- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
3 çocuğu olan biri bakicisiz şekilde calisamaz bu kadar basit 1 tane degil ki yaşlı anneniz nasıl baksın size ağır geliyorsa ona nasıl gelmesin??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 çocuğu olan biri bakicisiz şekilde calisamaz bu kadar basit 1 tane degil ki yaşlı anneniz nasıl baksın size ağır geliyorsa ona nasıl gelmesin??
Bana ağır geliyo demedim elbet bakacam onlar benim yavrularım3 çocuğu olan biri bakicisiz şekilde calisamaz bu kadar basit 1 tane degil ki yaşlı anneniz nasıl baksın size ağır geliyorsa ona nasıl gelmesin??
Annem yaşlı değil 50 yaşında3 çocuğu olan biri bakicisiz şekilde calisamaz bu kadar basit 1 tane degil ki yaşlı anneniz nasıl baksın size ağır geliyorsa ona nasıl gelmesin??
Yok inan planlı değildi plansız oldular nasip kaderOlmuşken müebbet olsun bari demiş :)
Ben seni anladım ve anlıyorum ama yapacak bırsey yok malesef. İyice büyüsünler çalışırsınız ilerıde belkiAnnem yaşlı değil 50 yaşında
Genç sayılır ya daha yaşlılık başlangıcı 85 falan zatenAnnem yaşlı değil 50 yaşında
valla çözüm basit 3 çocuk yapmayacaktınız... bir tane yapacaktınız maksimum 3 yaşa gelince kreşe gönderecektiniz.. gerçi şu da var ilkokul çağındaki çocuklar evde yalnız kalabilir 3-4 sınıftan sonrasında ve siz bir işe girebilirsiniz isterseniz..Anne olduğumdan beri çalışamıyorum
Seneler geçti 3 cocuklarımda ilkokul çağlarında
Onlara bakan olmadıgı icin calısamadım hep
Her annenin hayatı boylemi oluyo
Bakan olmayınca her anne eve mi tıkılıyo
Kreş bakıcı demeyin asgari ucret alıp asgariye yakını bakıcıya veremezdim
Bakıcıya calısacaksam
Ozaman çalısmanın anlamı ne
Sende 1 tane bende 3 aynı sey degil
1 cocukla dısarı cıkmakla 3 cocukla dısarı surekli cıkmak
3 cocugun olsun sonra kendinle beni kıyasla
Annem yanımda evet ama bakmak istemiyo zoraki yaptıgı her halden belli ki ayrılana kadar esimle baska sehirdeydik hic destegi olmamıstı zaten annemin su anda da fark yok
Evet ara ara calıstım cıktım hic calısmadım degil ama asgariden biraz fazla alıp bakıcıya tum parayı verdikten sonra calısmak eziyet eline kalan para yoksa ki bana kalan bisey olmuyo
Ustelik ben calısırken annemin dırdırı bitmedi
Is yerim uzaktı eve gunde 4 saat otobuslerde kar kıs surundum ustune 9 saat iş etti 13 saat
Evden 6 da cıkardım aksam 7 de anca evdeydim
Cıkmadan cocukların beslenmesini bile ben hazırlardım annem tek okula goturup getiriyodu birde okuldan alınca 1 kap yemek koyardı onlerine
Ne banyo yaptırmak ne odeve yardım etmek hicbisey yoktu
6 gun boyle calısmak eve gelip evde anne dırdırı cekmek o da ayrı mesele
Cocuklar beni dinlemiyo ugrasamıyorum dedi durdu el kadar cocuklarla onu dedi bunu yaptı diye ugrasıtı durdu
Ben de öyleym. Yapaçak birşey yok. Ev hanımları çocuklarıyla daha güzel vakit geçiriyor. Nerede çalışan anne gördüysem çocukları bakımsız tarzan.
Örnek vereyım görümcem çalışıyor kızı hergun sokaklarda geziyor. İlgilenemiyor sürekli çalışıyor.
Ev hanımlığı daha güzel bence. Maddi durum iyi değilse tabiki kötü bir durum malesef
Bu forumda çalışan anneler de var. Çocuklar üzerinden incitici genellemeler yapmayalim benceBen de öyleym. Yapaçak birşey yok. Ev hanımları çocuklarıyla daha güzel vakit geçiriyor. Nerede çalışan anne gördüysem çocukları bakımsız tarzan.
Örnek vereyım görümcem çalışıyor kızı hergun sokaklarda geziyor. İlgilenemiyor sürekli çalışıyor.
Ev hanımlığı daha güzel bence. Maddi durum iyi değilse tabiki kötü bir durum malesef
Anne olduğumdan beri çalışamıyorum
Seneler geçti 3 cocuklarımda ilkokul çağlarında
Onlara bakan olmadıgı icin calısamadım hep
Her annenin hayatı boylemi oluyo
Bakan olmayınca her anne eve mi tıkılıyo
Kreş bakıcı demeyin asgari ucret alıp asgariye yakını bakıcıya veremezdim
Bakıcıya calısacaksam
Ozaman çalısmanın anlamı ne
sonra da kocası aldatınca ayrılamıyor, hkocası dövüyor ses çıkartamıyor. hiç çalışmadım ki ben ne yapıcam diyor kadınlar.
ayrıyetten çalışan annelerin çocuklarını da hiç bakımsız görmedim açıkçası.
çok daha modern giyiniyorlar hatta.
genelde de daha kültürlü oluyorlar.
Çalışmayan anneler alınmasın tabiki genelleme yapamam, benim annemde çalışmıyordu sonuçta yanlış anlaşılmak istemiyorum ama annesi çalışan arkadaşlarım ileri yaşlarında ellerinden her iş gelen, ayakları yere daha sağlam basan bireyler oldular, benim annem ise bizim yerimize herşeyi yapıyordu zaten. Odamızı toparlamak, çamaşırımızı katlamak vs. gibi. Başka şehire Üniversiteye gittiğimde 1 yıl girdiğim depresyonun sebebidir bu durum. He çalışan annenin çocuğu bakımsızdır kısmınada katılmıyorum o arkadaş evde de otursa durum değişmez bence insan çocuğuna herşekilde bakar çünkü