Anneyle anlasamama

Suan bende yeri gelip dertlestim insnlr zaten kendi cikarlna gore hareket etti benim yasadimin onda birini yasamamis insnlar icin surekli baski goryrm birileri laf sokuyo cevap verdm anda annem sus diyo 28 yasndym yaa surekli bi kaliba sokuyo oyle konusma boyle cevp verme oysa saygili ve buyugnu kucgnu bilen bi insnm

Ben annmle cok kotu gunlr gecrdm hrp yanmda oldum smdi bna gosterdg davrnislri hazmedemyrm dusardn bakilnca cok iyi anne cunku baskltna dilinden bal damliyo ama ne yasadimi ben biliyorum yoksa annenin arada bagrip cagrmsi degil sorun surekli kavga susmuyo istemedim seykre zorluyo mesela bana kotu davrnn akrabsna gitmyr kalbimi kiranlra annem brnim soz hakkimi elimden aliyo arkdslr kimseye kendimi savunmami istemiyo elalem icin yasiyoo

Annem surekli yanmda sorunlri konustkca ve saatlrce susmadikca yalvarrdm anne dayanamym cok cektin tamm ama duymya dayanamyom bna bagrrdi yanndaki insnlrda bagrrdi sus kadin hic dertkesmickmi ama kendlri cocuklrna aynisini yapmz bu yillrdr boyle brnde o insnlra cevap veryrm saygsiz kotu oluyorum Allah diyorum Allah bigun sinir krizi grcrdm anne sus diye evde yalniz ve tekrr baska bi sorunu cozumu olmyn bisey icin ustme geliyody ciglik attim aaa ve rezil olyoz komsulra dedi gozunun onunde kendme zarr verfim kafamda bardak kirdim kotusun dedi kadinin kili kiprdamdi bu kizi ne hale getrdim diye ayipldi bni oysa kardeslri pskoljik skntlr yasadi ustelik onlr dilleryle zarr verrdi basksna ben hep icimde yasadim sadece ustme gelndinde hakkimi savundum ve butun bunlr yasanirken annemi cok seviyorum tabiki ahhahh cileli anam kendi cekti die kizinada cektren anam

Anne annedir ötesi yoktur bende kavga gürültü ezikleme de olur ama annedir yani
Tabi annedir onu korumaya calisyrm yine kotu oluyorum artk bittim ama elalemkdr kiymetim yok sen karsma sus der karsidaki buna laf sokar ezer artk kavfa edyrz agmza geleni soylyrz tabi uzuluyrm ondn tek istefim ustme gelmemsydi ama devam etti ona kendmr zarr vermemk icn pskiyatrye gttim destek olmk terne kostek oldu sen yillrca annen icin herseye katlan ne cocuklugmu ne ergrnlihmi biliyorum bana dusmn gbi bakiyo annem kondrmazdim ama anldim brnim annem kotu bi anne ve psiklojmi bozdu dizinn dibinde olup onu dusunmktn biktim ona komsusu ve kardesi yeter bana yazik degilmi arkdslr artk kendmi korumak istyrm bende evlenicm yuva kurucam anne olucam biktim artk dayanamyrm zaten ofke krizltne gryrm ben annemi sevemyrm artk gecen sarlmya calistm kolumu itti bayram geldi ve her evlat gbi benimde anmdr hakkim var onca seyden sonra onnda bnm ustme titremesi gerekirdi zaten kotuyum ve ben elini opneme karari aldim

Arkdslr beni her firsatta yerin dibine sokan milletn ysnnda tatlitatli konusup kusurlmu aciga cikarmya calisan insani annem ustne titryo ve her ortmda ovuyo o insan beni yeriyo annem onu ovuyo ve cocugnuda torunmdan ayrmm diyo kendi kizini degil basklrni aile olarak benimsiyo ben keske annemr hic uzulmsydm zamannda ruh saglgm yerle bir ama cok sikur kimseye saldrmm gdip ksvga etmm sadecr ic dunyam ve bu herseyi etkiliyo

