- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi orantisizempatik
-
Çek ten Çekirge Hanımlığa terfi ettimOlaylar gelişmiyor artık cekirge hanım.
neyse tşekkür ederim
Vakit ayırıp okuyana teşekkür ederim. Hakkınızı ghelal edin.
Bazi ilaçların yan etkilerinde intihar dusunceleri...seklinde uyarilar var doktorunuza danisin benceÇok uzun zamandır var aklımda ama stabil değildi. Yani arabayla giderken karsıdaki viyadüğe carpmak fln seklinde dönem dönem herkesin aklına gelebilecek seviyedeydi. Son iki aydır arttı.
İki ayda yasadığım ekstra bir durum da yok bu durumu tetikleyen ama bilemiyorum
Zaman zaman herkes çıkmaza girer,sorun yaşar ama bu şekilde değilÇok uzun zamandır var aklımda ama stabil değildi. Yani arabayla giderken karsıdaki viyadüğe carpmak fln seklinde dönem dönem herkesin aklına gelebilecek seviyedeydi. Son iki aydır arttı.
İki ayda yasadığım ekstra bir durum da yok bu durumu tetikleyen ama bilemiyorum
Çek ten Çekirge Hanımlığa terfi ettim
İtibar önemliydi dimi
Çek deyince hosuna gitmedi diye :)Çek ten Çekirge Hanımlığa terfi ettim
İtibar önemliydi dimi
Teşekkür ederimKaç saattir konunu okuyorum, yorum yaptım, üzüldüm hakkım geçti mi bilmiyorum ama eğer geçtiyse ve kızını annesiz bırakırsan hakkımı helal etmem bilmiş ol.
Olabilir mutlaka soracağımBazi ilaçların yan etkilerinde intihar dusunceleri...seklinde uyarilar var doktorunuza danisin bence
Cok tesekkür ederim gercekten.Zaman zaman herkes çıkmaza girer,sorun yaşar ama bu şekilde değil
Benimde ''Allahım al canımıda kurtulayım dediğim acılarım olmuştuR
Ama sonrasında silkelenip söylediğim laftan bin pişman olmuşumdur ,neden? kızım için.
Hep derim Allah korusun bana bişey olsa kızım ne yapar diye DÜŞÜNCESİ BİLE ÇOK ÇOK KÖTÜ
Bence en kısa sürede dr değiştirin yavrunuzun günahı ne?
Bence deMesafe önemli
Ya dibe vurmayanmi var hayatta misal ben suan maddenin en boktan halindeyim..benimde bir kizim var ve bizim ölmeye bile hakkimiz yok...sen kimsinki kizinin ömur boyu bogazinda yutkunamayacagi yumru olacsksin! Madem dogurdun eşşek gibi bakacaksin yok öle ben gidiyorum!!sen o çocugu annenemi dogurdun annen zaten yaşini basini almistir daha kac sene yasar nolacak o cocuga babadan zaten bi bok olmaz getirir elin karisini nerden bilecen psikopatin tekinin cikip cocuguna iskence etmiycegini kim kurtaracak o cocugu ( ben insanlarin öldukten sonra herseyi gorduklerini duyduklarini dusunuyorum)ordan goreceksin herseyi ama cekip kurtaramayacaksin yavrunu iste o zaman goreceksin gercek aciyi..birak Allaha sen git elini yuzunu yika kendine gel hersey insanin kendi icinde yok neymis olecekmis huzura ercekmis gorursun o tarafta anya yi konya yi..Allaha yönel dua et..herseyi degistir hayatinda isini esini sehrini kendini..ama dunyani degil bu dunyada kal kendin icin kizin icin..
Siz yine iyisiniz
Ben epey cinlendim
Saydırdım
Ondan galiba geri tepti kim olduğunu saklıyo
Sanki yedim bende
Bebeye bu gidişleAdAm_OLaCaK_KIZ bakacak
Anneanne yaşlı zaten malum, kaç yaşına kadar okuluna şusuna busuna yetebilir
Yok cnm 6 ay ya da 8 ayda hicbişi değişmedi ama biriktirdiklerim gün yüzüne cıkıyor olabilirSon zamanlarda birsey olmamış olabilir son 6 aya bir bak bence,cevaplardan gizli olabilir,sustukların yuttukların oldurmaya çalıştıkların...
Cevap vermek zorunda değilsin üyeliğin 2. üyelik mi?Yok cnm 6 ay ya da 8 ayda hicbişi değişmedi ama biriktirdiklerim gün yüzüne cıkıyor olabilir
Çünkü yalan söylediğini düşünüyorumBu ısrar nedir anlamadım ben. Kimse kim burada kim olduğunun bir önemi yok. Çocuk gibi tutturdunuz ben biliyorum
diye.Bildiğinizi kanıtlayacağım diye yok o yok bu. Niye ısrar ediyorsunuz ?
Hı hıÇek deyince hosuna gitmedi diye :)
:)Bence de
Çünkü yalan söylediğini düşünüyorum
Hiççç bi yerden duydum çek dedim diye
Her bi yerden duyan bilirim sen kolay ağlamazsın da demek
Peki size ne benim ısrarımdan ? Konuya yorum yapın geçin ya da fikir paylaşacaksınız buyrun paylaşalım
Ben konuya ve tanıdığımı düşündüğüm konu sahibine yorum yapıyorum, müdahale etme hakkınız yok
Siz kendi konunuza yaptığım yorumdan kamçılanıp buraya geldiğiniz için muhalefete yer arıyor olabilirsinizBurası bir forum ben de üyeyim elbetteki burada yazılanlara yorum yapma hakkım var. Müdahale yap ya da yapma
şeklinde olur.
Yok cnm 6 ay ya da 8 ayda hicbişi değişmedi ama biriktirdiklerim gün yüzüne cıkıyor olabilir
Bu ısrar nedir anlamadım ben. Kimse kim burada kim olduğunun bir önemi yok. Çocuk gibi tutturdunuz ben biliyorum
diye.Bildiğinizi kanıtlayacağım diye yok o yok bu. Niye ısrar ediyorsunuz ?
Burası bir forum ben de üyeyim elbetteki burada yazılanlara yorum yapma hakkım var. Müdahale yap ya da yapma
şeklinde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?