- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
ahh koalina ahhh ahhh....Şimdi konuştum olay daha da büyüdü, pek laftan anlayacak biri değil zaten.
Bi anlasam...ahh koalina ahhh ahhh....
senin eşin neden böyle yaa
Hep böyle düşüncesiz hatta daha düşüncesizdi diyebilirim. Tam bir patavatsız kendisi.Eşiniz saçmalamış hakikaten.. siz demiş olsanız bile o üzerine almalıydı.. bilmiyorum hep böyle düşüncesiz mi ama konuşmanız lazım muhtemelen şuan kendini haklı görüyor.. hatta ben olsam herkesin içinde bütün olayı anlatır ona sorardım böyle mi oldu peki olduysa neden öyle dedin vs. "bazı insanların yaptığı aptallıkları olgunluk gösterip örterseniz daha büyük aptallıklar yapmak için kendinde kuvvet bulur "
Bu sebepten değil ama benzer sebeplerden bitebilir. Anneler haliyle kal diye ısrar eder, benim annem de eder ama bunları bertaraf etmek kendi çocuklarının görevi. Hayır hakikaten sıkıldım gidelim desem için yanmaz da tam tersi ben kalalım 2 gün daha demişken benim gitmek istiyor oluşum falan ayrı bir dert. Kayınvalidem bana benim yüzümden gidiyormuşsun demişti. Bu ne demek diye eşime sordum. Daha önce annesinin hiç oturmayıp hizmet etmesinden rahatsız olduğumu söylemiştim, onu söylemiş. Kadın sürekli yedirme derdinde, sürekli pasta yapıyor, börek yapıyor, kahve getiriyor, tatlı getiriyor, meyvesi-çayı bitmiyor. Bunu söylemiş. Bir daha bir karar aldıktan sonra değişme ihtimali varsa özel olarak konuşursun ona göre karar veririz, öyle insanlarn içinde suçlu arar gibi konuşma dedim. Olayları büyütüyorsun dedi. Neden o zaman görümcemin yanında "gitme sebeplerimizi söyle" diye hesap sordun dedim. İşte söyle bilsinler diye dedim dedi, ben de kimseye hesap vermek zorunda değilim, işlerimiz var artık gidelim demek ayıp bir şey değil dedim. Kaldı ki görümcem de asla hesap soran bir kadın değil yani. Öyle sonrasında bağırış çağırış bir şekilde kavga ettik.Koalina,
Sana yeter artik bosan demememin tek sebebi birbirinizi sevmeniz.Bu yuzden nedense bitirmenizi ben bile istemem dis kapinin mandali olarak.Cok cok buyutulecek bir olay mi ? Bu sebeple oturup dusunulur mu? Hatta ileri gideyim bunlardan bosanilir mi ? Once sen otur dusun.Diger konulardan bildigim kadariyla kayinvliden de aman aman fettan olup sana kok sokturen,kaynanalik yapan bir kadin degil.Yazik olur derim ben..Nedense esin bunlari bilerek yapmiyor diye dusunuyorum.Belki de fazla iyi niyetliyim.
Bir çok insanda olmayan iyi yönleri de var. Bazen onlar baskın geliyor bazen kötü yönleri. Sadece bu anlattığım kadar bi adam olsa 5 dakika dayanılmaz herhaldeKoalina şu forumda uyuz olduğum belli başlı kocalar var. Senin kocan da bunlardan biri. Bu adamı nasıl cekiyorsun? Nasıl sevebiliyorsun? Ben anlamıyorum cidden. Şu mizmiz erkekçik modeli kadar itici başka bir şey yok herhalde.
Iyi ama mutlu değilsin. Demek ki iyi yönleri yetmiyor. Boşan boşanma diyemem ama ya terapiye gidin ya da şu adamın dediklerini yapma ve derdini açık açık söyle. Bırak istediği gibi trip atsın dursun. Bu nedir böyle ya?Bir çok insanda olmayan iyi yönleri de var. Bazen onlar baskın geliyor bazen kötü yönleri. Sadece bu anlattığım kadar bi adam olsa 5 dakika dayanılmaz herhalde
bu forumda sıkıntılı bir evlilikte idare etmeye çalışan sürekli evliliğiyle ilgili konu açan ve sonuca varamayan o kadar insan var ki, ama benim en çok dikkatimi çeken ve mutlu olmasını istediğimKoalina ve nomunomuchua inşallah kendiniz için en mutlu olacağınız kararı verirsiniz.
AdAm_OLaCaK_KIZ yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.
Bende sorunlu bir evlilikten çıkmaya, hatta son çıkışların arkasını toplamaya çalışıyorum.
İnşallah sen de o cesareti bulursun tatlım sen minnie koalina nomunomuchua hepiniz çok tatlı kadınlarsınız
cesaretin bir kısmını buldum canım, anlaşmalı olarak duruşmamız görüldü, henüz yargıtay onayı çıkmadı temyiz süresi var.
adam psikolojik davranış bozukluklarının farkında bile değil, tek taraflı idareyle çek çek nereye kadar, gençlik gidiyor bir taraftan, babamın oğlumu diyorsun bir taraftan. Bundan sonrası hayırlı olur inşallah canım.
Aaa süreç başladı yani çok çok çok sevindim deli mi avutacaktın bir ömür
zaten onunda mücadelesi yok biliyor musun, artık bana tahammül edemiyorsan boşanabiliriz dedi,
detayları az çok biliyorsun, ama tüm bunlara rağmen boşanmak zormuş be canım.
adamın işine geliyordum, eli yüzü düzgün ona arza çıkarmayan, hayatını düzene koyan bir salak bulmuştu.
Hani komuşu çocuğunu bırakır da uslu durursa kalsın denir ya, ben hiç problem çıkarmayıp ona arza olmazsam iyiyim, yoksa kapı dışarı atardı beni zihniyeti bu!
İnşallah bundan sonrası iyi olur benim için.
Canım senin iyi olacak herşey merak etme :)zaten onunda mücadelesi yok biliyor musun, artık bana tahammül edemiyorsan boşanabiliriz dedi,
detayları az çok biliyorsun, ama tüm bunlara rağmen boşanmak zormuş be canım.
adamın işine geliyordum, eli yüzü düzgün ona arza çıkarmayan, hayatını düzene koyan bir salak bulmuştu.
Hani komuşu çocuğunu bırakır da uslu durursa kalsın denir ya, ben hiç problem çıkarmayıp ona arza olmazsam iyiyim, yoksa kapı dışarı atardı beni zihniyeti bu!
İnşallah bundan sonrası iyi olur benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?