carrefour da uyu&oyna mega paket 15tl
uyu oyna nedir acaba???bebek bezı mi???
buarada park yatakta cok uygunmus 99 tl ye ...
tşk ederım bızımkı daha yolda ya bıraz bılgısızım :) ögrencez:)))
buarada bısey cok dıkkatımı cektı paylaşmak istedim bebekmarket.comda bır ürün gördüm
battaniye ama bıldıgımız battanıyeler gibi degıl kundak oluyor.
Fermuar ve çıt çıt'ları ile kundak şekline gelebilen veya istenirse tamamen açık ve düz olarak kullanabileceğiniz çok şık desenli bu harika battaniye bebeğinizi sıcacık tutacaktır.
Çift katlı arasında elyaflı pamuklu penye battaniyedir.
Ölçü : 90 X 80 cm.
Tüm idil Bebe Ürünleri % 100 pamuk ipliği ile dokunmuş olup kanserojen madde içermeyen boyalar ile renklendirilmiştir ve antialerjiktir.
Kullanılan nikel içermeyen çıt çıt ve diğer malzemeler antialerjiktir, en hassas ciltlerde dahi alerjiye neden olmaz. ekotex-100 standartlarına uygun olarak üretilmiştir.
fiyatı da: 26.91 ilgilenenlere duyrulur...
almayı düşünüyorum ama bu tıp bı ürünü kullanann varmı???
evet kullanıslı mı acaba?? kundak gibi oluyor tabı uyku tulumu gibi de kullanmak mumkun :) hoşuma gitti ama önemlı olan bebegımın rahatlıgı rahat edermıkı ??
sagol canım demekkı eşime yol göründü:) rahatsızım buara oyuzden dısarı cıkamıyorum yakın mesafe olmadıgı sürece hem parayı ödeyecek o bı gitsin gezsin bari:) görüntülü aramayla bana gösterir nasılsa:) bısey alacagında öyle yapıyoruz:) teknolojının gözunu seveyım:)
rica ederim canım ne demek ,bencede hemen göndermelisin eşini ,o zaman ben sana foto da ekleyim görmüş olursun.hihoyyyt
çok geçmiş olsun
ay çok güzeller istanbuldamı bu mağaza off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?