Suan bende yeri gelip dertlestim insnlr zaten kendi cikarlna gore hareket etti benim yasadimin onda birini yasamamis insnlar icin surekli baski goryrm birileri laf sokuyo cevap verdm anda annem sus diyo 28 yasndym yaa surekli bi kaliba sokuyo oyle konusma boyle cevp verme oysa saygili ve buyugnu kucgnu bilen bi insnmEn kötüsü de annemin bana yaptıkları o kadar utanç verici ki En yakın arkadaşım dediğim birine bile hatta en kıymetlim erkek arkadaşıma bile anlatmıyorum Arkadaşlarımın hiçbirine hiçbişey anlatamıyorum, erkek arkadaşıma bazen Bu yüzden o kadar yalnız ve zavallı hissediyorum ki
AminnAnnem benim canim. Allahim eksikligini gostermesin..
Tabi annedir onu korumaya calisyrm yine kotu oluyorum artk bittim ama elalemkdr kiymetim yok sen karsma sus der karsidaki buna laf sokar ezer artk kavfa edyrz agmza geleni soylyrz tabi uzuluyrm ondn tek istefim ustme gelmemsydi ama devam etti ona kendmr zarr vermemk icn pskiyatrye gttim destek olmk terne kostek oldu sen yillrca annen icin herseye katlan ne cocuklugmu ne ergrnlihmi biliyorum bana dusmn gbi bakiyo annem kondrmazdim ama anldim brnim annem kotu bi anne ve psiklojmi bozdu dizinn dibinde olup onu dusunmktn biktim ona komsusu ve kardesi yeter bana yazik degilmi arkdslr artk kendmi korumak istyrm bende evlenicm yuva kurucam anne olucam biktim artk dayanamyrm zaten ofke krizltne gryrm ben annemi sevemyrm artk gecen sarlmya calistm kolumu itti bayram geldi ve her evlat gbi benimde anmdr hakkim var onca seyden sonra onnda bnm ustme titremesi gerekirdi zaten kotuyum ve ben elini opneme karari aldimAnne annedir ötesi yoktur bende kavga gürültü ezikleme de olur ama annedir yani
Evet anneden dert yanmak gbi ama bizimde canimiz var dimi herkes once kendni dusunuyo burunlrndn kil aldrmyo ya bizYalnız değilmişim.
Elini öpmemek gibi bir hata yapma bilemem tabiki senin hayatını ama sen adından da anlaşılan o ki hassassın her anne kızına bağırır çağırır ezer çok bunaltıyorsa da mesafe koy başka şeylerle meşgul ol takma ama sen saygıda kusur etme Allahım senin rızan için katlanıyorum de geç Allah yardım edecektirTabi annedir onu korumaya calisyrm yine kotu oluyorum artk bittim ama elalemkdr kiymetim yok sen karsma sus der karsidaki buna laf sokar ezer artk kavfa edyrz agmza geleni soylyrz tabi uzuluyrm ondn tek istefim ustme gelmemsydi ama devam etti ona kendmr zarr vermemk icn pskiyatrye gttim destek olmk terne kostek oldu sen yillrca annen icin herseye katlan ne cocuklugmu ne ergrnlihmi biliyorum bana dusmn gbi bakiyo annem kondrmazdim ama anldim brnim annem kotu bi anne ve psiklojmi bozdu dizinn dibinde olup onu dusunmktn biktim ona komsusu ve kardesi yeter bana yazik degilmi arkdslr artk kendmi korumak istyrm bende evlenicm yuva kurucam anne olucam biktim artk dayanamyrm zaten ofke krizltne gryrm ben annemi sevemyrm artk gecen sarlmya calistm kolumu itti bayram geldi ve her evlat gbi benimde anmdr hakkim var onca seyden sonra onnda bnm ustme titremesi gerekirdi zaten kotuyum ve ben elini opneme karari aldim
Sagolun aslnda basklrna karsi cok hassasim kirmamya calisrm satasmm vs.genlde anne baskisyla alttan alrim insn ilisklrme karisr herkes istedg gbi konurken ben bastriliyorum sus diye dayanamyrm artk basklri icin bna mesafe koyan kusen bi annem var brn artk onu dusunmkten sonra bikere da dene deyip adim atmktan biktim ve elini opmicem varsn kotu desin biktim artk biktimm hic degerim yokkElini öpmemek gibi bir hata yapma bilemem tabiki senin hayatını ama sen adından da anlaşılan o ki hassassın her anne kızına bağırır çağırır ezer çok bunaltıyorsa da mesafe koy başka şeylerle meşgul ol takma ama sen saygıda kusur etme Allahım senin rızan için katlanıyorum de geç Allah yardım edecektir
Bizim komşu kızının durumlarını yaşıyorsunuz. Kız nasıl bıktı görseniz. Hatta benim yanımda bile kızı aşağılayıcı kelimeler, şunu bunu yap demeler. Kadının evine faydası yok, birşey yaptığı yok hep kızı. Buna çok kötü patladım ağzını açamadı bir daha. O anneyse sende evlatsın. Anneni iyi yetiştirememişler.Arkadaslar tamam daha dikkatli olurum sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?