Anneyle anlasamama

Benim gosterebldm guc sadece katlnmk ve sabir oldu anneye cok duskundum ona kendmi adamistim ona sahip cikiydum ama o benim yanmda hergun ailevi sornlri basklrna anltip tekrr yasatrdi bu yillrca surduu

Bende pskilojik olarak cokuntu halindeyim cok kotu gunler gecrdik hep yanndydm ustne titrerdim ama artk kedi kopek gbi didisiyoruz
Biz kedi köpek gibi didişmiyoruz O beni köpek yerine koyuyor Öbür evlatları şımarık hayırsız Bütün kahrını ben çeker işine gücüne ben koştururum Ama geçen olayı çok güzel özetleyecek bir cümle kurdu "seni insan saydığım için şükretmen gerek"

Bu hangi dönemde olduğunuza bağli. Benim annem esprili, komik bi kadındır. Film, kitap, yabanci dizi manyağidir. Baktiğin zaman zevklerimiz çok uyuşur. Ama lise yillarimda çok tartişirdik. Üniversitede, ayrildiğimiz gibi özlerdik. Ama tatil biraz uzayinca yine birbirimizi yerdik.

Sonra iş hayatinin olgunluğu geldi bana. İkimiz de büyüdük. Evlendim, şu an hamileyim. Her gün annemi aramazsam, geyik yapmazsak, gülmezsek rahat edemiyorum. Fikir çatişmalarimiz olmuyor mu halâ? Tabi ki oluyor. Ama yaş ilerledikçe, anne-baba gözünün önünde yaşlandikça daha bi duygusallaşip, hassaslaşiyor insan..

Ben ne üniversitede, ne evlenirken ağladim ailemden ayriliyorum diye. Ama şimdi ailemle kalan zamanimizin sınırlı olduğunu farkettikçe daha çok bağlaniyorum sanirim. Bu da yaşayarak öğreniliyormuş..

Not: her ilişkide olduğu gibi burada da temel olay SAYGI bence. Bir anne evladina, evlat anneye saygi duymuyorsa, asla saglikli bir ilişki kurulamaz. İstedigin kadar cabala..

Benimde anne babam cok kavga ederdi cocukken malesef..Emin ol yipranmistir yani onunda bir psikolojisi var dusun basinda cocuk bide siddet goruyo psikoloji coker yani..Annelerin yuku cok agir malesef bu dunyada..Kendini onun yerine koy canim oyle daha rahat anlarsin..

kötü anne kategorisinde bayrak taşıyan bir kadın tarafından doğuruldum....ama kimsede beni yıkamaz annem bile altınımı çaldı kaynanam daha fenasını yapar dedim içimi soğuttum...zaten kaynanamda yaptı...sağolsun yüzümü kara çıkarmadı...sadede geleyim annelerden yüzüm gülmedi gülmez...

benim annem çok soğuk
ben aramasam aylarca aramaz bile sarılacakken bile çekinirim
ablalarım var iyi ki varlar
annemi 14 yaşında evlendirmişler zor bir evlilik babamın ailesinin kötülükleri falan filan ama bizden çıktı acısı hiçbir zaman istediğimiz ilişkiyi yakalayamadık
kırık çocukluk kırık gençlik ve şimdi yetişkinlik ...
şimdi benim de bir kızım var 2.cı de doğacak bir gün onlar da dönüp başkalarının anneleriyle ilişkilerine benim gibi özenerek bakar mı diye çok korkuyorum çünkü bu çok acı bir şey

Cok uzuldum.bana herseye evlatlrm icin katlndim diye yillrca basima kakti surekli ben kendmi savunmya calistkca kotu evlat oldum surekli ezdi yillrca dert ortagi oldum simdi bi derdmi anlttimda kiskanc fesat oluyorum cogu zmn konusmyrm bile bana diyorki "annelri cocuklri yuvaya birakiyor onlr bulup bagrna basiyor" diyor .kendni cocugnu terkeden annlrle kiyaslyip iyi anne oldnu dusunuyor.ve onca cile cekti mazlumdu herseye sahit tuttu hic hassas dusunmedi ben yasamisim sen yasasan cokmu dedi birgun

