Annesinin yanında beni aşağılaması

O anda annesine söylemesin diye yalvarmış. Yapması gereken o an telefonu suratına kapatmaktı.
keşke yapsaydım ama annesiyle konuşmaya başladı ona ayıp olmasın diye yapamadım. en son kapı çalıyor kapatıyorum dedim kapattım direkt.

Rezidansın havasına girmiş nerden gösteririm kendini telaşındayken. Sizden gelen gayette mantıklı olan depo fikrini alaya almış. Amaç orda kendini göstermek ezik herif işte. Böyle sitelerde bende bulundum evet depo oluyor daire başına düşen de oluyor her bloğa bi depo şeklinde de oluyor. Kimsenin zayıflıklarını üzerinizden doyurmasına izin vermeyin.

ben zaten almanca öğretmeniyim onun da parsı yok sadece annesinin eşinin var. ki para falan ilgilendirmiyor beni

şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.
Daha önce de böyle başka saçmalıkları olmuştu yani?

Psikojisi bozuksa gitsin tedavi olsun. Ne uğraşacaksınız onun dengesizlikleriyle?

Niye rezil olasınız ki? Bu düşünceler maddi anlamda kendisinden az gelirli insanlara mi aitmis anlayamadim. Siz beynini boyle seyler icin harcayan insan icin harap etmeyin kendinizi. Öyle ailedenngelen hazır gemilerle yürümez gemiler. Aglama sende o hadsizin yaptiklari icin tutusmasi lazim. Hep boyle biriyse sizi asagilayan insana tahammul etmeyin evlenince daha ckk üzülürsünüz

Bence kendisi sizi asagılamak icin sebep bulmuş lüks sitelerde genelde kapici dairesinin olduğu katta kullanilmayan bir daire olur. Merkezi sistemse kazan dairesi olur. Kendisi cahil belli ki. Kaldi ki bircok apartmanda kiralık depo olur. Saçmalamış. Ayrıca rezidansların sadece adı rezidanstır öyle lüks falan değildir çoğu. 1+1 , 2+1 esyalı dairelerden olusup genellikle öğrenciye kiralanır.

Sıkıntı sende. Neden berabersin bu hodukle? Agzinin payini verip ayrilman gerekirken oturup aglama.

şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.

kadin cinayeti işleyenler de genelde psikolojim bozuk benim deyip cezadan yirtmaya çalışıyo yalnız.

çok uç bi örnek ama annesinin iyi olmasi sevgilinizin şuursuz olduğu gerçeğini değiştirmiyo.
yol yakinken ayrılın

Üvey baba parasıyla caka satan asalak... bu adam görgüsüzün önde gideni... sizi aşağılıyor ama bu konuşma başka insan için de olsaydı emin ol onu daha çok ayıplar ve aşağlarlardı... küstah sünepe...ayy sinir oldum adam karşımda olsaydı gevrek gevrek gülerken ağzının ortasına geçirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…