- 28 Haziran 2016
- 18
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi Istanbul1515
-
Annsi olmayanın kimsesi olmazmış derler.Yüreğimin yarısı gitti.Fazla da yazmak istemiyorum acını çoğaltmamak için.Mukadderat.Bol bol dua et.Rüylarına girer inşallah.Allah tüm annelerin mekanını cennet etsin.Annemi kaybettim kanserden 1 ayi gecti cok ozluyorum onu bugun oglumu hastaneye goturdum arayacak birini aradim konusmak icin ama yok artik asla bizi goremiycek bir daha bizde onu bana akil veremiycek onunka dertlesemiycez daha daha bir cok sey hala onun oldugune inanamiyorum varmi benim gibi annesini kaybeden
Allah sabır versin ama nacizane tavsiyem saymayı bırak.Bırakırsan daha kolay olur alşmak1277 gün önce yaşadım o acıyıi hala çok taze...Başınız sağolsun, Allah sabır versin.
denedim çok, bırakamıyorum. Tek günleri değil, haftaları, ayları, bayramları, özel günleri her şeyi sayıyorum her şeyi.Allah sabır versin ama nacizane tavsiyem saymayı bırak.Bırakırsan daha kolay olur alşmak
Cok sukur evlendigini;torununu gormus..evine gelmis.Ben ne yapim nisanlandim on gun sonra annem ani hastalandi.oda bu derttenmis bilememisiz.iki bucuk ay icinde kaybettim.gozu yasli evlendim.evimi esyalarimi hic goremedi.cocuguM oldu Annem yok.bir kez esim ve yavrumla ana ocagina gidemedim.babami ise sekiz yil oncesinde kaybetmistim.Allah kimseye boyle sinav dan gecirmesin.acisi hala cikiyor benden.Anneniz nur icinde yatsin insallah.
Cok sukur evlendigini;torununu gormus..evine gelmis.Ben ne yapim nisanlandim on gun sonra annem ani hastalandi.oda bu derttenmis bilememisiz.iki bucuk ay icinde kaybettim.gozu yasli evlendim.evimi esyalarimi hic goremedi.cocuguM oldu Annem yok.bir kez esim ve yavrumla ana ocagina gidemedim.babami ise sekiz yil oncesinde kaybetmistim.Allah kimseye boyle sinav dan gecirmesin.acisi hala cikiyor benden.Anneniz nur icinde yatsin insallah.
Amin tuana acini paylasiyorum Rabbim nur icinde yatirsin kabirleri cennet bahceleri olsun ins zor ama ne yapalim Allah sabir versin bizeAmin tua
Amin tuana acini paylasiyorum Rabbim nur icinde yatirsin kabirleri cennet bahceleri olsun ins zor ama ne yapalim Allah sabir versin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?