İstanbuldakiler için yer söyleyebilirim. Dün aldım bende. Eminönünde Havuzlu Hanı duymuşsunuzdur bebek giyim eşyaları, lohusa giyim ve bebek şekeri satan tek yer var. Kampanya yapmış.
Kapı süsü, şeker sepeti, 50 adet bebek şekeri, hoşgeldin bebek yazısı, 7mt. tül ve altın yastığı aldım. Kendim seçtim ve takım yaptım hepsini. Nakit 100 TL. Toptan malzeme alıp kendim yapacaktım ama bunu görünce vazgeçtim.
19 nisan cuma günü BİM de dalin bebek bakım seti 14,95 tl
içinde :
300 ml bebek şampuanı
300 ml bebek yağı
100 ml pişik kremi
50 g pudra
52 li ıslak temizlik mendili var
Aaa cnm bende haftaya alışverişe gidicem oraya mağazanın adını verebilirmisin. Hangi Magazaya gidicem. Çok dükkan var diye biliyorum.
İstanbuldakiler için yer söyleyebilirim. Dün aldım bende. Eminönünde Havuzlu Hanı duymuşsunuzdur bebek giyim eşyaları, lohusa giyim ve bebek şekeri satan tek yer var. Kampanya yapmış.
Kapı süsü, şeker sepeti, 50 adet bebek şekeri, hoşgeldin bebek yazısı, 7mt. tül ve altın yastığı aldım. Kendim seçtim ve takım yaptım hepsini. Nakit 100 TL. Toptan malzeme alıp kendim yapacaktım ama bunu görünce vazgeçtim.
AYY ben daha 15 haftalık hamileyim ilk gebeliğim her gördüğüm şeye hevesleniyorum herşeyi hepsinii almak istiyorummm kaydirigubbakcemile2 bimdeki seti bende gördüm yarın sabah erkenden anneme aldırcam kalırsa kaydirigubbakcemile
merhaba arkadaşlar ben ümraniyede oturuyorum komşumun tavsiyesiyle chicconun atakentte bir yeri var oraya gittim inanın kıyafetleri çok uygun ben 6 parça hastane çıkışı aldım normalde 60 70 lira yerine göre değişiyo bi site buldum orası çok indirim yapmış ki ordada 40 lira ama ben 20 liraya aldım alttan çıtçıtlı bodyler normalde 20 lira ben 6 liraya aldım pijama takımı normalde 30 40 lira ben 13 liraya aldım inanın çok güzeller adreside ümraniye atakent postanesinin ilerisinde bim var onun üstünde çok basit bi yerde haberiniz olsun bence kaçırmayın...
Sadece kıyafetmi war yoksa diğer ürünleride warmı? Bende orda oturyorum çünkü
kızlar bakım malzemelerini set almayın pudra sabun ve yağ çok tüketilmiyor şampuğan ve losyon birde pişik kremi alsanız yeter
merhaba arkadaşlar ben ümraniyede oturuyorum komşumun tavsiyesiyle chicconun atakentte bir yeri var oraya gittim inanın kıyafetleri çok uygun ben 6 parça hastane çıkışı aldım normalde 60 70 lira yerine göre değişiyo bi site buldum orası çok indirim yapmış ki ordada 40 lira ama ben 20 liraya aldım alttan çıtçıtlı bodyler normalde 20 lira ben 6 liraya aldım pijama takımı normalde 30 40 lira ben 13 liraya aldım inanın çok güzeller adreside ümraniye atakent postanesinin ilerisinde bim var onun üstünde çok basit bi yerde haberiniz olsun bence kaçırmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?