• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annesine düşkün erkek

athenenoctua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
5.452
5.134
168
Ankara
yine tartıstık... onunla her konustugumda sinirlerim bozuluyor. hergecen gun kendime guvenimi yitiriyorum

yılbasından beri icime sindiremedigim bir sey var, iki gundur kafamı dagıtmak icin ugrastım ama olmuyor, belki sizlerle paylasırsam rahatlarım.

bu yaz erkek arkadasımın ailesiyle tanıstım, yemek yedik sohbet muhabbet... gayet iyi davranmıslardı.
kuruntu diyeceksiniz fakat beni sevmediklerini istemediklerini hissediyorum. ogullarını paylasmak istemedikleri icin mi yoksa beni mi begenmediler bilmiyorum. bunu kafama cok takmamaya calıssam da kendime hakim olamıyorum.

ornegin erkek arkadasım yeni işe girdi, ev tuttu. o surecte evi hazır olmadıgı icin bende kaldı.
annesiyle her aksam konusmalarına ragmen bir kez bile bana selam gonderilmedigi gibi evi kurmaya yardıma geldiginde de benimle gorusmedi. kalması icin evime davet ettim cevap gelmedi. cok sonra tesekkur etmisti soylemeyi unuttum dedi erkek arkadasım.
evi kurulduktan sonra bizimki hafta sonları yine bana geldi, beraber kahvaltı yapıyoruz veya dısarı cıkıyoruz vs. ama annesiyle konusmasından anlıyorum, kendi evinde oturmasını istiyor. işe basladıgı ilk haftalar hep ben ilgilendim, simdi gelmesi sorun oldu niyeyse,
kendimi pansiyon sahibi gibi hissettim...

annesiyle araları acılmıs sanırım, bu sefer kızkardesi aradı abi evinde niye kalmıyorsun diye...
en sonunda patladım. erkek arkadasım ailesi icin tek kelime soyletmez ben de soylemem zaten. ama annen beni ne sanıyor dedim.
o gun bugundur bize gelme dedim, o da kırıldı neyse sonra barıstık.

fakat dısarda bile gorustugumuzde annesi aradıgında tamam biraz sonra arkadasların yanına gecegim veya eve gidecegim vs diyor.
pardon ben ne oluyorum...?
kuruntu mu bilmiyorum ama sanki adımı duyunca ana-kız trip atıyorlar.

yılbası gunu de oyle dısarıda kutlama falan yapmak istemedim, beraber sarap aldık 1-2samimi kisiyle evdeyiz.
gece 12 olunca herkes ailesini aradı, annem arkadaslarına selam soyle kızım dedi, X e de selam soyledi. normali bu bence.
erkek arkadasımın ailesinin kadınlarından selam sabah yok. daha sonra babasını aradı, o da arkadaslarına ve a.noctuaya selam soyle iyi eglenceler oglum demis, cok sevindim. ailede ilk defa kabullenilmenin isaretini bulmusum gibi... ne stres yapmısım meger.

bu arada ben birkac gun once demistim ki bak artık calısıyorsun, maasında fena degil, gel annene kızkardesine hediyeler alıp kargo ile yollayalım cok mutlu olurlar... gerek yok ya dedi kestirip attı. ya da beni karıstırtmak istemedi.

sonra yılbasından sonra bir ara kardesiyle konusuyorlar, teknik bir problem varmıs. noldu onemli bir sey mi var diye sordum, bir ters davrandı ki sormayın, kardesinin adını agzıma alamıyorum. ben de misafir var demedim konustum, ne bu halin kendine gel dedim ama biraz sesim yukseldi. oyle gergin gergin kaldık.

biraz uzun kusura bakmayın. cok mu abartıyorum sizce?
bu konuda ergen gibi hissediyorum, mantikli dusunemiyorum. belki 3.bir göz daha iyi tahlil eder umidiyle size yazdım.

Son düzenleme:
Muhtemelen ailesi (anne kardeş) senden hoşlanmadı ama suanda cok fazla seslerini cıkaramıyorlar.

Erkek arkadasın da aradaki dengeyi kurmaktan cok cok uzak görünüyor.

İlerde işin var.

