Annesizlik

Bazi ilaçların yan etkilerinde intihar dusunceleri...seklinde uyarilar var doktorunuza danisin bence

Zaman zaman herkes çıkmaza girer,sorun yaşar ama bu şekilde değil
Benimde ''Allahım al canımıda kurtulayım dediğim acılarım olmuştuR
Ama sonrasında silkelenip söylediğim laftan bin pişman olmuşumdur ,neden? kızım için.
Hep derim Allah korusun bana bişey olsa kızım ne yapar diye DÜŞÜNCESİ BİLE ÇOK ÇOK KÖTÜ
Bence en kısa sürede dr değiştirin yavrunuzun günahı ne?

Ya dibe vurmayanmi var hayatta misal ben suan maddenin en boktan halindeyim..benimde bir kizim var ve bizim ölmeye bile hakkimiz yok...sen kimsinki kizinin ömur boyu bogazinda yutkunamayacagi yumru olacsksin! Madem dogurdun eşşek gibi bakacaksin yok öle ben gidiyorum!!sen o çocugu annenemi dogurdun annen zaten yaşini basini almistir daha kac sene yasar nolacak o cocuga babadan zaten bi bok olmaz getirir elin karisini nerden bilecen psikopatin tekinin cikip cocuguna iskence etmiycegini kim kurtaracak o cocugu ( ben insanlarin öldukten sonra herseyi gorduklerini duyduklarini dusunuyorum)ordan goreceksin herseyi ama cekip kurtaramayacaksin yavrunu iste o zaman goreceksin gercek aciyi..birak Allaha sen git elini yuzunu yika kendine gel hersey insanin kendi icinde yok neymis olecekmis huzura ercekmis gorursun o tarafta anya yi konya yi..Allaha yönel dua et..herseyi degistir hayatinda isini esini sehrini kendini..ama dunyani degil bu dunyada kal kendin icin kizin icin..

Çek ten Çekirge Hanımlığa terfi ettim
İtibar önemliydi dimi
Çek deyince hosuna gitmedi diye :)

Kaç saattir konunu okuyorum, yorum yaptım, üzüldüm hakkım geçti mi bilmiyorum ama eğer geçtiyse ve kızını annesiz bırakırsan hakkımı helal etmem bilmiş ol.
Teşekkür ederim

Bazi ilaçların yan etkilerinde intihar dusunceleri...seklinde uyarilar var doktorunuza danisin bence
Olabilir mutlaka soracağım

Cok tesekkür ederim gercekten.
Bence de

Teşekkür ederim

Son zamanlarda birsey olmamış olabilir son 6 aya bir bak bence,cevaplardan gizli olabilir,sustukların yuttukların oldurmaya çalıştıkların...

Bu ısrar nedir anlamadım ben. Kimse kim burada kim olduğunun bir önemi yok. Çocuk gibi tutturdunuz ben biliyorum

diye.Bildiğinizi kanıtlayacağım diye yok o yok bu. Niye ısrar ediyorsunuz ?

orantisizempatik konunu tesadufen gorup, sadece 5-10 msjini okudum. Emin ol isyerim yuz ifademin bile degismesini ksldirmayacak bir ortam ama sayende su an kendimi berbat hissediyirum, gizlerim kipkirmizi. Azicik bir kahve keyfim vardi, onun da icine ettin ! Bunlari niye mi yazdim. 28 aylik bir kizim var, kokusunu her an ozledigim.. ben seni hic tanimiyorken, dis kapinin mandali bile degilken, senin hissettiklerin, kafandan gecenler bana bunlari yasatiyorsa, kizinin hali ne olur ??? Nasil affedilebilirsin ki..

Bu ısrar nedir anlamadım ben. Kimse kim burada kim olduğunun bir önemi yok. Çocuk gibi tutturdunuz ben biliyorum

Çünkü yalan söylediğini düşünüyorum
Hiççç bi yerden duydum çek dedim diye
Her bi yerden duyan bilirim sen kolay ağlamazsın da demek

Peki size ne benim ısrarımdan ? Konuya yorum yapın geçin ya da fikir paylaşacaksınız buyrun paylaşalım
Ben konuya ve tanıdığımı düşündüğüm konu sahibine yorum yapıyorum, müdahale etme hakkınız yok

Annesizlik asla kolay birsey değil en çok seven babası bile gün gelir evlenir ve o evlat yerle bir olur ....hani derler bilirsin anası olmayanın babası olmaz ya da öz iken üvey olmak .Bunları yaşayan biri olarak söylüyorum asla ve asla aklında evladını bırakıp gitmek ya da intihar varsa yapma o evladın yerle bir olur mutlaka destek al alıyorsan da bırakma hakkın yok asla evladını yarı yolda bırakmaya! !! Sonra o evlat benim gibi kocaman bir insan olduğunda bile minicik çocukların elinden tutan anneleri görüp burnunu direği sizler ağlayamaz bile acı acı yutkunur...

Burası bir forum ben de üyeyim elbetteki burada yazılanlara yorum yapma hakkım var. Müdahale yap ya da yapma

şeklinde olur.

Burası bir forum ben de üyeyim elbetteki burada yazılanlara yorum yapma hakkım var. Müdahale yap ya da yapma

şeklinde olur.
Siz kendi konunuza yaptığım yorumdan kamçılanıp buraya geldiğiniz için muhalefete yer arıyor olabilirsiniz
Oldu, görüşürüz

Yok cnm 6 ay ya da 8 ayda hicbişi değişmedi ama biriktirdiklerim gün yüzüne cıkıyor olabilir

Annem ölmeden bir gün önce işten çıkıp eve giderken bir fena oldum, 9 yıl taşıdığımız kanser taştı sanki içimden , hıçkıra hıçkıra ağlarken küçük kardeşimi aradım, annem ne yapıyor diye , uyuyor dedi ; uyuyor dediği koltukta yarı oturur vaziyette, nefes alıp doyamıyor, vücuduna dokunamıyoruz acısından o halde. Kardeşim ağlama abla geçecek falan derken duymuş, telefonu istedi, son kalan gücüyle İYİYİM BENNN dedi, SİZİ AĞLAYIN DİYE BÜYÜTMEDİM,AĞLAMAYACAKSINNN ! Ben bunu yaşarken 32 yaşındaydım arkadaşım. Depresyonun en ağırını benim annem yaşadı, masaya yumruğunu vurduğunda karşısında duracak insan olmayan annem, hastalıkla statüsünü, gücünü, parasını her şeyini kaybetti, 9 yıl yattı 9 yıl, sen ne depresyonundan bahsediyorsun, pekala bencilsin, hem de köküne kadar bencilsin, iki yaşında evlada kıyacak kadar bencilsin. Belki zor gelir dediklerim ama gerçek budur, ben sıkıldım, bunaldım, hayat zor doğurdum ama elbet birileri bakar ben gideyim artık, yok canım. Tedavini ol, evlat yaşamak için, dayanmak için en sağlam sebep.

şeklinde olur.

Vaktince kıymetli bir dost olduğu içindi diyelim bu ısrar. Konu sahibinin buraya yazmadığı sıkıntıları bildiğimiz için belki kendisine iyi geliriz diye. Mesele bu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…