Annesiyle günde 4-5 kez konuşan Eş

akli melekelerin yerindemi anlamadım arkadaş
sanane
sana hesapmı verecek annesiyle kaç kere konuşacak diye izin filanmı çıkaracaksın?

kocanı annesinden kıskandığın için gencliğinden filan utanmalısın , ayrıca kocanın gözündede kimbilir nasıl bir değerin vardır
düşünüyorumda benim gözümde şuanda çok basitsin

Tek değilsin. Bizde 2.yılımıza gireceğiz her gün akşam arar konuşur ilk başlarda çok sinir olmuştum ama şimdi alıştım.
Ayrıca biz her gün annemizi ararken hiç sorun olmuyor ama? Oda size dese hoşunuza gidermi?
Azıcık Empati yapın.. Yarın bir gün sizinde inşallah evlatlarınız olacak..

konuşmasında bir anormallik yok. bende ailemle aynı şehirdeyim ama bazı zamanlar aklıma gelen bir şeyi söylemek için bile arayıp kapattığım oluyor. size bunun bir olumsuz yansıması olmuyorsa bence bunu sorun yapmamalısınız

Eşinin annesiyle aran nasıl? Sana eziyet ediyor mu? Arkandan dedikodunu yapıyor mu?

Evet günde 6 kez konuşması abartı gerçekten ama siz bunu sorun haline getirdikçe inatlaşacaktır. O yüzden kendi haline bırakın bir süre sonra sıkılacaktır zaten. Eşimin bir akrabası vardı birlikte tatile gitmiştik adam sürekli annesiyle konuşuyor. Eşim en sonunda dayanamadı ya sen bu kadar anakuzusu musun, ne konuşuyorsun günde 5-6 kez anlamadım ki rapor mu veriyorsun lan yoksa dedi. Adam bozuldu karısı güldü o hep öyle dedi. Şimdilerde karısı vallahi xxx abiye helal olsun utandı herhalde bıraktı o huyunu diyor.

valla bende kıskanırdım o kadar fazla konuşsa ama annemizdir işte dicek bişe yok :)

Seni ihmal etmiyorsa ve kayınvalidenle aran bozuk değilse bu kadar sinir olmanız bana saçma geldi...

dertsiz başına dert mi arıyorsun allasen. sana karşı bir ilgisizliği yoksa, memnunsan bırak konuşsun demek ki dengeyi kurabiliyor eşin.çok canın sıkılıyorsa sen de günde 7 kere arayıver anneni :D

çok sıkıcı, yetişkin işi gücü olan bir insan niye sürekli meşgul edilir ya, rapor veriyordur bazı erkeklerde var o huy, bence de çok rahatsız edici, evli bir adamın sürekli özel hayatını annesine anlatıp durması, çünkü o özel hayatın büyük kısmında sen de varsın

Bunun yuzunden birde tartistinizmi esinizle? Size karsi ilgisiz degilse derdiniz nedir ki. Baskalariyla cok ilgilenirken beni cok ihmal ediyorsun diye bir sebebiniz olsa, belki anlayabilirim.
Annesidir, arar. Size ne.

Ya takma kafana nolucak annesi sonuçta konuşmak istiyorsa konuşsun. Ben annemi hafta da bir ararım biz öyleyiz çünkü mıç mıç bir ilişkimiz yok. ama eşimler öyle değil sürekli konuşurlar ararlar benim merak ettiğim o kadar konuşacak ne buluyorlar o_O

valla benim oğlum daha çocuk, okulda olan bitenide pek anlatmaz, anlatınca bazen sıkılıyorum ya, ne kadar detay veriyosun sadede gel diyorum hemen, ben de mi bi bozukluk var anlamadım, nedir yani, her gün konuşcak ne bulur insan

Back
X