Annesinin yanında beni aşağılaması

hayır ben almanca öğretmeniyim çalışıyorum zaten. onun da sadece annesinin 2. eşinin parası var kendilerinin değil. ben öyle şeyleri düşünmüyorum.
şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.
Onun psikolojisi bi sana bozuk tatlım. Eminim annesi ve cici babasının yanında kedi gibidir. Cici babasının parası ile caka satan bir yetersiz ile bir daha yüzyüze bile gelme. Hayat kaliten artacak.
 
Size yardım edeyim.

Öncelikle ağlamayı bırakın.Sonra da o şerefsizi arayın ve "İki kuruş paran var diye kendini adam mı sandın.Ne salaksın.Karşıma çıkma bir daha,senin gibisine harcadığım zamana yaZık" de telefondan da her yerden de engelle,ayrıl geç.


Daha klas olanı o an vereceğin tepki olurdu ya da şimdi hiç tepki vermeden direkt ayrılmak.Ama içine atmamak adına arayıp saydırmak da bir yol.Ben iki çift laf etmeden rahatlayamazdım..Ayrıca bu kadar ezik olmanın sebebi nedir?? Bir de sus annene söyleme diye yalvarmışsın. Hiç mi kafan çalışmıyor?? Azıcık gururlu ol.Gurur paradan daha kıymetli bir şey .Sen kendine kıymet verirsen insanlar da ona göre davranır,kıymetlenirsin.Böyle ezik ezik yaşamaya devam edersen de hep hor görülür, ezilirsin.
 
Milyon dolarları mı var erkek arkadaşının???
 
Sevgilin sonradan görme galiba öyle birine benziyor bence salla onu.
 
Sen İzmir'in neresinde oturuyorsun ki kötü semt dedin merak ettim . Bi de o sığır sevgilin hangi semtte ? Seninle dalga geçecek cesareti nasıl kendinde bulabiliyor kendini bilmez densiz!
 
hayır ben almanca öğretmeniyim çalışıyorum zaten. onun da sadece annesinin 2. eşinin parası var kendilerinin değil. ben öyle şeyleri düşünmüyorum.

belli sonradan görme.
kendine layık biriyle beraber ol. bu çocuğun terbiyesizliği için ağladığına inanamıyorum.
 
sevgiliniz sizinle böyle konuşacak cürrete sahip ve siz annesine söylemesin diye yalvarıyorsunuz, öyle mi?
bana bu şekilde davranan adamdan ben olsam hayır beklemem.

bir de aklınızda olsun, iyi ve büyük sitelerde oturan çoğu arkadaşımın depo hakkı va bloklarının bodrum katlarında.
 
hayır ben almanca öğretmeniyim çalışıyorum zaten. onun da sadece annesinin 2. eşinin parası var kendilerinin değil. ben öyle şeyleri düşünmüyorum.
Sızın depo demenıze kömürlük dıyen zengınde anca sonradan görme olur zaten bunla bırdaha beraber olma bnce hem görgüsüz hem hadsiz. Kendı kalıtenızde ınsanlarla takılın. Cahıl bı ergende olmadıgınıza gore dogru veya yanlıs ınsanı ayırt edebılırsınız
 
Depo ve kömürlük aynı şey mi? Eski oturduğumuz site de bilindik ve güzel bir site ve evlere ait depolar vardı. Saçmalamış.
Zaten seni böyle küçük gören ve pervasızca bunu söyleyen biriyle olma...
Heh işte bunların aynı şey olmadığını bilmiyorsa kızla fena dalga geçmiş ...ben böyle adamın değil sevgilisi, arkadaşı bile olmam. Çöp
 

Rabbim beyin fakiri yapmasın deseydin. Beyinsiz sevgiline
 
keşke yapsaydım ama annesiyle konuşmaya başladı ona ayıp olmasın diye yapamadım. en son kapı çalıyor kapatıyorum dedim kapattım direkt.

resmiyet olmadan sevgili ailesi ile bu kadar yakın olmak da iyi değil bence
ağırlığınızı koyun.
bence sevgiliniz çok densiz biri. sizin bu samimiyetinizden yüz bulduğunu düşünüyorum.
 
Siz depo gibi bir alan var mı diye sormuşsunuz
Kömürlük sorduğunuzu düşünen vizyonsuz sevgiliniz sizi aşağılamaya çalışırken kendi komik duruma düşmüş aslında
Ve yazanlara katılıyorum annesine söylemese o gururunuz incinmemiş mi olacaktı espri yaptı diye düşünüp geçecek miydiniz
Size böyle davranma haddini vermeyin ona
Gençsiniz daha boşverin bu sonradan görmeyi
Havasını attığını da annesinin parası
 

rezidans'a taşınmayı bilen ama oralarda daire başına depo düştüğünü bilemeyen vizyonsuz asıl kendisi..
benim üzüldüğüm konu sahibinin sırf kv adayının duymasına takılması
asıl sorun sevgilide
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…