Annesi Ve Eşi Arasında Kalanlar Var mı ?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
merhabalar . aslında büyütülecek bir mevzu değil gibi görünüyor ama bence çok rahatsızlık

veren bir durum. Annemin temizlık konusunda ve bazı başka şeyler konusunda takıntıları var.

aslında tedavi görmüştü ama ilaçları bırakınca tekrar başlıyor. ..

eşimle iznimizde annemlerde kaldığımız süre içersinde annem sürekli eşimden rahatsızlık duydu

sürekli eşimi takip edip beni bir şekilde sıkıştırıp sürekli eşimi tenkitte bulunmama yol açtı.

Neden kocan sürekli hergün duş alıyor ? ( eşimin alışkanlığı sık sık duş alır )

Ve erkek kardeşim hergün mutlaka duşa girer ama ona bişey söylemez.

kocan niye böyle yemek yiyor ? kocan ne kadar fazla sigara içiyor .

Kardeşimin odasını sigarayla kokutuyormuş.

en son eşim turşu bidonuna elini sokup turşu yemek istedi ve yedi.

çok tepki gösterdi ben turşunun suyunu içecektim senin kocan yüzünden şimdi içemicem..

vs. vs. vs. sürekli sıkıntı yani. zaten birde küçük oğlum var yaramaz mı yaramaz...

annem ilaçlarını kullanırken çok iyiydi bırakınca aynı eskisi gibi oluyor.

Sürekli arada kalıyorum. O yüzden evimde evim diye tutturdum. iznimizi erken kestik döndük.

Sizde böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz ? artık misafir gibi gidip gelmek istiyorum.

3 gün annemde 3 gün kayınvalidemlerde kalıp evime dönmek istiyorum.

İçime soğukluk girdi. Annemin benimle hiçbir sorunu yok ama eşime takılıp kaldı.

Zor bir durum yani ..

Annenizin rahatsiz oldugunu ilac kullandigini kendiniz söylemissiniz.
Bunlari bilincli yapmiyor demekki ama gercekten huzursuz olur insan haklisiniz.tedavisine devam etmek icin yönlendirebilirsiniz .

Evlendikten sonra zaten anne evi bir yerde yabancı geliyor insana.. Yani bana öyle gelirdi hep...
3 gün iyi kalmışsınız,ben o kadardan da sıkılırdım... Evimi çok özlerim ben...
Sizin de madem anne-damat-siz sorun yaşıyorsunuz az kalıp dönerek iyi yapmışsınız..

Eşim annemin rahatsızlığınuı biliyor ama yine de gücüne gidiyor

açıkçası benimde çok gücüme gidiyor .. :59:

İnşallah tekrar ilaç kullanmaya başlar da düzelir.

Bazen oluyor annelerin böyle damatlarına takıntıları.Bende evlendikten sonra anneme gittiğimde kendimi misafir gibi hissetmiştim.Annemde eşimin önemsenmeyecek bazı durumları hakkında bana birkaç lafı oldu benimde gücüme gitti.
Mesela eşim anneme giderken yanına kazaklarını falan almıştı ama sıcak diye ilk geldigi tişörtünü giydi.''Kızım git kocana kazak giysin öyle paspal gezmesin'' falan dedi.Eşimde giymek istemedi işte böyle ufak tefek şeyler oluyor.''Cok sigara içiyor eşin içmesin diyor'' bende içmesin istiyorum ama içiyor napayım kavgamı edicem.
Ya bi bırak ne yaparsa yapsın dedim artık :84:

arada kalmak zor olsa gerek hele biri anne biri eş olunca...
ama şu da bir gerçek ki annenin bu davranışı rahatsızlığından bu da apaçık belli
başka sorunlar yoksa eşinle ailen özellikle annen arasında bunun nedeni sadece hastalıktır.
soğumak yerine annene destek olup ilaçlara ve tedaviye yeniden başlamasını sağlayabilirsin
umarım düzelir her şey.

[ı]arada kalmak zor olsa gerek hele biri anne biri eş olunca...
Ama şu da bir gerçek ki annenin bu davranışı rahatsızlığından bu da apaçık belli
başka sorunlar yoksa eşinle ailen özellikle annen arasında bunun nedeni sadece hastalıktır.
Soğumak yerine annene destek olup ilaçlara ve tedaviye yeniden başlamasını sağlayabilirsin
umarım düzelir her şey.[/ı]

kızlar ya 2 gündür benimannembizegeldi tekgecebizde kaldı ertesigün gittiievlerimiz uzak oldugundan ayda bir krz gelebiliyor bu durumacok üzülüyorum ayrıca kendisi calışıo izni hafta içi diye cok sık görüşemiyoruz. Neysekaynanamla aynıapartmandayız ve inmedi annemeşimdi her defasında biz cıkardık ama annem bukez benmisafirim dedi vecıkmadı kaynanamın gelmemesi beni delirttii resmen bende tepkimi nasıl vermeliyim eşime hiçbir sey demedim. Aramaı bozmamak adına ama cok ayıp ettii yasta küçük benim annem olsun ama sonucta misafirrrr