Aileye düşkünlük ayrı bu ayrı bir konu
erkek arkadaşının seni ailesine nasıl anlattığını biliyormusun
bence bir erkek ailesine anne baba bu benim sevdiğim ve bir gelecek düşündüğüm kız şeklinde takdim ederse o aile senden hoşlanmasa bile varlığını reddemez ve en azından selamını eksik etmez
bence asıl konuyu erkek arkadaşınla çöz
ailesi bu iş te bir ciddiyet görmediği için yüz göz olmaktan çekiniyor olabilir
ayrıca ailesi hakkında seni konuşturmaması da diğer bir nokta
demekki ailesi ile seni aynı kalıpta değerlendirebilecek ve bir gün o ailenin bir ferdi olmanı düşüncek kadar ciddi bakmıyor sana

Aileye düşkünlük ayrı bu ayrı bir konu
erkek arkadaşının seni ailesine nasıl anlattığını biliyormusun
bence bir erkek ailesine anne baba bu benim sevdiğim ve bir gelecek düşündüğüm kız şeklinde takdim ederse o aile senden hoşlanmasa bile varlığını reddemez ve en azından selamını eksik etmez
bence asıl konuyu erkek arkadaşınla çöz
ailesi bu iş te bir ciddiyet görmediği için yüz göz olmaktan çekiniyor olabilir
ayrıca ailesi hakkında seni konuşturmaması da diğer bir nokta
demekki ailesi ile seni aynı kalıpta değerlendirebilecek ve bir gün o ailenin bir ferdi olmanı düşüncek kadar ciddi bakmıyor sana

benim de anlamadıgım bu zaten,
ailesine ciddi dusundugunu soylemis ve artık tanısmanı istiyorum diye o ısrar etti,
butun gunu ailesiyle beraber gecirdik, gitmek istedim salmadılar, her sey iyi sandım.
daha onceden hasta olup ona baktıgımda annesi benim icin tesekkur et diyordu.
ne olduysa tanıstıktan sonra... notum verilmis sınıfta kalmıs gibi hissediyorum.
ezik psikolojisine girdim resmen.
gerci babası tebrik ederim sizi cok guzel bir paylasım sevgi saygı olusturmussunuz demisti.
anne baba ayrılar, bizim oglan da ailenin kadınlarına fazla duskun haliyle.

bir seyler soyleseniz...
kendimi cok gucsuz hissediyorum.
tek kelime edemiyorum yoksa agır konusacagım. herhafta susup sonra doldukca aniden patlıyorum artık.
ne yapmalıyım?

bir seyler soyleseniz...
kendimi cok gucsuz hissediyorum.
tek kelime edemiyorum yoksa agır konusacagım. herhafta susup sonra doldukca aniden patlıyorum artık.
ne yapmalıyım?

canim benim once sakin ol biraz. Tahmin ediyorum cok zor bir durum ama su an icin sen bagirip cagirsan is daha da cigrindan cikicak. Gorunen o ki anne ve kiz iliskinizin samimiyetinden rahatsiz olmuslar. Bu kiskanclikmi dir, hayat tarzi uyusmadigi icin midir, sizi mi sevmediler durduk yere bilemiyorum, ama bunun neden oldugunu en iyi sen hissedersin. Senin erkek arkadasin arada kalmis, ve nasil dengeyi kurucagini bilmiyor. Eyer ogrenemezse de isin var. Ama eyer sen bu cocuga cok deger verip seviyorsan, sIk disini, sakin ol, soyliyeceklerini sakince anlat. Yoksa kavgadan baska birsey olmaz aranizda. Sakinken anlat derdini sevgiline, baktin kimse orali olmuyor, sende sonra varirsin bir karara.

canim benim once sakin ol biraz. Tahmin ediyorum cok zor bir durum ama su an icin sen bagirip cagirsan is daha da cigrindan cikicak. Gorunen o ki anne ve kiz iliskinizin samimiyetinden rahatsiz olmuslar. Bu kiskanclikmi dir, hayat tarzi uyusmadigi icin midir, sizi mi sevmediler durduk yere bilemiyorum, ama bunun neden oldugunu en iyi sen hissedersin. Senin erkek arkadasin arada kalmis, ve nasil dengeyi kurucagini bilmiyor. Eyer ogrenemezse de isin var. Ama eyer sen bu cocuga cok deger verip seviyorsan, sIk disini, sakin ol, soyliyeceklerini sakince anlat. Yoksa kavgadan baska birsey olmaz aranizda. Sakinken anlat derdini sevgiline, baktin kimse orali olmuyor, sende sonra varirsin bir karara.

