Evet dönüp geri geldik, zaten 2 günlük kıyafet getirdiğimiz için bir kaç parça daha bir şey aldık. İkimiz de döndük yani zaten çok da güvenemem evcillerimi görmem lazım, hastalandılar mı normaller mi, mantar mı oldular inceleyip ona göre dönecektim. Tekrar gidip gelmek olamaz zaten 2 gün daha uzamış ama kendi istiyorsa seni bırakıp döneyim diye teklif edebilirdi ve biz bunu zaten konuşup karara bağlamışken ben yokken ne konuşuldu da birden bu karardan vazgeçildi bunu anlamıyorum.klasik erkek
her şeyi çok net söylemek lazım
hayvanlar var diye
ama anlamadım ben
siz iki gece kalıp İstanbul a dönüp tekrar mı geldiniz
yoksa biriniz mi gidip kaldınız
yani o şimdi bir daha gider bir daha gelebilirdik ama koalina eve dönmek istiyor diye mi algıladı acaba
temel sorununuz konuşmamak daha önce de yazdım gerekirse bağıra çağıra kavga edin ama kafanızın içindekileri söyleyin karşıdaki beyin okuyamazzzzz
Geri dönemeycektik zaten 2 gündü 5 gün oldu kalmamız yeterli bence. Evciller yine kalırdı bir gün ama öyle konuştuk uzatmanın manası yok ve açıklama yapmak zorunda olmamalıydım. Eşimin de Koalina istemiyor dememesi gerekirdi. Yeter bu kadar anne zaten 2 gün uzattık işlerimiz var diyebilirdi.iletişimsiz sorun çözülmez, olsa olsa üstü örtülüreşin annesine öyle söylerken neden içeri girip müdahale etmedin? şu şu sebepten gidip, geri dönücez demen gerekirdi. böyle olacaktı değil mi, ben yanlış anlamadım?
anladım, eşin çok hatalı. sen bir durumdan rahatsız olmuş olsan ve bunu onunla paylaşmış olsan bile, annesine öyle dememesi lazım. ortamı germiş. ama şu da var, çocuklu ortamda sıkılmak vs, kafam götürmüyor lafları da doğru değil. daha önce böyle şeyler konuşulduysa yine öyle algılamış olabilir. ailesinden rahatsız olduğunu, vakit geçirmekten hoşlanmadığını falan.Geri dönemeycektik zaten 2 gündü 5 gün oldu kalmamız yeterli bence. Evciller yine kalırdı bir gün ama öyle konuştuk uzatmanın manası yok ve açıklama yapmak zorunda olmamalıydım. Eşimin de Koalina istemiyor dememesi gerekirdi. Yeter bu kadar anne zaten 2 gün uzattık işlerimiz var diyebilirdi.
Kendisi zaten nefret eder yeğenlerinden gelirken bile "şimdi o çocukları çekemem iftara gidelim erken gitmenin manası yok" dedi. Çocuklar olsa kendisi de uzatmazdı zaten kalmayı benden daha tahammülsüz çünkü. O konuda sıkıntı yok.anladım, eşin çok hatalı. sen bir durumdan rahatsız olmuş olsan ve bunu onunla paylaşmış olsan bile, annesine öyle dememesi lazım. ortamı germiş. ama şu da var, çocuklu ortamda sıkılmak vs, kafam götürmüyor lafları da doğru değil. daha önce böyle şeyler konuşulduysa yine öyle algılamış olabilir. ailesinden rahatsız olduğunu, vakit geçirmekten hoşlanmadığını falan.
Son gün öyle oldu zaten, çıkışmadım ama kimseyle de konuşmadım özellikle eşimle hiç vakit geçirmedim. Kayınvalidem anladı sürekli eşime yesene, içsene ne oldu gibi sorular sordu. Hayır anne kalın diyebilir de biz eşimle karar vermişken bunu bozması ve bana danışmaması falan çok gerdi beni gerçekten.Çok basit ve bir o kadar da sinir bir durum. Olay nedir açık açık söyleyin bakayım, ne geveliyorsunuz ağzınızda? Derdiniz ne sizin? diye cıkışsanız olurmuş sanki. Çok da sağlıklı yorum yapamayacağım, benzerini yaşasam kocası anası tanası demez bana günümü zehir edenlerinin hepsinin bayramını ben de onlara zehir ederdim herhalde.
bana göre tuhaf şeyler. eşin yeğenlerinden nefret ediyor, onlardan "o çocuklar" diye bahsediyor. insanlığı zayıf ve bencil. o konuda sıkıntı yok diyorsu ama, aslında karakterine ait cümleler bunlar. ailesine böyle olan, size nasıl olsun ki? ne bekliyorsun? adam tam da kalıbına göre davranmış, annesinde falan suç arama hiç.Kendisi zaten nefret eder yeğenlerinden gelirken bile "şimdi o çocukları çekemem iftara gidelim erken gitmenin manası yok" dedi. Çocuklar olsa kendisi de uzatmazdı zaten kalmayı benden daha tahammülsüz çünkü. O konuda sıkıntı yok.
