Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
rica ederim
sağol daha değişik şeyler var tabiki ama ben doğumdan sonrasını düşünerek emzirmek için uygun olan önden düğmelileri seçtim,sen teknolojinin nimetlerinden yararlan eşin görev başına:)

arkadaşım 0-3 ay bebek ürünlerinden mi bahsediyosun ben geçen gittim bi tulumdan başka bişi bulamadım o da bayağı büyüktü şu aralar bi kaç kişiden daha duydum çok güzel bebek ürünleri var diye ama ben gidince bulamıyorum niye yaws

sans ya benımde hep öyle olurdu ama bu sefer bebiş var ya onun ugurundan dolayı sanırım herseyı buldum bıtmeden:) buarada aldıklarımın bazıları 0-3ay bazıları 3-6 ay :)

kızlar bende c-a mağazalarını bilirsiniz die tahmin ediorum orada bebek giysilerinde feci indirim grdüm 3 aylığından başlayan pantolonlar 29 tl den 12 tl ye düşmüş çok sekerler ben aldım 1 tane badiler aynı sekilde ucuzlamışş bi çok üründe indirim var bakın derim

bugün e101 marketlerinde polar 90-100cm polar battaniye 4.95 TL
bebek ayakkabı (patik) 2.95TL
battaniye çok kalın değil ama %100 pamukmuş

bebek ayallabıları nasıl acaba arkadasım yaa cok merak ettım ama daha yenı dısarıdan geldım nasıl cıkıcam bıdaha:)

bebek ayallabıları nasıl acaba arkadasım yaa cok merak ettım ama daha yenı dısarıdan geldım nasıl cıkıcam bıdaha:)

hani bildiğimiz ayakkabı değil patik niyetine kullanılan minik ayakkabılardan ben aldım ama resim ekleme özrlüyüm.
kızlar için olan modeller çok çok güzek pembe lila kırmızı fırfırlı.
0-6 ay grubu için galiba. fırsatın olrsa bak derim

ayşegül nikah şekerlerinin g.... ile başlayan alışveriş sitesinde 0.50 kuruştan başlayan fiyatlarla bebek şekerleri var. ben tek tüylü ve emzikli olan badem şekerli bebek şekerinden bugün sipariş vereceğim galiba. isim kartıda ücretsiz. bana çok ucuz geldi. antalyada en uygun bebek şekerini 1.10 tl ye bulmuştum. ke
kendim hazır büzgülü tüllerin tanesini 0.50 kurusa aldım gerçi onlarıda yapacağım ama keşke almasaymışım diyorum.

bebek şekeri siparişini netten verdim 60 tane 30tl idi fakat indirim kuponum varmış 25tl ödedim. şaka gibi. buradan alsam 50 tane 60-70 tl verecektik iyi oldu bu.:lepi:

nurtopu_bebek_odası_susleri adı ile g....g... ile alışveriş sitesinde bebek odası set olarak 125 tl ile, biblolu bebek şekerleri 0,90 kuruş ile satışta... bir inceleyin isterseniz...

migrosta bebek ürünlerinde indirim var kızlar bakın isterseniz

migrosta bebek ürünlerinde indirim var kızlar bakın isterseniz
Ama kampanyanın altında migros club card yada money card için geçerlidir diyor.
Realde Nivea 500 ml bebek şampuanı + 200 ml bebek şampuanı hediyeli 7,99 tl.
Forumda kullananlar warmış Dalan Roxy Toz bebek deterjanı % 100 doğal 2,75 tl deneyecem bakalım.
Namlı hipermarketi warsa yakınınızda prima bebek bezi 98 li 17,69 tl , johnson&johnson baby ıslak mendil 63 lü x2adet 4,95 tl
Carrefourda ana kucağı bebek arabaları indirimde bi bakmak gerek şimdilik bunlar...zemuszemus

İstanbuldakiler için yer söyleyebilirim. Dün aldım bende. Eminönünde Havuzlu Hanı duymuşsunuzdur bebek giyim eşyaları, lohusa giyim ve bebek şekeri satan tek yer var. Kampanya yapmış.
Kapı süsü, şeker sepeti, 50 adet bebek şekeri, hoşgeldin bebek yazısı, 7mt. tül ve altın yastığı aldım. Kendim seçtim ve takım yaptım hepsini. Nakit 100 TL. Toptan malzeme alıp kendim yapacaktım ama bunu görünce vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…