cok tesekkur ederim.
hayatımda bir suru sorun var, dim dik durmaya calısıyorum. bir kez bile sikayet etmedim. kontrolumu kaybedip mantıktan saparak davranmadım. hep sert hep kendi isini goren. kendi aileme bile kuyrugum dik. ama cok yoruldum.
fakat ben ozen gosterdikce diger insanların bu kadar acımasız olması, bilmislikleri agır geliyor.
ilk tanısmadaki bakısları bile... sırf son zamanlarda kilo aldım diye.
ayrılalım ailenin bulacagı kızla hayatını gecir, hepiniz mutlu olursunuz dedim dinletemedim.

ailesinin yasantımı yadırgayacakları bir durum yok, benzer goruslere sahibiz. ya da ben oyle sanıyordum.
aksine benim ailem sorun cıkarabilir ilerde anne babası ayrı oldukları icin ama o konuda bile ikna ettim.
bizde yenilsin icinilsin, dostlar birarda olsun, misafir tac edilsin... oyle gordum ben. ama onlar kapalı bir kutu.
kimseyle dertlesmiyorum konusunu bile acmıyorum ki aman X i dıslamasınlar, ilerde cocuklarımın babası olursa kotu gormesinler.
sanatla ugrasıyorum, bunu bile gereksiz goren bir aile. ne yapacagımı bilmiyorum artık.

Sıkıntılı bir durum ve hiç de haksız değilsin, gereksiz yere de kuruntu yapmıyorsun. onlarca ilişkim oldu onlarca erkek annesi ablası tanıdım, sorunlu ve hafif kıskanç tipler bunlar belli.. benzerleriyle cebelleşmişliğim var.. senin sessiz kalmaktan ve tavrını net bir şekilde koymaktan başka yapabileceğin pek bir şey yok. bana kalırsa hiç eyvallahın olmasın.. keyifleri bilir. onların seni onaylamasına ihtiyacın yok. erkek arkadaşının zaman içinde dengeyi kurması lazım. eyvallah düşkün olsun anasına bacısına.. ama sana saygı duymalarını sağlamak biraz onun elinde.

Sen kuruntu yapmiyosun , sevgilin sorumsuz
Bence...
eger ailesine seni ciddi dusundugu biri olarak anlatmis olsa .
boyle bir sorun yasamazdin!!
demekki sevgilin o niyetle anlatmamis onlara..
senin yerinde olsan konusurdum kendisiyle ne dusundugunu
Ogrenirdim.
sende ona gore davranirsin!

Bana konu biraz örf, adet anlayışı yüzünden olmuş gibi geldi. Ailesinin sevgiline sürekli kendi evinde kal demesi, annesiyle bu sebepten kavga etmesi, seninleyken senle olduğunu söylemek yerine "eve geçicem yada arkadaşların yanına gidicem" vs demesi aklıma şu düşüncede olduklarını getiriyor "gelinimiz olucak kız, oğlumuzu eve alıyor, evli gibi yaşıyorlar, çok rahat kız" tarzında. Yani burdan bakınca biraz kötü ve çirkin bir düşünce gibi gelebilir ama erkek tarafı aileleri (benim gördüğüm kadarıyla) genelde böyledir malesef. Keşke beraber kaldığınızı, erkek arkadaşının sürekli geldiğini vs bilmeselerdi. Bana kalırsa sevgiline ailesi hakkında olumsuz laf etme ve sevgilini kaybetmek istemiyorsan bir şekilde annesi ve kardeşiyle uzlaşma yoluna gitmen gerekir. Arada bir arayıp halini hatrını sor mesela. Kızkardeşiyle arkadaş olmaya çalış vs. sen daha iyi bulursun bunun yolunu :)

Sıkıntılı bir durum ve hiç de haksız değilsin, gereksiz yere de kuruntu yapmıyorsun. onlarca ilişkim oldu onlarca erkek annesi ablası tanıdım, sorunlu ve hafif kıskanç tipler bunlar belli.. benzerleriyle cebelleşmişliğim var.. senin sessiz kalmaktan ve tavrını net bir şekilde koymaktan başka yapabileceğin pek bir şey yok. bana kalırsa hiç eyvallahın olmasın.. keyifleri bilir. onların seni onaylamasına ihtiyacın yok. erkek arkadaşının zaman içinde dengeyi kurması lazım. eyvallah düşkün olsun anasına bacısına.. ama sana saygı duymalarını sağlamak biraz onun elinde.

icime su serptiniz tesekkurler...
aile olarak birbirlerine kenetlenmelerinin veya kimseyi begenmemelerinin nedeni olabilir ama benim sorunum degil bu.
ona da dedim hatta ailen beni sevmeyebilir ama bu dengeyi kuracak olan sensin.

