- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
merhabalar . aslında büyütülecek bir mevzu değil gibi görünüyor ama bence çok rahatsızlık
veren bir durum. Annemin temizlık konusunda ve bazı başka şeyler konusunda takıntıları var.
aslında tedavi görmüştü ama ilaçları bırakınca tekrar başlıyor. ..
eşimle iznimizde annemlerde kaldığımız süre içersinde annem sürekli eşimden rahatsızlık duydu
sürekli eşimi takip edip beni bir şekilde sıkıştırıp sürekli eşimi tenkitte bulunmama yol açtı.
Neden kocan sürekli hergün duş alıyor ? ( eşimin alışkanlığı sık sık duş alır )
Ve erkek kardeşim hergün mutlaka duşa girer ama ona bişey söylemez.
kocan niye böyle yemek yiyor ? kocan ne kadar fazla sigara içiyor .
Kardeşimin odasını sigarayla kokutuyormuş.
en son eşim turşu bidonuna elini sokup turşu yemek istedi ve yedi.
çok tepki gösterdi ben turşunun suyunu içecektim senin kocan yüzünden şimdi içemicem..
vs. vs. vs. sürekli sıkıntı yani. zaten birde küçük oğlum var yaramaz mı yaramaz...
annem ilaçlarını kullanırken çok iyiydi bırakınca aynı eskisi gibi oluyor.
Sürekli arada kalıyorum. O yüzden evimde evim diye tutturdum. iznimizi erken kestik döndük.
Sizde böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz ? artık misafir gibi gidip gelmek istiyorum.
3 gün annemde 3 gün kayınvalidemlerde kalıp evime dönmek istiyorum.
İçime soğukluk girdi. Annemin benimle hiçbir sorunu yok ama eşime takılıp kaldı.
Zor bir durum yani ..
veren bir durum. Annemin temizlık konusunda ve bazı başka şeyler konusunda takıntıları var.
aslında tedavi görmüştü ama ilaçları bırakınca tekrar başlıyor. ..
eşimle iznimizde annemlerde kaldığımız süre içersinde annem sürekli eşimden rahatsızlık duydu
sürekli eşimi takip edip beni bir şekilde sıkıştırıp sürekli eşimi tenkitte bulunmama yol açtı.
Neden kocan sürekli hergün duş alıyor ? ( eşimin alışkanlığı sık sık duş alır )
Ve erkek kardeşim hergün mutlaka duşa girer ama ona bişey söylemez.
kocan niye böyle yemek yiyor ? kocan ne kadar fazla sigara içiyor .
Kardeşimin odasını sigarayla kokutuyormuş.
en son eşim turşu bidonuna elini sokup turşu yemek istedi ve yedi.
çok tepki gösterdi ben turşunun suyunu içecektim senin kocan yüzünden şimdi içemicem..
vs. vs. vs. sürekli sıkıntı yani. zaten birde küçük oğlum var yaramaz mı yaramaz...
annem ilaçlarını kullanırken çok iyiydi bırakınca aynı eskisi gibi oluyor.
Sürekli arada kalıyorum. O yüzden evimde evim diye tutturdum. iznimizi erken kestik döndük.
Sizde böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz ? artık misafir gibi gidip gelmek istiyorum.
3 gün annemde 3 gün kayınvalidemlerde kalıp evime dönmek istiyorum.
İçime soğukluk girdi. Annemin benimle hiçbir sorunu yok ama eşime takılıp kaldı.
Zor bir durum yani ..