Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aaa cnm bende haftaya alışverişe gidicem oraya mağazanın adını verebilirmisin. Hangi Magazaya gidicem. Çok dükkan var diye biliyorum.

19 nisan cuma günü BıM de dalin bebek bakım seti 14,95 tl
içinde :
300 ml bebek şampuanı
300 ml bebek yağı
100 ml pişik kremi
50 g pudra
52 li ıslak temizlik mendili var

19 nisan cuma günü BİM de dalin bebek bakım seti 14,95 tl
içinde :
300 ml bebek şampuanı
300 ml bebek yağı
100 ml pişik kremi
50 g pudra
52 li ıslak temizlik mendili var

Ondan önce Johnson&Johnson bebek bakım seti gelmişti 17,90 dı almadım,keşke alsaydım acaba Dalin nasıldır?CADIARZU

Aaa cnm bende haftaya alışverişe gidicem oraya mağazanın adını verebilirmisin. Hangi Magazaya gidicem. Çok dükkan var diye biliyorum.

havuzlu hana giriyorsun girişin alt katında.
o handa şeker malzemeleri satan tek yer diye biliyorum.
süslü bebek mağazası..
çoooook güzel şeyler var ve çook çeşit..

bebek şekeri,kapı süsü gibi malzemeleri tahtakaleden almanızı tavsiye ederim.eminönünde kurukahveci mehmet efendiyi solunuza aldığınız zaman dümdüz aşağı devam edin.sağlı sollu şekerci toptancıları var.ben 50 adet biblolu keseli bebek şekeri (hastaneye gelenlere vereceğim), 75 adet biberon (mevlütte dağıtacağım),kapı süsü,ikram sepeti,500 adet nazar boncuğu hepsine 110 tl para verdim

Carrefourda 15 nisan'a kadar devam eden bir kampanya var. Bebek ürünlerinde, dalin, nivea ve birkaç marka daha indirimleri var. Ayrıca bebek arabaları fln da var.. İnternette katalogları da var. İlgilenenler oradan inceleyebilirler.

AYY ben daha 15 haftalık hamileyim ilk gebeliğim her gördüğüm şeye hevesleniyorum herşeyi hepsinii almak istiyorummm kaydirigubbakcemile2 bimdeki seti bende gördüm yarın sabah erkenden anneme aldırcam kalırsa kaydirigubbakcemile

Kalır heralde Johnson& Johnsonın seti baya kalmıştı almamıştım ayy bitmesin bu da.Dün baktım da aşağı yukarı fiyatları pişik kremi 10,yağı 10, şampuan 7 , mendil 2 ,pudrada 3,5 tl gibi 32,5 gibi bi fiyata gelio tek tek alsak.
Yeni gördüğüm indirimleri yaziyim size,
TANSAŞ ta
Huggies mega paket 14.85 TL
Huggies ıslak havlu 3'lü 6.75 TL
NAMLI HİPERMARKETLERİNDE BAYAA İNDİRİM WAR.4.Leventte çalışıyorum bi şubesi burda başka yerlerdede var
PRİMA NO : 2 ,N0 :3 NO :4 MEGA PAKETİ HEPSİNİN SAYILARI DEĞİŞİO HEPSİ 16,99
BEN STOKLAMAYA BAŞLADIM 1 TANE NO 2 98Lİ ALDIM BİTANE DAHA ALSAM MI CADIARZU ISLAK MENDİLLERİDE HER İNDİRİMDE ALIYORUM.
HUGGİES İKİZ PAKETLERDE 10,99

merhaba arkadaşlar ben ümraniyede oturuyorum komşumun tavsiyesiyle chicconun atakentte bir yeri var oraya gittim inanın kıyafetleri çok uygun ben 6 parça hastane çıkışı aldım normalde 60 70 lira yerine göre değişiyo bi site buldum orası çok indirim yapmış ki ordada 40 lira ama ben 20 liraya aldım alttan çıtçıtlı bodyler normalde 20 lira ben 6 liraya aldım pijama takımı normalde 30 40 lira ben 13 liraya aldım inanın çok güzeller adreside ümraniye atakent postanesinin ilerisinde bim var onun üstünde çok basit bi yerde haberiniz olsun bence kaçırmayın...

Sadece kıyafetmi war yoksa diğer ürünleride warmı? Bende orda oturyorum çünkü

Sadece kıyafetmi war yoksa diğer ürünleride warmı? Bende orda oturyorum çünkü

sadece kıyafet var canım diğer ürünlerini bende sordum yokmuş çok küçük bir yer ama inanın çok güzel şeyler var vede yarı fiyatından daha ucuz sonuçta vede antialerjik çok sağlıklı bakmakta yarar var...

kızlar bakım malzemelerini set almayın pudra sabun ve yağ çok tüketilmiyor şampuğan ve losyon birde pişik kremi alsanız yeter

venice de indirim 100de 70 23 nisana kadar

ben de dün chicco da indirim gördüm %25 çok da güzel şeyler var henüz alışverişe başlamadık ama eşime bütün istediklerimi gösterdim. "bunuda istiyorum bunu da bunu da bunu da bunu da..." hatta birkaç tane bunu da fazladan söyledim onların yerine sonra aklıma gelen şeyleri koycam kaydirigubbakcemile3 napim 20 yıldır bu günü bekliyorum :dilcikar:

kızlar bakım malzemelerini set almayın pudra sabun ve yağ çok tüketilmiyor şampuğan ve losyon birde pişik kremi alsanız yeter

İii diyosun da pişik kremi + şampuan fiyatına hepsini alabiliyosun.Bakım setleri indirime girdiğinde.Dalininkini 1 tane aldım.yeterlimi acaba 1 tane almak gereklimi CADIARZU

MelekSultan ben de internette indirimli urunlerine denk geldikce chicco dan alıyorum, genel stokları tukenmis ama gercekten cok guzel bir penyesi var. Hem de eko teks sertifikalı. Magazada gorerek alabilmek cok isterim ama ben hic bilmiyorum yalnız atakent 'i, nasıl bulabilirim ki bu magazayı? internneten bim subelerine baktım ama icinde atakent gecen birkac tane var, ptt şubelerinde de ismi atakent olan yok :) bi cadde veya sokak adı aklınızda kalmış mıdır ki? bilmiyorumkismile

e-bebekte nuk göğüs pompası 90tlden 49,90tlye indirimde.. Ben çok karasız kaldım. Bu pompayı kullanan yada fikri olan var mı??

*Converse Kids'de 23 Nisan kampanyası
Çocuk Bayramı yaklaşıyor. Converse de Çocuk Bayramı için düzenlediği özel kampanyasında Converse Kids koleksiyonu ayakkabılarında % 40 indirim uyguluyor.
Asports mağazaları ile birlikte Boyner, YKM, Maxi Toys ve Toksöz mağazalarında, 17 Nisan - 3 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya süresince çocuklarınıza birbirinden güzel Converse’ler hediye edebilirsiniz

*YKM’den 23 Nisan’da Küçüklere Büyük İndirimler Kampanyası
YKM’de 23 Nisan’da küçüklere büyük indirim kampanyası kapsamında çocuk giyim reyonlarında %50 indirim fırsatı sunulmaktadır. Detay bilgi YKM mağazalarından elde edilebilir.

*23 Nisan Dolayısıyla Bimesk'ten Çocuklar İçin Tüm Ürünlerde %30 İndirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…