hayır ben almanca öğretmeniyim çalışıyorum zaten. onun da sadece annesinin 2. eşinin parası var kendilerinin değil. ben öyle şeyleri düşünmüyorum.
Onun psikolojisi bi sana bozuk tatlım.şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.
Milyon dolarları mı var erkek arkadaşının???Merhaba. 21 yaşındayım. Sevgilim İstanbul'da okuyordu, bu yıl ise izmir'e geçiş yaptı. Ailesi de ben de izmirdeyiz.
Bugün annesi onun yanına eşyalarını toplamaya gitti (annesiyle çok iyi anlaşıyorum buluşuyoruz hep). A
Az önce beni aradı konuşuyorduk annesi de yanında. Annesi ona bir rezidans daire tutmuştu izmir'de.
Ben, kalan eşyaları napıcaksınız dediğimde (ev 1+1 çünkü) birilerine veririz çogunu, geri kalanları naparız bilmiyorum dedi. Ben de tuttugu evde market cafe servis spor salonu havuz gibi birçok imkan oldugu için deposu yok mudur acaba kullanılıcak dedim. Sevgilim gülmeye ve dalga geçmeye başladı fakirsin ibliyorum da böyle de demezsin dedi kahkahalar atarak dalga geçti ve hemen annesine seslendi dedi ki ''Anne esra diyor ki rezidansda kömürlük gibi bişey yokmuymuş hahahahaha'' dfiye dalga geçti benimle.
Kötü bir semtte oturdugumu falan da bildiği için bu aşağılama çok zoruma gitti 10 dkdır ağlıyorum lütfen bana yardım edin((
Hadi o pislik neyse de annesinin yanında beni rezil etmesi çok gururmu incitti. Annesine seslenirken ta sus söyleme lütfen küserim valla dedim yalvardım yine de söyledi aptal.
Sevgilin sonradan görme galiba öyle birine benziyor bence salla onu.Merhaba. 21 yaşındayım. Sevgilim İstanbul'da okuyordu, bu yıl ise izmir'e geçiş yaptı. Ailesi de ben de izmirdeyiz.
Bugün annesi onun yanına eşyalarını toplamaya gitti (annesiyle çok iyi anlaşıyorum buluşuyoruz hep). A
Az önce beni aradı konuşuyorduk annesi de yanında. Annesi ona bir rezidans daire tutmuştu izmir'de.
Ben, kalan eşyaları napıcaksınız dediğimde (ev 1+1 çünkü) birilerine veririz çogunu, geri kalanları naparız bilmiyorum dedi. Ben de tuttugu evde market cafe servis spor salonu havuz gibi birçok imkan oldugu için deposu yok mudur acaba kullanılıcak dedim. Sevgilim gülmeye ve dalga geçmeye başladı fakirsin ibliyorum da böyle de demezsin dedi kahkahalar atarak dalga geçti ve hemen annesine seslendi dedi ki ''Anne esra diyor ki rezidansda kömürlük gibi bişey yokmuymuş hahahahaha'' dfiye dalga geçti benimle.
Kötü bir semtte oturdugumu falan da bildiği için bu aşağılama çok zoruma gitti 10 dkdır ağlıyorum lütfen bana yardım edin((
Hadi o pislik neyse de annesinin yanında beni rezil etmesi çok gururmu incitti. Annesine seslenirken ta sus söyleme lütfen küserim valla dedim yalvardım yine de söyledi aptal.
Sen İzmir'in neresinde oturuyorsun ki kötü semt dedin merak ettim . Bi de o sığır sevgilin hangi semtte ? Seninle dalga geçecek cesareti nasıl kendinde bulabiliyor kendini bilmez densiz!Merhaba. 21 yaşındayım. Sevgilim İstanbul'da okuyordu, bu yıl ise izmir'e geçiş yaptı. Ailesi de ben de izmirdeyiz.
hayır ben almanca öğretmeniyim çalışıyorum zaten. onun da sadece annesinin 2. eşinin parası var kendilerinin değil. ben öyle şeyleri düşünmüyorum.
Sızın depo demenıze kömürlük dıyen zengınde anca sonradan görme olur zaten bunla bırdaha beraber olma bnce hem görgüsüz hem hadsiz. Kendı kalıtenızde ınsanlarla takılın. Cahıl bı ergende olmadıgınıza gore dogru veya yanlıs ınsanı ayırt edebılırsınızhayır ben almanca öğretmeniyim çalışıyorum zaten. onun da sadece annesinin 2. eşinin parası var kendilerinin değil. ben öyle şeyleri düşünmüyorum.
Heh işte bunların aynı şey olmadığını bilmiyorsa kızla fena dalga geçmiş ...ben böyle adamın değil sevgilisi, arkadaşı bile olmam. ÇöpDepo ve kömürlük aynı şey mi? Eski oturduğumuz site de bilindik ve güzel bir site ve evlere ait depolar vardı. Saçmalamış.
Zaten seni böyle küçük gören ve pervasızca bunu söyleyen biriyle olma...
Merhaba. 21 yaşındayım. Sevgilim İstanbul'da okuyordu, bu yıl ise izmir'e geçiş yaptı. Ailesi de ben de izmirdeyiz.
keşke yapsaydım ama annesiyle konuşmaya başladı ona ayıp olmasın diye yapamadım. en son kapı çalıyor kapatıyorum dedim kapattım direkt.
Ben annesinin de melek olduğunu düşünmüyorum. Şimdilik politik davranıyor sanki.Nazik ama ayı yetiştirmiş.
Ayrıca annesiyle değil, o ayı oğluyla sevgili oldunuz.
Milyon dolarları mı var erkek arkadaşının???
Siz depo gibi bir alan var mı diye sormuşsunuz
Kömürlük sorduğunuzu düşünen vizyonsuz sevgiliniz sizi aşağılamaya çalışırken kendi komik duruma düşmüş aslında
Ve yazanlara katılıyorum annesine söylemese o gururunuz incinmemiş mi olacaktı espri yaptı diye düşünüp geçecek miydiniz
Size böyle davranma haddini vermeyin ona
Gençsiniz daha boşverin bu sonradan görmeyi
Havasını attığını da annesinin parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?