bir kaç saat bütün çocuklar tolere edilebilir elbette, fakat bir kaç gün bende kalmazdım çok yaramaz çocukla. ha kendi çocuğun olunca illaki çekiyorsun; ama bazı ailelerde çocuğun kişisel gelişimi kendine güveni diye diye milletin evini talan eden çocuklarına dur demiyor. ayrıca kimsede kimsenin çocuğunu çekmek zorunda değil. buradan genelleme yapıp insanlığı zayıf yada bencil diye bir çıkarım yapmak, karşı tarafı yaftalamak pek doğru değil bence.bana göre tuhaf şeyler. eşin yeğenlerinden nefret ediyor, onlardan "o çocuklar" diye bahsediyor. insanlığı zayıf ve bencil. o konuda sıkıntı yok diyorsu ama, aslında karakterine ait cümleler bunlar. ailesine böyle olan, size nasıl olsun ki? ne bekliyorsun? adam tam da kalıbına göre davranmış, annesinde falan suç arama hiç.
tahammül başka şey de nefret etmek ağır bir söz. hiç insani değil. nefret ediyorsa evet insanlığı zayıftır. insanlığı zayıf olan da bencil olur, sorumsuz olur, üzerine yük almamak için de topu karısına atar. adamda sıkıntı çok.Bahsettiğim çocuklar azman türden. Zaten ilk gün görümcemin biri kendi çocuğuna tahammül edemedi evire çevire dövdü bolca küfür etti sonra toparlanıp gittiler. Kendi tahammül edemiyor biz nasıl edelim?
canım kalamaz o başka da nefret nedir yani? dinine mi küfrediyor çocuklar, vatan haini mi? nedir yani? bu adamın insanlığının zayıflığını gösterir. insan karısına yeğenlerinden nefret ettiğini söyler mi ya? sonra aynı kadına topu atmak ne? adamda sıkıntı vaar yani. arkadaş bu konuda sıkıntı yok diyor ama, sıkıntının başı o. insaniyetsiz birinden her türlü şey beklenir.bir kaç saat bütün çocuklar tolere edilebilir elbette, fakat bir kaç gün bende kalmazdım çok yaramaz çocukla. ha kendi çocuğun olunca illaki çekiyorsun; ama bazı ailelerde çocuğun kişisel gelişimi kendine güveni diye diye milletin evini talan eden çocuklarına dur demiyor. ayrıca kimsede kimsenin çocuğunu çekmek zorunda değil. buradan genelleme yapıp insanlığı zayıf yada bencil diye bir çıkarım yapmak, karşı tarafı yaftalamak pek doğru değil bence.
Nefret etmesinin haklı sebepleri var. Çocukları sevmeyebilir ama yolda yaralı bütün hayvanlara yardım eder, eve çok hayvan gelir, tedavi ederiz, veterinere götürürüz vs. Seçerek canlı sever diyeyim.tahammül başka şey de nefret etmek ağır bir söz. hiç insani değil. nefret ediyorsa evet insanlığı zayıftır. insanlığı zayıf olan da bencil olur, sorumsuz olur, üzerine yük almamak için de topu karısına atar. adamda sıkıntı çok.
Ay ya naptıklarını bilmiyolar ki.. amca camınızı ben kırmadım bu kırdı der gibi.. ne demek karım dönmek istiyo.. arada sizin kalacağınızı araya soğukluk gireceğini bla bla saçma sapan şeyler olucağını hesap edemiyo mu kaç yaşındaki adam!!! Analar oğlan yetiştiremiyo ben bunu bilir bunu söylerim..Geri dönemeycektik zaten 2 gündü 5 gün oldu kalmamız yeterli bence. Evciller yine kalırdı bir gün ama öyle konuştuk uzatmanın manası yok ve açıklama yapmak zorunda olmamalıydım. Eşimin de Koalina istemiyor dememesi gerekirdi. Yeter bu kadar anne zaten 2 gün uzattık işlerimiz var diyebilirdi.