Sormadım öyle baş başa kalacağımız bir durum olmadı. Uyumasaydı konuşacaktım ama gelir gelmez yattı.Eşinize sordunuz mu peki neden böyle dedin diye?
Aynen öyle ama sabrım taşınca da normalde susulması gereken konulara da susmuyorum o zaman daha çirkin bir durum oluşuyor.Eşin istisnasız her konuda topu sana atıyo bunu farkediyorum konularında.
Birde bu kayıtsızlığı,yatıp uyuması falan ne bileyim.
Çok sabırlısın gerçekten.
Bir an önce konuşun bence, zaman aşımına uğramadan. Araya zaman girince kinci oluyoruz hiçbir şeyi unutmuyor oluyoruz. üste çıkıyorlar hemen.Sormadım öyle baş başa kalacağımız bir durum olmadı. Uyumasaydı konuşacaktım ama gelir gelmez yattı.
Aynen öyle ama sabrım taşınca da normalde susulması gereken konulara da susmuyorum o zaman daha çirkin bir durum oluşuyor.
Evet dönüp geri geldik, zaten 2 günlük kıyafet getirdiğimiz için bir kaç parça daha bir şey aldık. İkimiz de döndük yani zaten çok da güvenemem evcillerimi görmem lazım, hastalandılar mı normaller mi, mantar mı oldular inceleyip ona göre dönecektim. Tekrar gidip gelmek olamaz zaten 2 gün daha uzamış ama kendi istiyorsa seni bırakıp döneyim diye teklif edebilirdi ve biz bunu zaten konuşup karara bağlamışken ben yokken ne konuşuldu da birden bu karardan vazgeçildi bunu anlamıyorum.
Bahsettiğim çocuklar azman türden. Zaten ilk gün görümcemin biri kendi çocuğuna tahammül edemedi evire çevire dövdü bolca küfür etti sonra toparlanıp gittiler. Kendi tahammül edemiyor biz nasıl edelim?bana göre tuhaf şeyler. eşin yeğenlerinden nefret ediyor, onlardan "o çocuklar" diye bahsediyor. insanlığı zayıf ve bencil. o konuda sıkıntı yok diyorsu ama, aslında karakterine ait cümleler bunlar. ailesine böyle olan, size nasıl olsun ki? ne bekliyorsunuz? adam tam da kalıbına göre davranmış, annesinde falan suç arama hiç.
Abartı değil çünkü motorla gidiyoruz ve karanlığa kalmadan evde olmamız gerek. Yani en geç 6'da yola çıkmamız gerekiyor o dağ yollarından falan gelebilmek için. İşte ben buna sinir oluyorum, benim annem de bana o bayramda kendi annesine gitsin sen buraya gel diye ısrar etti ama eşme hiç yansıtmadım bile. Ben de o zaman topu ona atsaydım ki anneme asla hayır diyemezdi. Ben yapıyorsam ondan da yapmasını beklerim.o zaman net olarak baştan konuşacaksın onların olduğu ortamda
zira çoğu kişi yapar bunu amann bir gece daha kalın diye
genel tavırdır
eşin karar verdik de vır zır demek yerine topu sana atıp annesi dırdır etmesin demiş olabilir
zira sen cool sun sana karışmaz diye de düşünmüş olabilir
yani sorumluluk almıyor kaçıyor azıcık
fakat işte yola çıkacağımız saati bir saat geçti vs de abartılı biraz kusura bakma
ameliyatlar bile saatinde olmuyor yola da bir saat geç çıksanız dünyanın sonu olmaz biraz da alttan almak gerekir öyle gecikmeleri erkekler biz tam 2 de çıkacaktık çabuk bitir işini demez annesine ya da dese de çoğu dinlemez
Bir de öyle triplerdeler ki sanki normalde 5 gün kalacakmışız da ben sıkıldığım için 4. gün gidelim demişim gibi oldu. Oysa 2 gün daha uzatalım diyen bendim. İyilik yapmayacaksın gerçekten, kalkıp gelecektik zamanında...Neden ihaleyi sana yıkmış vallahi manasız ya
Koalina öyle istiyor derse seni herkes yanlış tanır, hiç mi akıl edemiyor. İşin doğrusunu söylese ne olurdu yani? Senin kötü olmanı istemiş resmen zorla.
Uyanınca konuş sor, bu neyin nesiydi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?