Anneye Benzetilmek

Yanlış anlaşılmış sanırım. Başka üyeye tekrar açıkladım size de yazayım. Konuda açıkladım ayrılmak istediğini söylemedi sadece bir şeyler söylenip durdu. Ama ilişki içinde asla bırakmayacağıma emin gibi istediği gibi nazlanıyordu bana. Aniden bitirince anne-oğul profili bozuldu gibi hissediyorum bazen. Belki söylediğiniz gibi. Çok kararlı olmam ve sürekli benimle ilgili olması ortak alanlarda acaba mı dedirtti. Ama bu noktadan sonra sürekli sorgulamamak için tekrar flört dönemi gibi bir dönem yaşamamız gerek yoksa olmaz. O da barışmak istemesinden daha zor.

Diğer ilişkilerimde bu yönüme daha fazla dikkat edeceğim düzeltmek adına.

Gercek ask boyle bir sey degil. Fazla ilgiden rahatsiz olan kisi size asik degildir. Bence daha iyisini bulmaya calisin bu kadarina razi gelmeyin.

Çok teşekkür ederim. Umarım sevip sevileceğim denk biriyle karşılaşırım.

Benim için ilgi olmazsa olmaz. Ne kadar ilgilenilse sıkılmam ama herkes için aynı değilmiş bunu öğrendim. Belki abartılıydı benim davranışlar ama en azından kendi alanı için izin istemesini, bundan bana bahsetmesini beklerdim.

Çok etkilendiğim için tekrar aynı ilgiyi verebileceğimi zannetmiyorum. Flört dönemi gibi bir dönem geçirmezsek ve ilgisini hissetmezsem tekrar denesek bile devam edebileceğimi sanmıyorum. Büyük ihtimalle bu ilişki bitti. Teşekkürler yorumunuz için.

Ne desek bos aslinda kimi ilgi sevkat ister kimi sehvet kimi merhamet… bunlar ayni kisi de bile donemsel olarak degisim gosterir.

Bu ilgiden bunaldığı zaman uygun bir dille bana bahsetmesini isterdim açıkçası. Böyle ben sıkıştırınca söylemesi tamamen uzaklaşmama neden oldu.

Sizi gerçekten kaybetmek istemiyor olsaydı bu durumdan bir şekilde rahatsız olduğunu belirtirdi. Bahane bulamayınca saçmalamış.
Abartılmadığı sürece sevgiliye, eşe hassas davranmak,onu düşünerek üzerine düşmek normal.
Annem gibi davranma derler ama anneleri yapınca mest olurlar.
Kız arkadaş yapınca neyi batıyor anlamadım.

Son düzenleme:
Böyle erkekler evlenince seks de yapmıyor

Bu kişi karşınıza boşuna çıkmadı. Bundan sonraki ilişkinizde kendinizi anne moduna almamanız için size bir uyarı olarak kabul edebilirsiniz.

yengeç burcu musun

yada venusun yengectir

bence kendini elestirme her insan farkli enerji uyumu kolay yakalanan bir sey değil herkesin enerjisi farklı

tabi bende bu zamana kadar öğrendim ki erkeklere anne gibi davranmamak lazım bu kısım banko

Nasıl bu genç yaşınızda henüz evli bile değilken bu kadar anaç olabiliyorsunuz, galiba karakter meselesi.

10yıllık kocama bile söylemiyorum şunu yeme bunu içme aman banane çocuk değil ya

Bencede gereksiz ilgi göstermişsiniz sanki sizde içinizdeki bir boşluğu onla ilğilenerek doldurmuşsunuz gibi geldi bana

Geri dönüş yaptı mı bu kişi merak ettim son durum ne?
Çok pişman olduğunu söyledi konuya son mesajı yazdıktan birkaç gün sonra. Şu ana kadar çok ilgili küçük tartışmalarda bile gitmemden korktuğu için sanırım max 2 saat sonra yazıyor “sorun yok değil mi? Düzelteceğiz beraber” şeklinde.

Ay yengeç :)

Kesinlikle öneri gibi veriyorum ve ekliyorum yine sen bilirsin diye. O da çok nadir. Gerçekten seviyorsa ve ilgiden dolayı uzaklaştıysa geri geliyor. Bahane ettiyse geçmiş olsun.

10yıllık kocama bile söylemiyorum şunu yeme bunu içme aman banane çocuk değil ya

Bencede gereksiz ilgi göstermişsiniz sanki sizde içinizdeki bir boşluğu onla ilğilenerek doldurmuşsunuz gibi geldi bana

Çok haklısınız. Bu boşluğu başka şeylere yönelttim iş, yabancı dil vs. Kendimle ilgilenince büyük oranda düzeldi sorunlar

Aa süper. Sınırınızı çizebilmişsiniz o halde. Bu yeniden barışmalarda kesinlikle kaybetme korkusunu vermek gerekiyor

Aa süper. Sınırınızı çizebilmişsiniz o halde. Bu yeniden barışmalarda kesinlikle kaybetme korkusunu vermek gerekiyor

Kesinlikle. Cepten çıkınca mecburen hayatında tutmak için çaba sarfetmesi gerekiyor şu an :)

Arada bir net olmayan şekilde ulaşmaya çalışıyorsa (yokluyorsa) veya çoook uzun süre sonra dönüyorsa büyük ihtimalle birini bulamayıp yalnız kaldığındandır. Konuyu kendi ilişkisi için okuyan arkadaşlara söylemiş olayım. Hayır beklemeyin o birliktelikten üzülerek söylüyorum.

Üzülerek okuyorum.. Ama doğru. Bu yıl üç kere yaşadım biri 3 sene sonra dönmeye çalıştı biri 2 sene sonra biri hele 6 sene sonra üçüne de dönmedim tabiki bir şey ifade etmiyorlar benim için. Ama şu anki yakın zamanda biten kişi için dönüş bekliyordum umutla, o yüzden bu mesaj biraz üzdü :)

Ay yengeç :)

Kesinlikle öneri gibi veriyorum ve ekliyorum yine sen bilirsin diye. O da çok nadir. Gerçekten seviyorsa ve ilgiden dolayı uzaklaştıysa geri geliyor. Bahane ettiyse geçmiş olsun.
yengecsen yapin bu kuzum Allah boyle yaratmış soğuk cool kadin olamazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…