Sen kuruntu yapmiyosun , sevgilin sorumsuz
Bence...
eger ailesine seni ciddi dusundugu biri olarak anlatmis olsa .
boyle bir sorun yasamazdin!!
demekki sevgilin o niyetle anlatmamis onlara..
senin yerinde olsan konusurdum kendisiyle ne dusundugunu
Ogrenirdim.
sende ona gore davranirsin!

daha ne kadar anlatacak ki... ona sordum ciddi oldugumuzu soyledim dedi.
hatta ailesi bulundugumuz sehre gelmemis olsaydı beni onların yanına el opmeye goturecekti.
annem babam duyarsa kıyamet kopar dedim gitmedim. biraz tesaduf biraz zorlama ile tatilde tanısmıs olduk.

Bana konu biraz örf, adet anlayışı yüzünden olmuş gibi geldi. Ailesinin sevgiline sürekli kendi evinde kal demesi, annesiyle bu sebepten kavga etmesi, seninleyken senle olduğunu söylemek yerine "eve geçicem yada arkadaşların yanına gidicem" vs demesi aklıma şu düşüncede olduklarını getiriyor "gelinimiz olucak kız, oğlumuzu eve alıyor, evli gibi yaşıyorlar, çok rahat kız" tarzında. Yani burdan bakınca biraz kötü ve çirkin bir düşünce gibi gelebilir ama erkek tarafı aileleri (benim gördüğüm kadarıyla) genelde böyledir malesef. Keşke beraber kaldığınızı, erkek arkadaşının sürekli geldiğini vs bilmeselerdi. Bana kalırsa sevgiline ailesi hakkında olumsuz laf etme ve sevgilini kaybetmek istemiyorsan bir şekilde annesi ve kardeşiyle uzlaşma yoluna gitmen gerekir. Arada bir arayıp halini hatrını sor mesela. Kızkardeşiyle arkadaş olmaya çalış vs. sen daha iyi bulursun bunun yolunu :)

tanısmadan once sorun etseler bunu kabul edecegim fakat tanıstıktan sonra hem de benimle o kadar iyi konusup zorla tum gunu gecirdikten sonra adımı duyunca triplerinin alemi ne :50:
kendisi buradaki evini kapatmıstı tasınırken bende kaldı hep annesi sorun etmedi,
is buldu, yeni ev tutana kadar bende kaldı, yine sorun yok.
ama kendi evini kurunca ne isin var onun evinde... ben de otel isletiyordum zaten, oda kiralıyorlar sanki.

ay aklıma geldikce...
daha ilk basladıgımızda ailesi beni tanımıyorken bile bir kafede oturuyoruz veya yemege cıkmısız flort donemlerimiz, annesi aradıgında hemen eve geciyorum tamam derdi. yeter ki annesinin aklı onda kalmasın uzulmesin... ana kuzusu degil ama bir degisikler.

Olay zaten garip. Uzgunum ki daha evlenmeden bu olaylar basina gelmis. Hadi evlenince oluyor, herkesin basina geliyor deyip yeri gelip kendini avutuyorsunda, daha sevgiliyken boylesi cok ilginc. Ama cikar onun da kokusu yakinda. Herkes derdi neymis yakinda cikarir ortaya. Onemli olan senin ne istedigin. Ama kesinlikle kendini sakinlestirip kendini uzmemeye calis. Sonucta sen onlarin oglunun pesinden kosmuyorsun. ama eyer evlilik dusnuyorsan kendini iyi bir sinir harbine hazirlamani tavsiye ederim canim. Cunku koca adama telefonda sen kendi evine git diyolarsa simdiden, sonra ne yaparlar bilemem.

canım bence fevri davranma sakin ol haklıyken haksız duruma düşme sevdiğinin karşısında.acıkça belliki senden hoşlanmamışlar ama bu olay sanırım senin sevgilinde bitecek.dengeyi kurması gerek.sonucta senden hoslanmasalar bile saygı duymak zorundalar nezaketende olsa! bi selam söylemeliler

