Anneye bağlılık

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.070
4.754
373
Merhaba hanimlar,
Aslinda bu konu hakkinda epeyce dusunuyorum annemle babam bosandilar ben babam ve onun tarafiyla gorusmuyorum. Maddi konuda babadan hayir yok bu arada. Bayrami ikimiz basbasa gecirdik. Bu aralar dusundugum birsey var. Ben yarin birgun evlendigimde annemi nasil yalniz basina birakacagim. Evi nasil gecindirecek tek basina diye dusunmeye basladim. Benim gibi olunlar var mi? Son zamanlarda bu korku aldi beni. Cok üzülüyorum en azindan onu toparlayana kadar evlilik dusuncem yok. Ama karsima iyi biri cikarsa toparlanmadan ne olacak bu durum icime dert oldu.

Merhaba hanimlar,
Aslinda bu konu hakkinda epeyce dusunuyorum annemle babam bosandilar ben babam ve onun tarafiyla gorusmuyorum. Maddi konuda babadan hayir yok bu arada. Bayrami ikimiz basbasa gecirdik. Bu aralar dusundugum birsey var. Ben yarin birgun evlendigimde annemi nasil yalniz basina birakacagim. Evi nasil gecindirecek tek basina diye dusunmeye basladim. Benim gibi olunlar var mi? Son zamanlarda bu korku aldi beni. Cok üzülüyorum en azindan onu toparlayana kadar evlilik dusuncem yok. Ama karsima iyi biri cikarsa toparlanmadan ne olacak bu durum icime dert oldu.
Annenizin sigortası var mı ?

Belki annen de evlenir sen evlenince. Bazı kadınlar çocuklarının evlenmesini bekliyorlar bunun için.
Olmadı, ona yakın oturursun. Başka kardeşin de yok heralde değil mi?

Belki annen de evlenir sen evlenince. Bazı kadınlar çocuklarının evlenmesini bekliyorlar bunun için.
Olmadı, ona yakın oturursun. Başka kardeşin de yok heralde değil mi?

2 kardesim var biri universiteye baslayacak digeri ilkokulda dusunmuyor evlilik ama ilerde olacaklari ongoremiyoruz malesef bu maksatla konu actim evde tek ikimizken bile onu odada tek birakmak istemiyorum.

Bencede annenize yakın bir yerde oturursunuz dilerim karşınıza anlayışlı ve merhametli biri çıkar.Böyle durumlarda eş ve anne arasında ki dengeyi tutturmak çok zor bazı eşler bu durumu kabullenmiyor sorun yapabiliyor tüm bu ihtimallere hazırlıklı olun geeisini zamana bırakın

Merhaba hanimlar,
Anneniz sizden önce evlenirse şaşırmayın:işsiz:
Yahu kimse başkasının hayatına bel bağlamasın, anneniz de kendini size adamasın, anne hayatını yaşa gez dolaş diyin

Anneniz sizden önce evlenirse şaşırmayın:işsiz:
Yahu kimse başkasının hayatına bel bağlamasın, anneniz de kendini size adamasın, anne hayatını yaşa gez dolaş diyin

Ben karsi degilim evlenmesine iyi biri cikarsa karsisina neden olmasin kardeslerime iyi davransin yeter karsidaki kisi. Biliyorum ama neden bu kadar bagimli oldum inanin bilmiyorum zor gunler gecirdik birbirimize sarildik. Ondan bu kadar duskunlugum herhalde.annem bana bagli degil zamani gelince yuvani kuracaksin tursumu kuracagim diyor :KK70:

Bencede annenize yakın bir yerde oturursunuz dilerim karşınıza anlayışlı ve merhametli biri çıkar.Böyle durumlarda eş ve anne arasında ki dengeyi tutturmak çok zor bazı eşler bu durumu kabullenmiyor sorun yapabiliyor tüm bu ihtimallere hazırlıklı olun geeisini zamana bırakın

Insallah cok tesekkur ederim yorumuz icin. Annemle karsimdaki arasindaki dengeyi kurabilirim gibi ama genede siz benden daha iyi bilgi birikimine sahipsiniz. Tekrardan tesekkur ederim degerli yorumunuz icin

Insallah cok tesekkur ederim yorumuz icin. Annemle karsimdaki arasindaki dengeyi kurabilirim gibi ama genede siz benden daha iyi bilgi birikimine sahipsiniz. Tekrardan tesekkur ederim degerli yorumunuz icin

Rica ederim canım hah şöyle işte..
Şimdiden kafana takma geleceği ne derler görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Rabbim gönlünü göre versin

2 kardesim var biri universiteye baslayacak digeri ilkokulda dusunmuyor evlilik ama ilerde olacaklari ongoremiyoruz malesef bu maksatla konu actim evde tek ikimizken bile onu odada tek birakmak istemiyorum.
Daha çooook zaman varmış annenizin yalnız kalmasına. Bence şimdiden dert etmeyin.

Siz çalışıyor musunuz?
Evlilik gibi bir durum olduğu zaman annenin yakınına tasinirsiniz
Ben 15 gun once hemen yan binasına taşındım

Annenizin işi var iki tane daha çocuğu var

Neden bu kadar dertlendiniz ki

Kendi ayakları üzerinde gayet de duruyor

Bu duygularınızı annenize yansıtıp onu yetersiz hissettirmeyin

Önünüze set çekmeyin kısmet olursa evlenirsiniz

Bir tanıdığın eşi bebeği daha yaşında değil iken vefat etmiş

Kız üniversiteyi bitirince annesi evlenmiş kız da evlenir zaten diye

Kız 15 yıl daha annesi ve annesinin eşi ile yaşadı sonra evlendi

Bu kadar düşünmeyin biraz da anı yaşayın

Annenizin işi var iki tane daha çocuğu var

Neden bu kadar dertlendiniz ki

Kendi ayakları üzerinde gayet de duruyor

Bu duygularınızı annenize yansıtıp onu yetersiz hissettirmeyin

Önünüze set çekmeyin kısmet olursa evlenirsiniz

Bir tanıdığın eşi bebeği daha yaşında değil iken vefat etmiş

Kız üniversiteyi bitirince annesi evlenmiş kız da evlenir zaten diye

Kız 15 yıl daha annesi ve annesinin eşi ile yaşadı sonra evlendi

Bu kadar düşünmeyin biraz da anı yaşayın

Set cekmem zaten isterim iyi biri olursa kendisi dusunmuyor suan. Benim dert ettigim biraz maddi olarak zorlanir mi yanliz kalinca sıkılır mı gibi seyler. Hem maddi anlamsa hem manevi anlamda dusunuyorum onu.

Back
X