Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben annemin telefonuna kilif yaptirmistim dogum gununde.
Annenizin bir şeye ihtiyacı var mı ?
Şunu da alsam dediği bir şey ?
Ben anneme sürekli hediye alan bir insanım kıyafettir takıdır, ne ihtiyacı varsa onu alırım .
Geçen sene katı meyve sıkacağı almıştım mesela alıyım diyordu . :)
Biz 4 kişilik bir aileyiz dördümüzün adının yazılı olduğu bir kolye yaptırmıştım sağ köşesinde minik bir nazar boncuğu da var annem o günden beri hiç çıkarmadı kolyeyi boynundan![]()
Nerde yapılıyorki o gümüşçülerde falanmı ilk defa duydum fakat annem kapalı takarmı acaba diye düşünüyorum :/
evet :)
Mutfakta vakit geçiren biriyse anneli- kız mutfak önlüklerinden alabilirsin ama bence işine yarayan bir şey olsun :)
Eki Görüntüle 894428
Gibi .
Çok hoş bence kızım olursa alırım![]()
ben anneme genelde takı alırım
kıyafet tarzı şeylerde herşeyi beğenmez , ev eşyası , mutfak gereçleri gibi şeyleri de kendine özel bir hediye olduğunu düşünmeztakıları sever takmayı takıştırmayı süslüdürr bende genelde gümüş takı alırım
geçen sene gümüş set almıştım bu sene de altın yada gümüş bileklik tarzında bir şey düşünüyorum ; annenizin sevebileceğii ve ona özel bir şey olmalı![]()
Benim annemde kapalı canım ama takıyor hiç çıkarmadı ailemizi simgelediği için çok önem verdigümüş tercih edebilirsin canım ben kuyumcuda yaptırmıştım çok güzel olmuştu
![]()
Evet çok sever mutfağı :) Bu fikri çok beğendiim :)))) Teşekkür ederiim![]()
Bende düşündüm fakat 250tlden aşağı bulamadım ve 3 hafta var 250tl biriktiremem bu sürede :/
Bu fikride çok beğendiim :) Fiyatını bir sorayım gümüşçüye fiyatı uygunsa bu kolyeyi birde mutfak önlüğünü yaptıracağım :))
Rica ederim, ne aldığını haber et mutlaka bana :)
250 tl mi yok canım daha ucuzları da varr mesela bir keresinde gümüş yüzük almıştım 70 tl falandı çok hoştu yüzük düşünebilirsin![]()
İnşallah fiyatı uygundur canım annen güzel günlerde kullanır ne aldığını söylersin merak ederim![]()