Annesinin yanında beni aşağılaması

Annesi de iyi yönetiyor demek adamı, rezidanslar mezidanslar yağıyor paşama.

Ben adamda suc bulmadim dogrusu cunku kapasitesi belli. Adamin annesi ile surekli bulusup hakaretler yiyince aglayanda suc buldum. Annesinden sana ne ki surekli bulusuyorsun. Hep kaleyi icten fethetme meraki bunlar sonra da ellerinde patliyor zirliyorlar boyle iste.

Bak şöyle yapıyorsun erkek arkadaşınla ilk yüz yüze görüştüğünde. Sağ elini yüzünün hizasında kaldırıyorsun. Avuç için kendine bakacak şekilde baş parmağını, işaret parmağını, yüzük parmağını ve serçe parmağını kapatıyorsun.

Ah ah onu varya yeminle kuçu kuçunun totosuna sokar sokar çıkarırdım. Ve hemen o ortamdan ayrılır evime giderdim.

Siz böyle aşşalandığınız bı ilişki de nasıl kendinizi layık görüyorsunuz.

Sonra evlenince eşim beni herkesin yanında rencide ediyor, kalabalık ortamda benimle hiç ilgilenmiyor, ailesinin yanında rezil ediyor diye konular açarsınız benden demesi.

Bence ağlamanıza gerek yoktu, aklınca size laf sokmuş, gösteriş yapmış. Hazırcevap olmak gerekiyor biraz, ben olsaydım "En azından senin gibi rezidans dairelerde depo olmayacağını düşünen bilgi fakiri, görmemiş biri değilim" deyip kapatırdım. O siz bozuyorsa, siz onu bin kat daha bozsaydınız.

Böyle olmak gerekiyor cidden. O seni aşağıladıysa sen de onu aşağıla. Ne diye ağlıyorsun? Göm bi güzel, söyle ağzına geleni.

şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.
Onunki bozuk ama devam ederseniz sizin psikolojinizde bozulcak. Bir sirü psikolojik hastalığınız eklenir zamanla. Güvensizlik, kompleks gibi. Ayrıl direk ayrıl.

Cici baba parasıyla olmuyor sanırım bişeyler. Gayette depo olur. Ama o kömürlükle depoyu bile ayırt edemiyor açsın poposuna gülsün. Sende ağladığın için kendine kız.

Ben oturduğunuz semti merak ettim nedense

Görgüsüz sevgiline tekmeyi bas derim. Yoksa daha çok küçük düşürür sonradan görme.

Bi güzel paylamadınız mı? Sorunuz gayet de mantıklı, depo olabilir neden olmasın? Yurtdışında insanlar özel olarak depo kiralıyorlar. Sevgiliniz açsın da o elit totosuna gülsün. Ay ben sinir oldum burda siz nasıl tepki göstermediniz? Kızlar bu erkekleri niye bu kadar alttan alıyorsunuz ya lütfen ama.

Normalde böyle bir şakanız var mı? Tamam hoş değil de bazen insanlar şakalaşırken birbirine ezik, fakir, köylü vs diyor. Buna önce müsaade etmişseniz ıda şu an yerini bilemeden konuşmuş sayılır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…