Başlık parasının diğer adı..annenize diyin malmıyım ben de emzirdiğin sütün bile parasını istiyrsnYakın zamanda evleneceğim ve annem bugün bana bana süt hakkı verecekler onlara söyle dedi çok utanıyorum bunu söylemek istemiyorum sizce haksız mıyım
Aslında mama daha pahalı, mama hakkı isteyebilir annenBenim annem beni emzirememiş,sütü yokmuş.Benim annemin hakkı yok mu o zaman?Çok yanlış bir düşünce.
Bilemiyorum o kadarını inşallah öyle bişey yapmazlar. Benimde aklıma gelmedi diyemem. Ama böyle tatlı telaşı olan insanların içine bir şüphe düşürmek istemem şahsen, aklı Salih insanlar etraflıca düşünüp karar vermişlerdir diye ümit ediyorum.
@Mi-Ok Yun yapay zekaya 2 yıl emziren anne ortalama kaç litre süt üretir dedim 400-475 litre civarı dedi , ortalama 500 litre varsayalım sütün litresini 50 ₺ den hesaplayalım (ana sütü malum) 25 bin yapıyo konu sahibi @alex76 annene 5 gr ver ödeşin
Bir bana sallamadığınız kalmıştı sen geç kaldın onu yaptın benim ağzım var konuşmasını da biliyorum sen merak etme , sadece çirkinleşmeden olsunlar bir şeyler istemiştim sonuçta yıllarca yüz yüze baktımOturup annesine sen ne diyorsun haddini sınırını bil diyemeyen evlenmesin kimsenin başını yakmasın resmen MAL olarak görüyor seni alıp satacak senden kar edecek. İğrenç
Valla buradan pek ağzın var gibi görünmüyor kaç yaşındasın? Muhtemelen min 30 yaşında kocaman kadınsın 2013te üye olmuşsun. Yıllarca yüz yüze baktığın annen çirkinleşip senden kar etmeye çalışıyor ağzını açıp sen ne diyorsun diyemiyorsunBir bana sallamadığınız kalmıştı sen geç kaldın onu yaptın benim ağzım var konuşmasını da biliyorum sen merak etme , sadece çirkinleşmeden olsunlar bir şeyler istemiştim sonuçta yıllarca yüz yüze baktım
25 yaşındayım 12 yaşında saçımla ilgili bir şey sormaya üye olmuştum sonra yıllarca kullanmadım moderatörlerin bilgisi var sonrasında durumu izah etmiştim benim hakkımda çok güzel sallayıp duruyorsun bilip etmeden herkesin yapısı bir değil ben de gider ayak kötü olmak istemedim bir sürü diyalog olacak gidilio gelinecek karşılıklı akıl sağlığımı 30-40 gr bilezikten daha fazla önemsiyorum . Sinirimi bozan bunu söylemesi olmuştu doğru düzgün okumamışsındır ona bula laf yetiştirmeye çalışmaktan belkiValla buradan pek ağzın var gibi görünmüyor kaç yaşındasın? Muhtemelen min 30 yaşında kocaman kadınsın 2013te üye olmuşsun. Yıllarca yüz yüze baktığın annen çirkinleşip senden kar etmeye çalışıyor ağzını açıp sen ne diyorsun diyemiyorsun
Ne fark eder aynı yaştayız ve annem benden böyle bir şey istese annemle konuşmam bile. Belki de bu yüzü sen veriyorsun? Yani 40 gram altını vereceksin anneme sütü için25 yaşındayım 12 yaşında saçımla ilgili bir şey sormaya üye olmuştum sonra yıllarca kullanmadım moderatörlerin bilgisi var sonrasında durumu izah etmiştim benim hakkımda çok güzel sallayıp duruyorsun bilip etmeden herkesin yapısı bir değil ben de gider ayak kötü olmak istemedim bir sürü diyalog olacak gidilio gelinecek karşılıklı akıl sağlığımı 30-40 gr bilezikten daha fazla önemsiyorum . Sinirimi bozan bunu söylemesi olmuştu doğru düzgün okumamışsındır ona bula laf yetiştirmeye çalışmaktan belki
araptaparlar ve yobazlar da varARaplarda mı var bu günyüzü görmemiş adetler?
kız benim teyzem istedi ta yenilerde oldu bu olay. süt hakkı diye bilezik aldılar teyzeme. Neyse asıl olay teyzem emzirmemiş asddadahdahdasjc
Yüzü tutuyosa kendi istesin. Ayıp bişey ya. Bileziğinden de verme.Yakın zamanda evleneceğim ve annem bugün bana bana süt hakkı verecekler onlara söyle dedi çok utanıyorum bunu söylemek istemiyorum sizce haksız mıyım