Annesiyle günde 4-5 kez konuşan Eş

Annesini arayip soran seven saygi duyan bir adamdan zarar gelmez sonucta kendi de dedigi gibi saatlerce konusup seni ihmal etmiyor ya. Bence sevinmelisin

bunda ne var anlamadım yani evlendirince insanlar çocuklarını gelondenmi izin alicaklar konuşmak için benim gorumcemelde eşim hemen hemen hergün konuşuyorlar ne varki bunda sonuçta kardeşi tabikide birbirlerini n hatırıni soruçaklar biraz empati yapmak gerekiyor

İyi misiniz ya konuşacak tabi ki sizi ne ilgilendirir ki ?
Siz de anne olacaksınız yahu..Ben günde annemle fırsat bulsam teli hoparlöre bağlar saatlerce konuşurum..
Artık abartının dibi oldunuz..

ulan gozunun içine baka baka evlat yetistiriyorum

buyyunce evlenip karsinin etegine giripp beni aramayaackmi
Allahim sen iyilerle karsilstir sen buyuksun..senin gibilerden uzal tutsun rabbim

Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum :KK43:( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
Hepimiz farkli sehirlerdeyiz. Esim haftada 1 konusurken ben gun icinde 4 5 defa konusurum. Bunun lafini edemez kimse bana. Bu durum erkek icinde gecerli. Anne ogul iliskisi size ne.

Ustelik annesiyle kendinizi kiyaslamaniz cok itici duruyor.

Back
X