Olay zaten garip. Uzgunum ki daha evlenmeden bu olaylar basina gelmis. Hadi evlenince oluyor, herkesin basina geliyor deyip yeri gelip kendini avutuyorsunda, daha sevgiliyken boylesi cok ilginc. Ama cikar onun da kokusu yakinda. Herkes derdi neymis yakinda cikarir ortaya. Onemli olan senin ne istedigin. Ama kesinlikle kendini sakinlestirip kendini uzmemeye calis. Sonucta sen onlarin oglunun pesinden kosmuyorsun. ama eyer evlilik dusnuyorsan kendini iyi bir sinir harbine hazirlamani tavsiye ederim canim. Cunku koca adama telefonda sen kendi evine git diyolarsa simdiden, sonra ne yaparlar bilemem.

canım bence fevri davranma sakin ol haklıyken haksız duruma düşme sevdiğinin karşısında.acıkça belliki senden hoşlanmamışlar ama bu olay sanırım senin sevgilinde bitecek.dengeyi kurması gerek.sonucta senden hoslanmasalar bile saygı duymak zorundalar nezaketende olsa! bi selam söylemeliler

haklarını yesem ayıp olur, yuzyuze iken bir saygısızlıklarını gormedim. yedik ictik hos tuttular beni.
arkamdan kotu hakaret iceren birsey konusuldugunu duymadım. fakat sonra ne dusunduler ise selamı kestiler.
bizden ufak kız ne hadle abisine hala mı oradasın, annemi de uzuyorsun vs diyebiliyor benim icin.
o da kardesini kırmamak icin canım sonra konusuruz boyle seyler deme annemi benim icin de op diyip gecistiriyor lafı.
daha cocuk aldırıs etmeyeyim diyip gectim en basta ama kucuk de degil, bu yıl uni. bitirecek yani.
olay cıkarılacak konu degil ama ne kadar dolmusum... hırsımı alamıyorum.

icime su serptiniz tesekkurler...
aile olarak birbirlerine kenetlenmelerinin veya kimseyi begenmemelerinin nedeni olabilir ama benim sorunum degil bu.
ona da dedim hatta ailen beni sevmeyebilir ama bu dengeyi kuracak olan sensin.

daha ne kadar anlatacak ki... ona sordum ciddi oldugumuzu soyledim dedi.
hatta ailesi bulundugumuz sehre gelmemis olsaydı beni onların yanına el opmeye goturecekti.
annem babam duyarsa kıyamet kopar dedim gitmedim. biraz tesaduf biraz zorlama ile tatilde tanısmıs olduk.

tanısmadan once sorun etseler bunu kabul edecegim fakat tanıstıktan sonra hem de benimle o kadar iyi konusup zorla tum gunu gecirdikten sonra adımı duyunca triplerinin alemi ne :50:
kendisi buradaki evini kapatmıstı tasınırken bende kaldı hep annesi sorun etmedi,
is buldu, yeni ev tutana kadar bende kaldı, yine sorun yok.
ama kendi evini kurunca ne isin var onun evinde... ben de otel isletiyordum zaten, oda kiralıyorlar sanki.

Peki sevgilinin ve senin yaşlarınız kaç? acaba erken diyemi düşünüyorlar? ben insanın güvendiği sevgilisiyle aynı evde kalmasını, evine gelip gitmesini normal karşılıyorum açıkçası bunda bir sorun görmedim ama ailesi sorun yapmış anlaşılan. Başta iyilerdi sonradan kötü oldular dedin ya aklıma şu geldi. Başta senin evinde kalmasını vs sorun etmiyordu çünkü ciddi olarak görmüyorlardı nasılsa ayrılırlar gözüyle bakıyorlardı ama sevgilin ailesine ciddi olduğunuzu söylediğinde kendilerince seni rahat bulup karşı çıktılar? bence böylede olabilir. Ama yok annemi üzüyosun abi eve git bilmem ne, ne kadar saçma yahu. Yedin sanki oğullarını. Duyanda zorla evine zincirle bağlıyosun sancak. Ayıp.

