Annesizlik

baba isterse bal gibi alır.
nerden geliyo bu güven.
anneanneden önce velayet babanın tabiki
Diyo ki yemez çocukluğun sorumluluğunu almak
Ondan almaz babası
E anne de kaçıyo
Allah anneanneye güç kuvvet versin

Gencecik 2 insan kendi evladına bakmıyolarda yaşlı annelerine atıp kaçıyolar resmen
Taşı sıksan suyunu çıkarmalısın
O evladı okutup en az kendin kadar itibar sahibi olana kadar destek olmalısın
Telini duvağını görmeyi arzulamalısın
Ama nerde öyle anne babalar..

nasıl yani.
kendini düşündüğün için mi gidemedin.
kendini düşünmediğin için mi.
hayır yani ben gidersem sanki herkes ertesi gün hayatına devam edermiş de sadece kızım yarım kalırmış gibi geliyordu bana izah edememişim.

Annem sanki yine yarın sabah mesaiye baslarmış gibi. Kızım onunla oyun oynarmış da akşam ben gelmezsem üzülmezmiş gibi.

ciddimsin.
annende sebep olacağın yıkımı hiç düşünmemiş olamazssın.
çok şaşırdım.
kaç yaşında kadındır,,tansiyonu filan vardır.
senden sonra toparlanamayabilir bile.
kızına sağlıklı bi şekilde bakamayacaktır bile
nasıl bi hayal aleminde kurdun bu planları:))
cidden hayret ettim.

Herkesi at kenara. O senden bi parça. Bu dünyada sen ve o varsınız aynı başka yok. Babasını da at çöpe gitsin. Gerek yok öyle adama. Kızınla kendine yepyeni bi dünya kur... Eminim arkanda desteğin de çok vardır. Benim yok bak mesela. Kimsem yok oğlum hariç... Boşanacaksan çocuğunu bırak bu eve geri geleceksen yalnız gel diyen bi ailem, boşanırsak çocuğu ancak annenlerde yaşamayı kabul edersen alabilirsin yoksa asla, üçümüzü de öldürürüm sizi bırakmam yalnız başınıza bekar hayatında diyen bi eşim var. Ben napıyorum? Oğluma sarılıp kalan herkese kulak tıkıyorum... He he tamam diyorum... Oğlum bana yeter zaten başka kimseye ihtiyacım yok..

Yaw el mahkum mesaiye de geliyorsun yemek de yapıyorsun hayat gailesi...ölmüyosan yaşıyosun arası yok, geçen iş yerinden bi abla babamı kastederek maşallah özlem toparladın dedi,içimden bi s.ktir git dedim, onun gördüğü kalkıp işe geldiğim sohbet ettiğim vs vs, ama göremediği ne olacak

Seni okurken kendi annemi düşündüm.

Kim bilir kaç kez dibi gördüğünü, çoğunu bilmediğimi, iş yerinin servisinde güneş gözlüğünün ardında ağladığını, beni ne kadar sevdiğini, tek başına sürdürmesinin tek sebebinin ben olduğumu ve ne şanslı ne kadar şanslı bir çocık olduğumu düşündüm.

Beni babamın insafına bırakmadığı için ne şanslıyım.
Beni bir enkaza dönmüş anneannemle başbaşa, her daim hüznün hakim olduğu bir evde bırakmadığı için ne şanslıyım.

Ve senin kızın.
Senin kadar güçsüz ve bencil bir annesi olduğu için çok şanssız.
Çok üzgünüm onun adına.

Moruk işte yarı yaşı gelmiş kendimi intihar etcem diyo bi ayağı çukurda zaten ne kasıyosa :))
Siz yine iyisiniz
Ben epey cinlendim
Saydırdım
Ondan galiba geri tepti kim olduğunu saklıyo
Sanki yedim bende

Bebeye bu gidişle AdAm_OLaCaK_KIZ bakacak
Anneanne yaşlı zaten malum, kaç yaşına kadar okuluna şusuna busuna yetebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…