Basklrni ovuyo surekli dayanamyrm arkdslr deliricem bigun cok kotu oluck hersey boguluyorum artk ona com koru seylr soylyrm zaten gozum donuyo hatta onsda zarr vermkten korkyrm

Elini öpmemek gibi bir hata yapma bilemem tabiki senin hayatını ama sen adından da anlaşılan o ki hassassın her anne kızına bağırır çağırır ezer çok bunaltıyorsa da mesafe koy başka şeylerle meşgul ol takma ama sen saygıda kusur etme Allahım senin rızan için katlanıyorum de geç Allah yardım edecektir

Sagolun aslnda basklrna karsi cok hassasim kirmamya calisrm satasmm vs.genlde anne baskisyla alttan alrim insn ilisklrme karisr herkes istedg gbi konurken ben bastriliyorum sus diye dayanamyrm artk basklri icin bna mesafe koyan kusen bi annem var brn artk onu dusunmkten sonra bikere da dene deyip adim atmktan biktim ve elini opmicem varsn kotu desin biktim artk biktimm hic degerim yokk

Is aryrm kpssye haxrlnmya calisyrm yaknda sozum kesilicek ve nelerlr ugrasyrm annem icin deymezmis cokmu onemli basklri ya cokmu onlt ailesne yoz kondrmazken yasadklrms bak bunw sebp olanlr nispet yapiyo ama

Annrm surekli ustune dusmemi istyo dilinden kurtlamyrm evde sil supur topla tozal utu camasr bulssik tek yaptgi yrmek ve cok daginik evine bagli degil eve duzen sokmya calisytm ama sen karisms diyo mutfagi tertms birskiyom ve bi bakiyom bi sat sonrs brbrnde etrafmds annelr islrnide yapiyo torunltnada bakiyo ben suan hangi birine yetsim yiprndim yorldumm uyarym anne nolur diyom ben kenfmi kurtrmya calisym is kpss zaten bi cok isi ben yspyom sanki hicbir anne evnde is yapmiyo hepsnn kizi dizinn dibinde surekli arklrni topluyo

Arkdslr sustrlmktn biktim uc kuruslik insnlrnn yannda onlr bsna kotu soz soyldnde kendmi savunmami istemiyo ifade ozgrugum yokk dayanamyrm etrafmdilr raht ozgur dilleri yilan gibi ben kendmi korumzsam nssil yasarimm kenfmi savunmdn bu cok agr zorrr onun icin neden katlnim komsu gelip laf sokablr kucumser ama ben savununcs kendmi annem onlrn ysnnda assagliyo bayram gelmis neyimee kusuzz sirf surekli bns laf soksn elesten komsuya sennde cok lsf sokma huyun var dedim diye ki o kisi 34 yasnda ben 28 insnlr kendni tutmuyo istediklri gbi kslkip surda seni elestrylr ama kndlrne toz kondrmyolar yok artk benmde gururum onurum var yok.artk alttan almak anne beni degil basklrni tuttu yillrca o gercek bir anne degil o yaratmadi beni ben kole degilim hizmetci degilim

yahu acınızı anlıyorum hatta empati kurmaya da çalısıyorum da
su yazı stil ve üslubunuzu bir değiştirseniz diyorum
karman çorman yazılmış cümleler, kesilmiş ünlü harfler, noktalamadan bihaber..
vallahi okumak için kör ettiniz beni gece gece..

Konu sahibi yazılarınızı okumakta zorluk çekiyorum affedin. Biraz anlaşılır dilde yazsanız yardımcı olacağım.

Annemle aram mükemmel. Onsuz bir hayat düşünemiyorum..

Arkadaslar tamam daha dikkatli olurum sagolun
Bizim komşu kızının durumlarını yaşıyorsunuz. Kız nasıl bıktı görseniz. Hatta benim yanımda bile kızı aşağılayıcı kelimeler, şunu bunu yap demeler. Kadının evine faydası yok, birşey yaptığı yok hep kızı. Buna çok kötü patladım ağzını açamadı bir daha. O anneyse sende evlatsın. Anneni iyi yetiştirememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…