Anneye hediye

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.839
1.165
373
1 ocak annemin dogumgünü gerçek dogumgününü bilmiyoruzda öyler yazılı hep 1 Ocakta kutlarız ne alabilirim anneme? Önerilerinizi bekliyorum :)

Annenizin bir şeye ihtiyacı var mı ?
Şunu da alsam dediği bir şey ?
Ben anneme sürekli hediye alan bir insanım kıyafettir takıdır, ne ihtiyacı varsa onu alırım .
Geçen sene katı meyve sıkacağı almıştım mesela alıyım diyordu . :)

Biz 4 kişilik bir aileyiz dördümüzün adının yazılı olduğu bir kolye yaptırmıştım sağ köşesinde minik bir nazar boncuğu da var annem o günden beri hiç çıkarmadı kolyeyi boynundan:16:

Annenizin bir şeye ihtiyacı var mı ?
Şunu da alsam dediği bir şey ?
Ben anneme sürekli hediye alan bir insanım kıyafettir takıdır, ne ihtiyacı varsa onu alırım .
Geçen sene katı meyve sıkacağı almıştım mesela alıyım diyordu . :)

Kıyafet vardı onu ablam almış :(
Evet mutfak eşyası olabilir :)) :28:
Mikseri yok mikser alabilirim babamdan destek alarak :)

Biz 4 kişilik bir aileyiz dördümüzün adının yazılı olduğu bir kolye yaptırmıştım sağ köşesinde minik bir nazar boncuğu da var annem o günden beri hiç çıkarmadı kolyeyi boynundan:16:

Nerde yapılıyorki o gümüşçülerde falanmı ilk defa duydum fakat annem kapalı takarmı acaba diye düşünüyorum :/

Kıyafet vardı onu ablam almış :(
Evet mutfak eşyası olabilir :)) :28:
Mikseri yok mikser alabilirim babamdan destek alarak :)

evet :)
Mutfakta vakit geçiren biriyse anneli- kız mutfak önlüklerinden alabilirsin ama bence işine yarayan bir şey olsun :)
$13965.webp
Gibi .
Çok hoş bence kızım olursa alırım :16::16:

ben anneme genelde takı alırım :1::1:

kıyafet tarzı şeylerde herşeyi beğenmez , ev eşyası , mutfak gereçleri gibi şeyleri de kendine özel bir hediye olduğunu düşünmez :1: takıları sever takmayı takıştırmayı süslüdürr bende genelde gümüş takı alırım :9:

geçen sene gümüş set almıştım bu sene de altın yada gümüş bileklik tarzında bir şey düşünüyorum ; annenizin sevebileceğii ve ona özel bir şey olmalı :31::31:

Nerde yapılıyorki o gümüşçülerde falanmı ilk defa duydum fakat annem kapalı takarmı acaba diye düşünüyorum :/

Benim annemde kapalı canım ama takıyor hiç çıkarmadı ailemizi simgelediği için çok önem verdi:16: gümüş tercih edebilirsin canım ben kuyumcuda yaptırmıştım çok güzel olmuştu:32:

ben anneme genelde takı alırım :1::1:

kıyafet tarzı şeylerde herşeyi beğenmez , ev eşyası , mutfak gereçleri gibi şeyleri de kendine özel bir hediye olduğunu düşünmez :1: takıları sever takmayı takıştırmayı süslüdürr bende genelde gümüş takı alırım :9:

geçen sene gümüş set almıştım bu sene de altın yada gümüş bileklik tarzında bir şey düşünüyorum ; annenizin sevebileceğii ve ona özel bir şey olmalı :31::31:

Bende düşündüm fakat 250tlden aşağı bulamadım ve 3 hafta var 250tl biriktiremem bu sürede :/

Benim annemde kapalı canım ama takıyor hiç çıkarmadı ailemizi simgelediği için çok önem verdi:16: gümüş tercih edebilirsin canım ben kuyumcuda yaptırmıştım çok güzel olmuştu:32:

Bu fikride çok beğendiim :) Fiyatını bir sorayım gümüşçüye fiyatı uygunsa bu kolyeyi birde mutfak önlüğünü yaptıracağım :))

Bende düşündüm fakat 250tlden aşağı bulamadım ve 3 hafta var 250tl biriktiremem bu sürede :/

250 tl mi yok canım daha ucuzları da varr mesela bir keresinde gümüş yüzük almıştım 70 tl falandı çok hoştu yüzük düşünebilirsin :31::31:

Bu fikride çok beğendiim :) Fiyatını bir sorayım gümüşçüye fiyatı uygunsa bu kolyeyi birde mutfak önlüğünü yaptıracağım :))

İnşallah fiyatı uygundur canım annen güzel günlerde kullanır ne aldığını söylersin merak ederim:9:

bence de ihtiyacı olan bir şey kullanabileceği bir şey olmalı. hatta isteyip de almadığı, ertelediği bir şey olmalı.

Back
X