iyi tamam arkadaşım. kolay gelsin sana.Nefret etmesinin haklı sebepleri var. Çocukları sevmeyebilir ama yolda yaralı bütün hayvanlara yardım eder, eve çok hayvan gelir, tedavi ederiz, veterinere götürürüz vs. Seçerek canlı sever diyeyim.
abartmış bence konu sahibi anlatırken derdini yada belki mübalağa yapmıştır eşi sohbet arasında. kimse küçücük çocuktan nefret edemez yani istediği kadar kötü olsun. ha bende tahammül edemiyorum yaramaz ve şımarık çocuğa hemen ortamı terk etmek istiyorum ama nefret ettiğim şey genelde o çocukların anne babaları oluyor çocuğa dur çocuğum demiyorlarsa.canım kalamaz o başka da nefret nedir yani? dinine mi küfrediyor çocuklar, vatan haini mi? nedir yani? bu adamın insanlığının zayıflığını gösterir. insan karısına yeğenlerinden nefret ettiğini söyler mi ya? sonra aynı kadına topu atmak ne? adamda sıkıntı vaar yani. arkadaş bu konuda sıkıntı yok diyor ama, sıkıntının başı o. insaniyetsiz birinden her türlü şey beklenir.
Ona kesinlikle katılıyorum. Kendisiyle daha önce defalarca konuştum ama yine her seferinde Koalina öyle istiyor tarzı konuşmalara devam ediyor. Sorumsuz.Olaya bak iyi niyetli davranman bile esin "sayesinde" ters etki yapmis. Yani bir insan bu kadar mi cig olur? Gercekten zamanindan once kalkip gitmek istesen bile esinin kendi uzerine yikmasi gerekirdi ki burada zamani uzatmaya calisan sizsiniz.
Esiniz kesinlikle evli ve yetiskin bir erkek oldugunun farkinda degil. Daha onceki konulariniza da yazdim, o ailesinin kucuk simarik cocugu.
abartmamış, bana yazdığı son mesajında nefret etmesi için haklı sebepleri var diyor.abartmış bence konu sahibi anlatırken derdini yada belki mübalağa yapmıştır eşi sohbet arasında. kimse küçücük çocuktan nefret edemez yani istediği kadar kötü olsun. ha bende tahammül edemiyorum yaramaz ve şımarık çocuğa hemen ortamı terk etmek istiyorum ama nefret ettiğim şey genelde o çocukların anne babaları oluyor çocuğa dur çocuğum demiyorlarsa.
Yani nefret ediyor derken aynı ortamda bulunmaya tahammülü yok, sevmiyor. Çocukların hepsi orada olsa ben yalvarsam da kalmazdı zaten. Hayır çocuk seven bir çift değiliz zaten ki çocuk bile istemiyoruz. Ben arkadaşlarımla bile görüşürken çok çocuk gelecekse gitmem ve bunu herkes bilir. Bu bizim belki de anlaşabildiğimiz tek nokta olduğundan bana garip gelmiyorabartmış bence konu sahibi anlatırken derdini yada belki mübalağa yapmıştır eşi sohbet arasında. kimse küçücük çocuktan nefret edemez yani istediği kadar kötü olsun. ha bende tahammül edemiyorum yaramaz ve şımarık çocuğa hemen ortamı terk etmek istiyorum ama nefret ettiğim şey genelde o çocukların anne babaları oluyor çocuğa dur çocuğum demiyorlarsa.
Evet çok iticiler gerçekten. Ne diyorum kendi annesi çocuğunu evire çevire dövüp ana avrat küfür edip aldı götürdü. Bunun nesi anlaşılmıyor hala? Sanırım annesiniz bu yüzden hassas davranıyorsunuz ama her çocuk sevimli olmuyor. Her çocukla 4-5 gün gece-gündüz vakit geçirilmiyor. Başka meselelerden sorumsuz vs deseniz yine neyse ancak çocuk sevmiyor diye insanlık yoksunu olmasını kabul edemeyeceğim. Kaldı ki öyle kocasını körü körüne savunan biri de değilim ama genel olarak zaten çocuklardan bıkmış durumdayız, gürültülerini çekemiyoruz.abartmamış, bana yazdığı son mesajında nefret etmesi için haklı sebepleri var diyor.
