lcwaikiki de de indirim var hanımlar bılgınız olsun. bebişlerimize de cok guzel şeyler var. 7 parca ürün aldım 30 tl tuttu:) bana uygun geldi. 1üstten çıtçıtlı uzunkollu body, 1 kadife pantolon,1eşofman altı, 3lü çıtçıtlı kısa kollu set,1mini etek.
ayrıca tabı bıde unutmadan mont aldım 24.90 a pembeli asgari yeşilli içi polar cinsinden:) ilgilenenlere duyrulur... yani toplamda 54.90 ödedim. 4taksite %5 indirim var buarada. tek slip yada nakitte de %10 diye hatırlıyorum...
arkadaşım 0-3 ay bebek ürünlerinden mi bahsediyosun ben geçen gittim bi tulumdan başka bişi bulamadım o da bayağı büyüktü şu aralar bi kaç kişiden daha duydum çok güzel bebek ürünleri var diye ama ben gidince bulamıyorum niye yaws
bebek ayallabıları nasıl acaba arkadasım yaa cok merak ettım ama daha yenı dısarıdan geldım nasıl cıkıcam bıdaha:)
bebek şekeri siparişini netten verdim 60 tane 30tl idi fakat indirim kuponum varmış 25tl ödedim. şaka gibi. buradan alsam 50 tane 60-70 tl verecektik iyi oldu bu.:lepi:
Ama kampanyanın altında migros club card yada money card için geçerlidir diyor.migrosta bebek ürünlerinde indirim var kızlar bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?