Annesiyle tanışmak

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Herkese selamlar :)

Aslında pek büyük bir dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgilimle bir yılı geçmiş beraberliğimiz var ve beni annesiyle tanıştırmak istiyor. Ancak ben kararsızım daha erken diye düşünüyorum ona bunu dediğimde ben senin ablamla tanışmıştım diyor. Annesi de hep ne zaman tanıştıracaksın diye soruyormuş.
Sizce annesiyle tanışmam için erken mi? Siz ne düşünüyorsunuz ve ne zaman tanışmıştınız annesiyle? :KK64::KK64:

Yaşınız kaç?
Daha önce sevgiliniz oldu mu? Onların da annesiyle tanıştınız mı?
Okulunuz bitti mi? İşiniz gücünüz var mı?
Ne zaman evlenemeyi düşünüyorsunuz?

Aslında pek büyük bir dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgilimle bir yılı geçmiş beraberliğimiz var ve beni annesiyle tanıştırmak istiyor. Ancak ben kararsızım daha erken diye düşünüyorum ona bunu dediğimde ben senin ablamla tanışmıştım diyor. Annesi de hep ne zaman tanıştıracaksın diye soruyormuş.
Sizce annesiyle tanışmam için erken mi? Siz ne düşünüyorsunuz ve ne zaman tanışmıştınız annesiyle? :KK64::KK64:
Kaç yıldır arkadaşsiniz yaşlar kaç.
Eğer ufukta evlilik yoksa şimdiden erken. Eğer sevgilinin kardeşi. Ablası vs var sa sen de onunla tanış.
Ben senin ablanla tanıştım sıra sende diyerek sanki hadi odeselim gibi birşey olmuş. :KK53:

erken tanışma derim.tanışlırsan da dışarıda kafede tanış

katılıyorum evde tanışmak iyi olmaz
belki gereksiz bir önlem ama her gün neler okuyoruz
yarın öbürgün yüzüne bile vururlar "eve geldi gitti" gibi inceden inceye laf yaparlar
ayrıca yaşlarınız müsaitse ciddi adımlar atmaya hazırsanız 1 yıl erken sayılmaz ideal denebilr

Kaç yıldır arkadaşsiniz yaşlar kaç.
Eğer ufukta evlilik yoksa şimdiden erken. Eğer sevgilinin kardeşi. Ablası vs var sa sen de onunla tanış.
Ben senin ablanla tanıştım sıra sende diyerek sanki hadi odeselim gibi birşey olmuş. :KK53:

Üniversiteye gidiyoruz,19 yaşındayız. Daha evliliğe çok var önce okulların bitip,çalışmaya başlamamız gerek.
Yaşımızdan dolayı erken buluyorum ben ve bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. :KK45:

Yaşınız kaç?
Daha önce sevgiliniz oldu mu? Onların da annesiyle tanıştınız mı?
Okulunuz bitti mi? İşiniz gücünüz var mı?
Ne zaman evlenemeyi düşünüyorsunuz?
İlk sevgilim,yani daha çok var evliliğe en az 7-8 sene ve okulun bitmesi gerek önce. O yüzden erken olduğunu düşünüyorum.

Üniversiteye gidiyoruz,19 yaşındayız. Daha evliliğe çok var önce okulların bitip,çalışmaya başlamamız gerek.
Yaşımızdan dolayı erken buluyorum ben ve bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. :KK45:
O zaman hiç tanışma 19 yaş nedir ki şimdi tanisirsin bir bakmissin biz nisan istiyoruz derler.

ilişkinizi ciddiyete taşımadan bir süre önce tanışın bence. şu aşamada tanışma sizi çok yorar. annemi arasana, babamı arasana vs. bu tarz şeyler için erken henüz.

Belki annesi seni merak etmiştir.Gayet normal,oğlunun kızarkadaşını gömek istemiş olabilir.
Yani illaki ciddi bir tanışma veya söz öncesi aileye girme gibi düşünme bence.

iyide ablayla tanışmak anneyle tanışmakla bir değil ki, bence de erken tanışmak için, ama annesi çok ısrar ediyorsa bilemem tabi

Back
X