Annesinin Ağzına Bakan Kocalar

bir kaç saat bütün çocuklar tolere edilebilir elbette, fakat bir kaç gün bende kalmazdım çok yaramaz çocukla. ha kendi çocuğun olunca illaki çekiyorsun; ama bazı ailelerde çocuğun kişisel gelişimi kendine güveni diye diye milletin evini talan eden çocuklarına dur demiyor. ayrıca kimsede kimsenin çocuğunu çekmek zorunda değil. buradan genelleme yapıp insanlığı zayıf yada bencil diye bir çıkarım yapmak, karşı tarafı yaftalamak pek doğru değil bence.

tahammül başka şey de nefret etmek ağır bir söz. hiç insani değil. nefret ediyorsa evet insanlığı zayıftır. insanlığı zayıf olan da bencil olur, sorumsuz olur, üzerine yük almamak için de topu karısına atar. adamda sıkıntı çok.

canım kalamaz o başka da nefret nedir yani? dinine mi küfrediyor çocuklar, vatan haini mi? nedir yani? bu adamın insanlığının zayıflığını gösterir. insan karısına yeğenlerinden nefret ettiğini söyler mi ya? sonra aynı kadına topu atmak ne? adamda sıkıntı vaar yani. arkadaş bu konuda sıkıntı yok diyor ama, sıkıntının başı o. insaniyetsiz birinden her türlü şey beklenir.

Bence çok sabırlı davranıyorsunuz..
Davranışları hiç hoş değil, çok sinir bozucu.

Nefret etmesinin haklı sebepleri var. Çocukları sevmeyebilir ama yolda yaralı bütün hayvanlara yardım eder, eve çok hayvan gelir, tedavi ederiz, veterinere götürürüz vs. Seçerek canlı sever diyeyim.

Ay ya naptıklarını bilmiyolar ki.. amca camınızı ben kırmadım bu kırdı der gibi.. ne demek karım dönmek istiyo.. arada sizin kalacağınızı araya soğukluk gireceğini bla bla saçma sapan şeyler olucağını hesap edemiyo mu kaç yaşındaki adam!!! Analar oğlan yetiştiremiyo ben bunu bilir bunu söylerim..

Nefret etmesinin haklı sebepleri var. Çocukları sevmeyebilir ama yolda yaralı bütün hayvanlara yardım eder, eve çok hayvan gelir, tedavi ederiz, veterinere götürürüz vs. Seçerek canlı sever diyeyim.
iyi tamam arkadaşım. kolay gelsin sana.

Olaya bak iyi niyetli davranman bile esin "sayesinde" ters etki yapmis. Yani bir insan bu kadar mi cig olur? Gercekten zamanindan once kalkip gitmek istesen bile esinin kendi uzerine yikmasi gerekirdi ki burada zamani uzatmaya calisan sizsiniz.

Esiniz kesinlikle evli ve yetiskin bir erkek oldugunun farkinda degil. Daha onceki konulariniza da yazdim, o ailesinin kucuk simarik cocugu.

abartmış bence konu sahibi anlatırken derdini yada belki mübalağa yapmıştır eşi sohbet arasında. kimse küçücük çocuktan nefret edemez yani istediği kadar kötü olsun. ha bende tahammül edemiyorum yaramaz ve şımarık çocuğa hemen ortamı terk etmek istiyorum ama nefret ettiğim şey genelde o çocukların anne babaları oluyor çocuğa dur çocuğum demiyorlarsa.

Ona kesinlikle katılıyorum. Kendisiyle daha önce defalarca konuştum ama yine her seferinde Koalina öyle istiyor tarzı konuşmalara devam ediyor. Sorumsuz.

abartmamış, bana yazdığı son mesajında nefret etmesi için haklı sebepleri var diyor.

Eşinden bir yol olmaz. Bu yaşa kadar boyleymis senle düzeleceğini pek sanmıyorum. Ugraşırsın surekli bir şeyleri anlatmaya.

Yani nefret ediyor derken aynı ortamda bulunmaya tahammülü yok, sevmiyor. Çocukların hepsi orada olsa ben yalvarsam da kalmazdı zaten. Hayır çocuk seven bir çift değiliz zaten ki çocuk bile istemiyoruz. Ben arkadaşlarımla bile görüşürken çok çocuk gelecekse gitmem ve bunu herkes bilir. Bu bizim belki de anlaşabildiğimiz tek nokta olduğundan bana garip gelmiyor

abartmamış, bana yazdığı son mesajında nefret etmesi için haklı sebepleri var diyor.
Evet çok iticiler gerçekten. Ne diyorum kendi annesi çocuğunu evire çevire dövüp ana avrat küfür edip aldı götürdü. Bunun nesi anlaşılmıyor hala? Sanırım annesiniz bu yüzden hassas davranıyorsunuz ama her çocuk sevimli olmuyor. Her çocukla 4-5 gün gece-gündüz vakit geçirilmiyor. Başka meselelerden sorumsuz vs deseniz yine neyse ancak çocuk sevmiyor diye insanlık yoksunu olmasını kabul edemeyeceğim. Kaldı ki öyle kocasını körü körüne savunan biri de değilim ama genel olarak zaten çocuklardan bıkmış durumdayız, gürültülerini çekemiyoruz.

çocuğa tahammül edemezsin, sevmezsin, çocuk sahibi olmak istemezsin, hatta tiksinirsin hepsini anlarım. ama bir çocuktan nefret etmeyi anlayamam. dünyanın en azman çocuğu olsa da yine anlamam. tahammül demedin sen, nefret etmek dedin, bu da bana göre sıkıntı. sen de nefret ediyorsan sende de sıkıntı var.

hayır anne falan değilim. evli de değilim henüz.

Bahsettiğiniz şeyler benzer şeyler zaten. Tiksinmekle nefret etmek arasında pek ince bir çizgi yok. Kelimelere takılmaya gerek yok çünkü konumuz çocuklar değil. Size göre sıkıntı, bana göre değil diyelim uzamasın.

tüksinmekle nefret etmek aynı şey değil. en sevdiğiniz bir insanın vücut salgılarından tiksinebilirsiniz mesela. neyse canım, uzamasın konu. ama şunu anlatamadım. bir çocuğa bile kalbinde nefret duygusu barındırabilen bir insandan, sorumluluk, öz veri bekleyemezsin diyorum ben. eşinin tavırlarına hiç bozulma yani.

haklısın

beklediğini ona da söylemelisin işte

o senin gibi bakmıyor hayata

sen bunu istediğini ona açıkça net söylemelisin

hatta o senin baktığın gibi hiçbir zaman bakamaz

10 yıl sonra sen de şimdi baktığın gibi bakmazsın mesela

ama şu an için tek çözümünüz iletişim sorununuzu aşmak

karşılıklı konuşmak

Şimdi konuştum olay daha da büyüdü, pek laftan anlayacak biri değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…