Annesine düşkün erkek

Konu ne

Siz haklıyım diyorsunuz da üçüncü göz öyle mi diyor acaba

Ya da haklısınız da anne ile uğraşmaya mı üşeniyor eşiniz

Mesela eşim annesine karşı çıkmaz onların ailede kimse karşı çıkmaz zira dinlemez ama onu takmaz arkasından ne isterlerse yaparlar

Haklı olmanıza rağmen arada dengeyi kuramayan insanın yaptığı anneye düşkünlük değil, akıl kıtlığıdır, çekilmez, çekilmemeli. Dünyaya böyle insanları idare etmeye gelmedik, hayat kısa. Eşimden önceki sevgilim böyle bir insandı, telefonda annesiyle bir konuşması vardı, sanki komutanından emir alan emir eri gibi... Tamam anne, anladım, tamam anne, evet, anladım, tamam anne... Küçük de değildik, 22-23 yaşlar civarı... Bir sürü sebep daha vardı ama bu da onlardan biriydi. Topukladım, kaçtım, ferahladım. İyi ki de yapmışım.

Konuyu bilmeden yorum yapmak zor .Her erkek annesine düşkündür daha doğrusu her evlat anneye düşkündür.Kadınlar orta yolu bulmakta zorlanmazlar ama erkekler zorlanır.Mesela annesini her fırsatta eleştiriyorsaniz direk savunmaya geçebilirler .

Haklı olmanıza rağmen arada dengeyi kuramayan insanın yaptığı anneye düşkünlük değil, akıl kıtlığıdır, çekilmez, çekilmemeli. Dünyaya böyle insanları idare etmeye gelmedik, hayat kısa. Eşimden önceki sevgilim böyle bir insandı, telefonda annesiyle bir konuşması vardı, sanki komutanından emir alan emir eri gibi... Tamam anne, anladım, tamam anne, evet, anladım, tamam anne... Küçük de değildik, 22-23 yaşlar civarı... Bir sürü sebep daha vardı ama bu da onlardan biriydi. Topukladım, kaçtım, ferahladım. İyi ki de yapmışım.
Aynen bende ayrılmıştım
Hatta eşimden
Hayatta çekemem

Evet hanımlar annesine aşırı düşkün sevgilisi/kocası olanlar ne yapıyorsunuz? Haklı olduğumu bilse de aradaki dengeyi kuramıyor. Bir şekilde ben haksız çıktım halbuki doğru düzgün anlattım. Bana "konuşmak istemiyorum" dedi. Iki defa hem de. Peki dedim bu sefer de aferin falan diyerek uzatıyor lafı. Telefonum kapalı şu an ama çok kırgınım. Her konuda olgun aklı başında diye düşünüyordum ama annesine gelince öyle olmadı.
Bunun düşkün olmakla ilgisi yok bence sen karşı tarafı haksız göstermeye çalışınca savunmaya geçip onu haklı çıkarmaya çalışıyor hepsi bu en iyisi hiç konuşmayıp keyfine bakmak ben bunu yeni yeni yapabiliyorum

Aynen bende ayrılmıştım
Hatta eşimden
Hayatta çekemem
Geçmiş olsun, iyi yapmışsınız. Her insan annesine düşkün olsun bence. Sevsin, sözlerini önemsesin, zor zamanında yardımına koşsun, arayıp hal hatırını sorsun, gitsin yanağından makas alsın, ilişkileri sıcak olsun yani... Bu güzel bir şey... Ama annemdir ne dese doğrudur, haklıdır kafasındaki karakteri gelişmemiş bebelerden kimseye yar olmaz. Düzeltirim diye insanın kendisini paralamaması lazım.

Geçmiş olsun, iyi yapmışsınız. Her insan annesine düşkün olsun bence. Sevsin, sözlerini önemsesin, zor zamanında yardımına koşsun, arayıp hal hatırını sorsun, gitsin yanağından makas alsın, ilişkileri sıcak olsun yani... Bu güzel bir şey... Ama annemdir ne dese doğrudur, haklıdır kafasındaki karakteri gelişmemiş bebelerden kimseye yar olmaz. Düzeltirim diye insanın kendisini paralamaması lazım.
Çok çok doğru

Çok çok doğru
iyi yapmışsınız valla evet bende anneme düşkünümdür erkeklerde düşkün olsun sorun yok isterse günde 10 kez konuşsun haftada üç kez görüşsün ama evliliğini annesine göre yönetmeye başlayıp erkekler eşinin isteklerini göz ardı edince sorunlar orada kopuyor işte

iyi yapmışsınız valla evet bende anneme düşkünümdür erkeklerde düşkün olsun sorun yok isterse günde 10 kez konuşsun haftada üç kez görüşsün ama evliliğini annesine göre yönetmeye başlayıp erkekler eşinin isteklerini göz ardı edince sorunlar orada kopuyor işte
Yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum

Evet hanımlar annesine aşırı düşkün sevgilisi/kocası olanlar ne yapıyorsunuz? Haklı olduğumu bilse de aradaki dengeyi kuramıyor. Bir şekilde ben haksız çıktım halbuki doğru düzgün anlattım. Bana "konuşmak istemiyorum" dedi. Iki defa hem de. Peki dedim bu sefer de aferin falan diyerek uzatıyor lafı. Telefonum kapalı şu an ama çok kırgınım. Her konuda olgun aklı başında diye düşünüyordum ama annesine gelince öyle olmadı.
bende ilk evlendiğim de benimle olan şeyleri anasının dizinin dibiine oturur söylerdi. 3 sene geçti gün olmuş bugün bile kırıldığı mi söylerim. daha dün konusmustuk vallahi. zamanında bana böyle böyle yaptın diyip dert yandım. ben çok kırılgan ve asla unutamayan biriyim. kinim yok ama icimde yaşarım hep. bir kere yine oldu böyle annemi aradım gelip aldı beni bin pişman ettirdim hepsini. aylarca gitmedim(kiii kv birlik oturuyorum 3 senedir). sonra büyükler araya girdi vs. zaten kaynanam da karışmıyor eskisi gibi babam net bir dille eğer kızım bir daha gelirse ellerimle boşandiririm dedi. o günden beri allaha şükür sorun çıkmıyor. çıksa da az buz. yani iyi bir ders vermek gerek.. 2 2 daha 4.

Benim eşimde bir adet ana kuzusu hiçbir zaman ilk baş eşim demiyorlar anaları haksızda olsa asla kabullenip görmüyorlar.
Sözde ben yokken annesine de söyleniyormuş hiç inanamıyorum ama..
Ama düzelmez bunlar buna eminim ve bazen diyorum ki keşke içki içseydi de bu kadar anasına düşkün olmasaydı sünepe ana ağızlı erkekle geçim çok zor..
Bunlar ancak anaları ölünce rahat ederler o zaman ipler bize geçecek çünkü diğer türlü rahat yok hele bide benim kv gibi kendini kuma görüyorsa eyvah ki ne eyvah.

Son düzenleme:
Annesine düşkün kadinlar daha da itici geliyor bana. Kendisini yonlendiren bir anne,surekli bik bik bik herseyin icinde ve ortasinda bir anne, herseye karışan anne.Kendi basina karar alamayan annesinin etekleri altinda gezinen kadinlar cok daha itici. Erkeklere gore bence

Back
X