Anneyle anlasamama

Annem benim herşeyim.yalan değil bazen hatta cogu zaman kocamdan bile önce gelir.esimde bunu bilir.arkadaşım S irdasim nebileyim ışte.olurum canımı veririm herkes gibi.hasta smdi.basit bi rahatsızlık.serum yemesi gerekti.hemşire iki saat damarını bulamadı canı çok yandı hastaneyi ayağa kaldırdım.okadar yani..

Gecmis olsun tez zamanda sagligina kavusur insaallah

Bende anlasamiyorum annemle dungece ilkdefa konu actim icimdekileri karman corman yazmisim.arkadaslr sagolsun tekrr bu sekilde konu actim

Biz anlaşamıyoruz değil Ben salak gibi yine dönüp anlaşıyorum harbi gerizekalıyım Sonra o yine bana eziyet ediyor
Bende pskilojik olarak cokuntu halindeyim cok kotu gunler gecrdik hep yanndydm ustne titrerdim ama artk kedi kopek gbi didisiyoruz

Ben de arada anlasamam ama saygiliyimdir yani agir konusmam gulerek kizarim genelde kalbini kirmam kirarsam ozur dilerim hatali o olsada cunku anne hakki odenmez.Heleki bende her kadin gibi bir anne adayiyim.Cocugum bana oyle davransa cok zoruma giderdi.Annem bazen uyum saglayamaz giyimi,konusmasi falan ama bas tacimdir laf ettirmem asla.Her anne benim gozumde aynidir yani.Bence eger anneniz gercek bir anneyse ufak takismalari bosverin cunku tek dayanagi insanin annesi.

Haklisiniz ben ilkokula bile baslamamistim ki anne baba kavgasyla buyudum ve tartsma degil ev ocak birbrne girerdi ben salya sumuk yillrca devam etti bu annem cok cile cekti cok kotuluk gordu ozmnlr cocuktum snra onu korumaya calistm tabi ama o hicbizmn beni dusunmedi

Anneme cok duskun bi insanim fakat cok ama cok yiprandim ne cocuklugumu biliyorum ne gencligimi

Ben çocukluğumdan beri anlaşamıyorum, o yüzden sanırım düşkünlüğüm yok. Annesinden bile çok beklentisi olmayan bi insan olarak çok güçlü bi kız olarak yetiştim. Kendimden başka kimseden beklentim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…