Gecmis olsun tez zamanda sagligina kavusur insaallahAnnem benim herşeyim.yalan değil bazen hatta cogu zaman kocamdan bile önce gelir.esimde bunu bilir.arkadaşım S irdasim nebileyim ışte.olurum canımı veririm herkes gibi.hasta smdi.basit bi rahatsızlık.serum yemesi gerekti.hemşire iki saat damarını bulamadı canı çok yandı hastaneyi ayağa kaldırdım.okadar yani..
Evli misiniz?Bende anlasamiyorum annemle dungece ilkdefa konu actim icimdekileri karman corman yazmisim.arkadaslr sagolsun tekrr bu sekilde konu actim
Nolucak bu hallerimiz yaNe sen sor ne ben anlatayım İntihara kalkışmışlığım var diyeyim o kadar anla
Bekarim 28 yasindyim ailemle yasiyorumEvli misiniz?
Anneme cok duskun bi insanim fakat cok ama cok yiprandim ne cocuklugumu biliyorum ne gencligimiBende anlaşamıyorum, sıkıntı yok, canım saolsun.
Biz anlaşamıyoruz değil Ben salak gibi yine dönüp anlaşıyorum harbi gerizekalıyım Sonra o yine bana eziyet ediyorNolucak bu hallerimiz ya
Bende bi konu actim snra tekrr actim ilk konumda uzun ve cok karisik yorumlr halinde yazdim biraz acemilik cektimBen de pek anlaşamam hatta bi iki konum var buna dair..
Aynıyız kardeşAnneme cok duskun bi insanim fakat cok ama cok yiprandim ne cocuklugumu biliyorum ne gencligimi
Bende pskilojik olarak cokuntu halindeyim cok kotu gunler gecrdik hep yanndydm ustne titrerdim ama artk kedi kopek gbi didisiyoruzBiz anlaşamıyoruz değil Ben salak gibi yine dönüp anlaşıyorum harbi gerizekalıyım Sonra o yine bana eziyet ediyor
Aynıyız kardeşaptal gibi vazgeçemiyorum yüzüme gülse kanıyorum Küsemiyorum Ama onda evlat sevgisi denen bişeyin zerresi uok[/QUOTEyuzume gulmuyo artik bna tiksnerek bakiyo ve basklrna hayran
Haklisiniz ben ilkokula bile baslamamistim ki anne baba kavgasyla buyudum ve tartsma degil ev ocak birbrne girerdi ben salya sumuk yillrca devam etti bu annem cok cile cekti cok kotuluk gordu ozmnlr cocuktum snra onu korumaya calistm tabi ama o hicbizmn beni dusunmediBen de arada anlasamam ama saygiliyimdir yani agir konusmam gulerek kizarim genelde kalbini kirmam kirarsam ozur dilerim hatali o olsada cunku anne hakki odenmez.Heleki bende her kadin gibi bir anne adayiyim.Cocugum bana oyle davransa cok zoruma giderdi.Annem bazen uyum saglayamaz giyimi,konusmasi falan ama bas tacimdir laf ettirmem asla.Her anne benim gozumde aynidir yani.Bence eger anneniz gercek bir anneyse ufak takismalari bosverin cunku tek dayanagi insanin annesi.
Anneme cok duskun bi insanim fakat cok ama cok yiprandim ne cocuklugumu biliyorum ne gencligimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?