Son düzenleme:
Hemmen ne oldugunu ozetleyeyim :34:
Evin dominant kismi alisik oldugumuzun aksine anne, baba degil. Ayril olmalarinin hicbir anlami yok, en bastan modeller boyle dagitilmis.
Dolayisiyle anne kendi minik modelini ayni dominantlikla yetistiriyor.
Sevgiliniz de babasi gibi uysal ve ses cikaramayan kisimi olusturuyor.
Bu zamana zaman iliskileri boyle gitmis, anne yap demis yapmis, sus demis susmus, ve kardese de haddinden fazla soz hakki verilmis.
Onceden annecim, kardescegizim diye kuzu kuzu yasamislar, ancak siz hayatina girince ceperin disina cikmis, kontrol edememeye baslamislar, ve artik is inada binmis, yok ayni evde kalmadan rahatsiz olmalar falan hikaye tek konu anne ne derse o yapilmali!!!
Isin kotu tarafi anneyi gectim, kizkardese bile haddini bil denemeyecek kadar suskun...
Isiniz cok zor ama halledilir mi halledilir, ama ugrasmak gerek zaman zaman karsiniza alip konusmaniz, zaman zaman kavga edip sizin de inat etmeniz gerekecek ve bence halledilebilir.
Sevgilinize bir birey oldugunu, hayatta nerede kalicagini, kiminle ne zaman gorusecegini soracak yasi coktan gectigini anlatin, ciddi bir iliskinin her erkegin harci olmadigini bunu kaldirabilecek olgunlukta olmak zorunda oldugunu, tabi ki onlarin da gonlunu hos tutmasi gerektigini ama alanina, alaniniza girmesine izin vermemesi gerektigini anlatin. Ayrica rica edecegim ekleyin: Begenmeyen kucuk ogluna almasin.!!! :4:
Hiic kendinizi sinifta kalmis, sinavi gecememis gibi hissetmeyin, ne kadar guvenli durursaniz zamanla o kadar cekinirler birsey demeye...

haklısın üzülmekte..
muhtemelen sende kalmasına kızdı...
malum kendi kızı da var ya, yarın bir gün o da biriyle kalırsa endişesi...
kardeşine kötü örnek oluyosun durumları...
önemseme hiç bir şeyi...
sen iyi niyetli olmaya çalış selam söylerse sende söyle, söylemezse boşver o selam vermedi diye bi yerin mi eksilcek..
ama yüzyüzeyken her zaman güler yüzlü sevecen ol ki erkek arkadaşın sorun çıkaran tarafın sen olmadığını bilsin.
olurda bu ilişki ileriye taşıncak olursa unutma ki onlar senin ayağına gelecek :32:

Hemmen ne oldugunu ozetleyeyim :34:
Evin dominant kismi alisik oldugumuzun aksine anne, baba degil. Ayril olmalarinin hicbir anlami yok, en bastan modeller boyle dagitilmis.
Dolayisiyle anne kendi minik modelini ayni dominantlikla yetistiriyor.
Sevgiliniz de babasi gibi uysal ve ses cikaramayan kisimi olusturuyor.
Bu zamana zaman iliskileri boyle gitmis, anne yap demis yapmis, sus demis susmus, ve kardese de haddinden fazla soz hakki verilmis.
Onceden annecim, kardescegizim diye kuzu kuzu yasamislar, ancak siz hayatina girince ceperin disina cikmis, kontrol edememeye baslamislar, ve artik is inada binmis, yok ayni evde kalmadan rahatsiz olmalar falan hikaye tek konu anne ne derse o yapilmali!!!
Isin kotu tarafi anneyi gectim, kizkardese bile haddini bil denemeyecek kadar suskun...
Isiniz cok zor ama halledilir mi halledilir, ama ugrasmak gerek zaman zaman karsiniza alip konusmaniz, zaman zaman kavga edip sizin de inat etmeniz gerekecek ve bence halledilebilir.
Sevgilinize bir birey oldugunu, hayatta nerede kalicagini, kiminle ne zaman gorusecegini soracak yasi coktan gectigini anlatin, ciddi bir iliskinin her erkegin harci olmadigini bunu kaldirabilecek olgunlukta olmak zorunda oldugunu, tabi ki onlarin da gonlunu hos tutmasi gerektigini ama alanina, alaniniza girmesine izin vermemesi gerektigini anlatin. Ayrica rica edecegim ekleyin: Begenmeyen kucuk ogluna almasin.!!! :4:
Hiic kendinizi sinifta kalmis, sinavi gecememis gibi hissetmeyin, ne kadar guvenli durursaniz zamanla o kadar cekinirler birsey demeye...

ne kadar dogru bir saptama bu boyle! :42::46:
aynen sizin soyledikleriniz gibi 1-2kez konusmustum onunla, ama annesi ve kardesine kıyamıyor, tarafı cok net.
cok sabırlıdır ve fazla konuskan degil. fakat pasif biri gibi de degil. cok kulturlu, arkadaslarımız arasında saygı duyulur, o konustuktan sonra konuya eklenecek tek kelime kalmıyor. tepkilerini verirken bile bir bakıs bir soz yetiyor.
fakat bugun yorumları bastan sona okudum, kendime guvenim gelmeye basladı :) tesekkurler!

Back
X