürüst ol, bir kere lafının arkasında dur.Yanlış anlamışsınız daha önce belirttim çalışmamı istemediğini söylediğimde hiç mi geliştirmemiş dedi kıyafet için neden söylesin bunu
Heralde hiç hediye almadın katip oda ayrı bir ironi
Lafımın arkasındayım çalışma konusunda söylediğimi daha önce yazmıştım burada aynı cümlede yazmamışım arka arkaya ifade etmişmişim kıyafetimi beğenmediği için böyle söyledi mi demişim ?Hayır, aldığı çoğu kıyafeti beğenmiyordu, hiç kendini geliştirememiş mi diyordu dedin. Çalışmak yoktu içinde o yorumun. Ömründe bir kere dürüst ol, bir kere lafının arkasında dur.
Sen ağzını topla bence ölmüş annemin arkasından bu şekilde konuşamazsın benim annenin kimse için mayışacak bir durumu yoktu beni zorluklarla okuttu bende ona son gününe kadar tüm imkanlarımla baktım sevgilimle durumum beni ilgilendirirAnnen de senin gibi şekilciymiş, bu herif ne ayak haddi olmayan şeylere burnunu sokuyor kendini ne sanıyor, onun haddine mi benim kızımın ne giyeceği demiyor da, adamın aldığı kıyafeti dert etmiş. Ana kız iyi mayışmışsınız imkanları görünce.
Evet aldığı kıyafetleri beğenmiyor annem yazmışsın. Çalışma konusu geçmiyordu bile o mesajda. Sen hiçbir fikrinin arkasında durmadın ki çok sıkışsan "Imı ınlır irkik ırkıdışımın dişinciliriydi." diye zırlıyorsun.Lafımın arkasındayım çalışma konusunda söylediğimi daha önce yazmıştım burada aynı cümlede yazmamışım arka arkaya ifade etmişmişim kıyafetimi beğenmediği için böyle söyledi mi demişim ?
Gayet aldığı hediyeleri kastettin. Rosa da kıvırdın yemiyoruzLafımın arkasındayım çalışma konusunda söylediğimi daha önce yazmıştım burada aynı cümlede yazmamışım arka arkaya ifade etmişmişim kıyafetimi beğenmediği için böyle söyledi mi demişim ?
Yahu öyle bir derdim olsaydı sence ben ayrılır mıydım sponsor kelimes ne kadar saçma ben çalışmayan biri olsaydım ve bu şekilde bir konum olsaydı evet çalışmayı gözü kesmiyor adamın herşeyine katlanmış derdiniz ben çalışacağım diye direttiğim için yaşadık biz o şiddeti ben direttim ve istediğimi aldım şimdi çatır çatır da çalışıyorum başkaları gibi evlenince çalışmayı bıraktım sonra şiddet gördüm şimdi nasıl işe geri döneceğim falan değil konum ben geleceğimi kimsenin eline bırakmadım bırakmış olsaydım şuan ayrılma cesaretimi de gösteremezdim bence daha objektif gözle okuyun konumuKadin sevmis sevilmis, evlenmis yuvasini kurmus, cocuklarini buyutuyor. Cocuklarinin gelecegi icin calisiyor. Biri bana sponsor olsun demiyor. Sen katibi birak da kendi derdine yan adami kacirmissin simdi kimi bulacagim ki ben ya diye diye herkesin kocasini tek tek soruyorsun. Sen kendi derdine yan bosuna katipten yurume.
Allah rahmet eylesin. Benim de babam rahmetli oldu, herkes için ölüm var, bu kadar içselleştirmeye gerek yok. Hepimiz birbirimiz için herhangi biriyiz.Sen ağzını topla bence ölmüş annemin arkasından bu şekilde konuşamazsın benim annenin kimse için mayışacak bir durumu yoktu beni zorluklarla okuttu bende ona son gününe kadar tüm imkanlarımla baktım sevgilimle durumum beni ilgilendirir
Şekilci veya mayışmış demen gerekmiyprAllah rahmet eylesin. Benim de babam rahmetli oldu, herkes için ölüm var, bu kadar içselleştirmeye gerek yok. Hepimiz birbirimiz için herhangi biriyiz.
Sen ayrılmadın irmik.Yahu öyle bir derdim olsaydı sence ben ayrılır mıydım sponsor kelimes ne kadar saçma ben çalışmayan biri olsaydım ve bu şekilde bir konum olsaydı evet çalışmayı gözü kesmiyor adamın herşeyine katlanmış derdiniz ben çalışacağım diye direttiğim için yaşadık biz o şiddeti ben direttim ve istediğimi aldım şimdi çatır çatır da çalışıyorum başkaları gibi evlenince çalışmayı bıraktım sonra şiddet gördüm şimdi nasıl işe geri döneceğim falan değil konum ben geleceğimi kimsenin eline bırakmadım bırakmış olsaydım şuan ayrılma cesaretimi de gösteremezdim bence daha objektif gözle okuyun konumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?