Bende cok inreniyorum basklrna anne olup annem gbi olmktan korkuyorum

Saygisi yok bna elalem icin yasiyo artik bende yitirdim kendme hakim olamiyorum

Atkadaşlarıma rezil etti sevgilime rezil etti Hayatımı mahvetmek için her zaman elinden geleni yaptı Sağolsun

annem çok iyidir
ben 17 yaşından beri evden uzak olduğumdan pek vakit geçiremedik
son 3 senedir de hasta
malesef muhabbetlerimiz sadece monolog şeklinde artık
acıktın mı
uykun geldi mi şeklinde ( çünkü konuşamıyor)

sağlıklı olsa iyi arkadaş olurduk gezerdik eğlenirdik sanırım

Evet cok cekti annem zaten ondn cok duskundum canim kanim onsz hersey haramdi bana ama surekli brnm yanmda olan kavgalri basklrna anltti yillrca o anlr benim icin iskenceydi ve dizinn dibinden ayrmiyodu baska odaya gtmeme izin vermzdi bu olaylra pskoljmi kalir yasadin seyi yuz defa dinle hergun sirf o icini doksun diye merakli arkdslri hararetli konusmalar sonra aglak bi kiz cocugu saclrni yolan ben o gunlri atltmdim

Gecmis olsun Allah uzun omur versin insaaallah duzelir ve cok guzel gunler gecrrsz birlikte

Atkadaşlarıma rezil etti sevgilime rezil etti Hayatımı mahvetmek için her zaman elinden geleni yaptı Sağolsun
Benim annem disardn bakinca mazlum ama gelgorki benim omrumu yedi ve cok insn bunu kullandi annmle aramn acilmdna sebp oldular simdi onlr cocuklrna toz kondrmuyo benim annem babam oldu donemde bile basklrnn agxna bakar benim ustumr gelirdi o hep elalemi dusunur vr bizim kavgalrmiz genlde elalem yuzunden surekli beni bi kaliba sokmya calisyr p uzulmsn die cok katlndim saygszliklr gordum haddi olmyn insnlrn hayatima mudahele etmsne izin verrdi ben tepkimi koyunca saygisz hircin ve kotu olarak yarglndim

amin sağolun

konudaki annenin baba versiyonu mevcut bende de
Babam iyi bi baba degildi kufurbaz kavgaci ama bunlrn hepsi anneme ve onu korudm icin bana vefat etti baba gitti onlrn kavgasi bitti ama simdi anmle ben yillrca anneni koru kolla ustune titre ve o kotu gunlrde bile surekli sana eziyet etsin basklrnida ettrsin cok cektim halada cekiyorum

En kötüsü de annemin bana yaptıkları o kadar utanç verici ki En yakın arkadaşım dediğim birine bile hatta en kıymetlim erkek arkadaşıma bile anlatmıyorum Arkadaşlarımın hiçbirine hiçbişey anlatamıyorum, erkek arkadaşıma bazen Bu yüzden o kadar yalnız ve zavallı hissediyorum ki

Beni eze eze ezik bi insn yapti utanyrm ama oyle gerci disarda hakkimi savunurum ama onuda cok sabredip sabir tasinca ozguvenim yoktu benim canimi yakan hayatimzdn cikaramdimiz ben sakin bi insanimduygusalim kolay kolay kavga etmm ama gelgorki annem ve annemin yuz verdg insnlr tarafndn kardesi komsusu annesi vs.kotu biriyim hircinim hakkimi helal etmyrm gecelrce agldim hakaretlr surekli teyzm vs. Ustme gelmlri neden kucuk bi sehirde saat 9 da eve geldim icin yas 23 tu baba vefat etmis iki ay fln olmus disarda atkdsla otrmsz pastanede destek olmk bumu minnet duymami beklyo annemle tartsrken araya teyze ve anane girer onlrda sana bagrr koruklr anne karsmyin diyemez bi bakmissin uc kadin tepende ustume gelmyn dediginizde saygsz oluysnuz cunku annem hep krndni dusundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…