çocuğa tahammül edemezsin, sevmezsin, çocuk sahibi olmak istemezsin, hatta tiksinirsin hepsini anlarım. ama bir çocuktan nefret etmeyi anlayamam. dünyanın en azman çocuğu olsa da yine anlamam. tahammül demedin sen, nefret etmek dedin, bu da bana göre sıkıntı. sen de nefret ediyorsan sende de sıkıntı var.Yani nefret ediyor derken aynı ortamda bulunmaya tahammülü yok, sevmiyor. Çocukların hepsi orada olsa ben yalvarsam da kalmazdı zaten. Hayır çocuk seven bir çift değiliz zaten ki çocuk bile istemiyoruz. Ben arkadaşlarımla bile görüşürken çok çocuk gelecekse gitmem ve bunu herkes bilir. Bu bizim belki de anlaşabildiğimiz tek nokta olduğundan bana garip gelmiyor
hayır anne falan değilim. evli de değilim henüz.Evet çok iticiler gerçekten. Ne diyorum kendi annesi çocuğunu evire çevire dövüp ana avrat küfür edip aldı götürdü. Bunun nesi anlaşılmıyor hala? Sanırım annesiniz bu yüzden hassas davranıyorsunuz ama her çocuk sevimli olmuyor. Her çocukla 4-5 gün gece-gündüz vakit geçirilmiyor. Başka meselelerden sorumsuz vs deseniz yine neyse ancak çocuk sevmiyor diye insanlık yoksunu olmasını kabul edemeyeceğim. Kaldı ki öyle kocasını körü körüne savunan biri de değilim ama genel olarak zaten çocuklardan bıkmış durumdayız, gürültülerini çekemiyoruz.
Bahsettiğiniz şeyler benzer şeyler zaten. Tiksinmekle nefret etmek arasında pek ince bir çizgi yok. Kelimelere takılmaya gerek yok çünkü konumuz çocuklar değil. Size göre sıkıntı, bana göre değil diyelim uzamasın.çocuğa tahammül edemezsin, sevmezsin, çocuk sahibi olmak istemezsin, hatta tiksinirsin hepsini anlarım. ama bir çocuktan nefret etmeyi anlayamam. dünyanın en azman çocuğu olsa da yine anlamam. tahammül demedin sen, nefret etmek dedin, bu da bana göre sıkıntı. sen de nefret ediyorsan sende de sıkıntı var.
tüksinmekle nefret etmek aynı şey değil. en sevdiğiniz bir insanın vücut salgılarından tiksinebilirsiniz mesela. neyse canım, uzamasın konu. ama şunu anlatamadım. bir çocuğa bile kalbinde nefret duygusu barındırabilen bir insandan, sorumluluk, öz veri bekleyemezsin diyorum ben. eşinin tavırlarına hiç bozulma yani.Bahsettiğiniz şeyler benzer şeyler zaten. Tiksinmekle nefret etmek arasında pek ince bir çizgi yok. Kelimelere takılmaya gerek yok çünkü konumuz çocuklar değil. Size göre sıkıntı, bana göre değil diyelim uzamasın.
Abartı değil çünkü motorla gidiyoruz ve karanlığa kalmadan evde olmamız gerek. Yani en geç 6'da yola çıkmamız gerekiyor o dağ yollarından falan gelebilmek için. İşte ben buna sinir oluyorum, benim annem de bana o bayramda kendi annesine gitsin sen buraya gel diye ısrar etti ama eşme hiç yansıtmadım bile. Ben de o zaman topu ona atsaydım ki anneme asla hayır diyemezdi. Ben yapıyorsam ondan da yapmasını beklerim.
Şimdi konuştum olay daha da büyüdü, pek laftan anlayacak biri değil zaten.haklısın
beklediğini ona da söylemelisin işte
o senin gibi bakmıyor hayata
sen bunu istediğini ona açıkça net söylemelisin
hatta o senin baktığın gibi hiçbir zaman bakamaz
10 yıl sonra sen de şimdi baktığın gibi bakmazsın mesela
ama şu an için tek çözümünüz iletişim sorununuzu aşmak
karşılıklı konuşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?