ooo benim annem eşimin gittiği maça bile karışıyor ne gerek varmışş eşimi sevmiyor ve bunu bana açıkca söylüyor beni ondan almış diye sürekli açık arıyor geçen tartıştık boşansam mutlu olacaksın dimi diyorum evet diyor olaya çok bencil bakıyor boyunu kilosuna tipine huylarına hep bir kulp takıyor tabi eşim bunu bilmiyor artk anneme karşı onu savunmayı bıraktım o laf sokuyor duymuyorum ki annem sevgiliyken de evliykende en ufak bir tartışmama şahit olmamıştır yada anneme ...... bana bunu yaptı vs dememişimdir...

rahatsız olduğunuzu biliyorsunuz üzülmeyin. ama kıtıldığınız noktaları söyleyin.

anne biz varken geriliyorsan artık günübirlik gelelim. eşimi değiştiremem sonuçta böyle yaparsan sadece araamız açılır diye söyle:26:
ama mümkünse tedavisine başlasın yine.

evet bugün telefonda konuştum annemle. nedense kendisini suçlu görmüyor.

İlaçlarını kullanmaya tekrar başlamasını söyledim kullanır mı kullanmaz mı kendi karar versin.

ama insan evlendikten sonra ister istemez değişiyor.

düşünün yani içimden hiç annemlere gitmek gelmiyor. :44:

merhabalar . aslında büyütülecek bir mevzu değil gibi görünüyor ama bence çok rahatsızlık

veren bir durum. Annemin temizlık konusunda ve bazı başka şeyler konusunda takıntıları var.

aslında tedavi görmüştü ama ilaçları bırakınca tekrar başlıyor. ..

eşimle iznimizde annemlerde kaldığımız süre içersinde annem sürekli eşimden rahatsızlık duydu

sürekli eşimi takip edip beni bir şekilde sıkıştırıp sürekli eşimi tenkitte bulunmama yol açtı.

Neden kocan sürekli hergün duş alıyor ? ( eşimin alışkanlığı sık sık duş alır )

Ve erkek kardeşim hergün mutlaka duşa girer ama ona bişey söylemez.

kocan niye böyle yemek yiyor ? kocan ne kadar fazla sigara içiyor .

Kardeşimin odasını sigarayla kokutuyormuş.

en son eşim turşu bidonuna elini sokup turşu yemek istedi ve yedi.

çok tepki gösterdi ben turşunun suyunu içecektim senin kocan yüzünden şimdi içemicem..

vs. vs. vs. sürekli sıkıntı yani. zaten birde küçük oğlum var yaramaz mı yaramaz...

annem ilaçlarını kullanırken çok iyiydi bırakınca aynı eskisi gibi oluyor.

Sürekli arada kalıyorum. O yüzden evimde evim diye tutturdum. iznimizi erken kestik döndük.

Sizde böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz ? artık misafir gibi gidip gelmek istiyorum.

3 gün annemde 3 gün kayınvalidemlerde kalıp evime dönmek istiyorum.

İçime soğukluk girdi. Annemin benimle hiçbir sorunu yok ama eşime takılıp kaldı.

Zor bir durum yani ..

Aynen benim annem de öyle. Eşimin sigarasına, giysilerine, oturmasına, kalkmasına....kısacası herşeyine takmış durumda:59:

Benim evimde bile dili rahat durmuyor, sürekli söyleniyor, iğnelemeler son sürat gidiyor. Bu adamla hayatı paylaşan benim. Beni rahatsız etmiyor diyorum. Sana ne oluyor Allah aşkına?:53:

Valla bazen diyorum anneme; "anne sen kız anası değil de oğlan anası olsaydın, süper kaynana olurdun" :57:

yaklaşık 2 aydır annemlerdeydik bizde. orda kalmak zorundaydık ama inanın fenalıklar geçirdim resmen. bikaç haftadır evimize taşındık da rahat ettim. gerçekten evlendikten sonra artık orası senin evin olmuyor. ben annemi çok severim ama maalesef benimkide rahatsız ben kendimi bildim bileli hep ilaçlar kullanır. olmadık şeylere takıp hem kendini hem de bizi üzüyor ama farkında bile değil. söyleyince de alınıp ağlamaya başlıyor. ne umutlarla döndüm bu şehre ilk aylardan sorunlar başladı :( ne kadar annen bile olsa eşinle mutluysan gerisini boşver yine nazımızı çeken eşlerimiz

Back
X