- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
Yok tabii guveneceksin ben ona birsey demiyorum ama digerlerinin dedikleride mantiksiz degil demek istedim. Buarada cogu kisi demis cocuklu biri cocuklu biriyle evlensin.. ne alaka ya? Dusun hayatinin insanini bulmussun cocuksuz diye kabul etmeyecek misinSağol canım
Tabiki ben anlıyorum herkes illa ki iyiliğim için beni uyarıyor bende zaten gözü kapalı yol almıyorum ki ona üzüldüm anlatamadım sanırım. Ben annesinin o dediği lafi için bile "noluyor yahu biz daha görüşmedik etmedik bu ne acele hemen sende" dedim. Kızdım kendisine. Hatta bu senin fikrin mi yoksa dedim sacmalama dedi sinirlendi.
Kimseye güvenmeden nasil olacak peki? Bu hayatta kimseye mi güven kalmamış. Ben artık güvenilir insan istiyorum, güvenmek istiyorum. Cok yoruldum arkamdan vurulmaktan. Bir umut benimkisi hani dedim bir mucize olsun.
Ama tabiki onunla yanyana gelmeden ciddi kararlar alamam farkındayım ki zaten.
Umarim en kısa zamanda görüşürüz. Ben çalışıyorum Türkiye iznim yok bu sene. O da gelemiyor yurt dışına hiç çıkmamış önceden. Sabırla bekliyoruz. Hayırlısı saol kardesim

Bosanan erkek bekar gibi hayatina devam ederken bosanan kadinlar cocuklardan dolayi damgalaniyorlar ve bu haksizlik..Yaslari kac cocuklarin?