Annişler bakarmi acabaa ?

Nazo1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
64
31
3
Biliyorum Çok manyakca ama kizimi emzirmekten korkuyorum :( Nasil bir his acıyacak mi ani tepki verip onu urkuturmuyum ..
Gercekten cok manyakca ama emzirmekten cekiniyorum . Bebisinizi ilk emzirdiginizde neler hissettiniz , yasadiniz benimle paylasabilirmisiniz

hatsanedemisiniz?
ilk defa mi emzireceksiniz? kiziniz kaç aylik
sorunuzu anlamadim ben

acitmaz urkmez
gozlerini kapatir cork cork emerr uyur uyanir yine emerrr
sizinde acimaz yara yoksa meme uçlarinda

Sen anne olmayı öğreniyorsun, sadece bu, düşüncelerin bence normal bende çok saskindim.
Ama doğal gelişiyor ,bir düzen var yaradanın koyduğu kendini ona bırak ve yuzyillardir olan bir eylem için fazla canını sıkma ;)

Hemşireden destek alabilirsiniz hastanedeyseniz bebeğin memeyi tutmasi önemli bu daha zorlu kormayin acisada annelik duygusu katlandirir .sihhatli hayirli bebisinizi büyütmeniz dileğiyle .

Suan 34+3 Gunluguz . Dunyanin en mukemmel duygusudur buna eminim ama nasil olucak falan kendimi çok korkutuyorum . cok pimpirikli bir insanim hadi kendimi gectim onu nasil bezleyecegimi bile bilemiyorum inceceik kucucuk kirilacak gibi geliyor sanki dusununce :) Simiden yetersiz hissettim kendimi yaa insallah bu dusuncelerimi aşarim..

Suan 34+3 Gunluguz . Dunyanin en mukemmel duygusudur buna eminim ama nasil olucak falan kendimi çok korkutuyorum . cok pimpirikli bir insanim hadi kendimi gectim onu nasil bezleyecegimi bile bilemiyorum inceceik kucucuk kirilacak gibi geliyor sanki dusununce :) Simiden yetersiz hissettim kendimi yaa insallah bu dusuncelerimi aşarim..
him daha dogmamis
dogunca direk memeye koyarlar yurt diisinda tr de nasil bilmiyorum
ve gozunu açar açmaz o bebek emer memeyi
ayyy valla ozendim heaaa :))) 3 çocugu toplamda 4 yil emzieidm ama doyamadim emzirme benim için yerine hiç biseyin konmaycagi bi duygu , Allah tamamina erdirsin
kurup durmayin simdiden dogunca hersey yoluna girer Alalh bizi oyle yaratmis anne olmak için uygun oalrak

Şimdiden onun için bu kadar endişelendiğine göre mükemmel bi anne olacaksın merak etme. Annelik her ne kadar bi kısmı öğrenilse de yüzde sekseni bence içgüdüsel oluyor. O bebeği kucağına aldığın gün anne oluveriyorsun her şeyini de en iyi sen yapıyorsun. Emzirmeye gelince o yeter ki emsin sen o memeyi tuttuğunda bu kaygıları çok taaan unutmuş olacaksın ve o güçlü bağın mükemmel hissin zevkine varacaksın.

Salonsalomanje ancak bukadar güzel anlatilir bir duygu cok tesekkr ederim Allah kimsenin kucagini boş birakmasin sabirsizlikla bekliyorum kizimi :anneadayı:

Back
X