- Konu Sahibi deathless1
-
bende böyle düşünüyorum fakat erkek arkadaşımla, ailesi karşı çıkarsa, ben sana demiştim demesi üzerine ilişkim yıpranırsa? çünkü öyle böyle tutucu diiller anlatamam
keşke kuzenin gibi olabilse benim ilişkimin sonuda..ama anne babab yok derse sevgilim sanıyorumki ses çıkaramaz..
3 senelik çok güzel giden bir ilişkim var. Ancak bu zamana kadar ailesiyle tanışamadım. Ayın 2 sinde ablasının düğününde anne babası benimle tanışmak istiyorlar nihayet. Fakat benim aile yaşantım ve onun ailesinin tutuculukları sorun oluşturuyor. Ben çok rahat büyümeme rağmen onun için kendimi değiştirmeye çalıştım.Annem beğenmez dedi, tüm kıyafetler kapandı, annem beğenmez dedi kaynaklarımı çıkardım,annem istemez dedi çıktığımızı gizledik fakat şimdi tam tanışacağım derken bu seferde düğüne gelirken saçlarını siyaha boyat diyor. Neymiş annesi sarı saça kötü kız bu bize yaramaz dermiş. Anne babası öğretmen ama bu zihniyetteler.Şurda çok az bi günüm kaldı nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Annem annesi istiyor diye saçlarımı boyatmamamı söylüyor, ben platine dönene kadar mahfettim çünkü saçlarımı.ve sevgilimde normalde sarı saç seviyor. bunu bile bile boyatmak istemiyorum. Nasıl davranmam gerekiyor sizce? köprüyü geçene kadar mı,yoksa olduğum gibi kabullen demek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?