Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bide ebebekte crespo park yatak 99tl.gerçeğini görmedim ama uygun bişey arıyosanız bakın derim

tşk ederım bızımkı daha yolda ya bıraz bılgısızım :) ögrencez:)))
buarada bısey cok dıkkatımı cektı paylaşmak istedim bebekmarket.comda bır ürün gördüm
battaniye ama bıldıgımız battanıyeler gibi degıl kundak oluyor.

Fermuar ve çıt çıt'ları ile kundak şekline gelebilen veya istenirse tamamen açık ve düz olarak kullanabileceğiniz çok şık desenli bu harika battaniye bebeğinizi sıcacık tutacaktır.

Çift katlı arasında elyaflı pamuklu penye battaniyedir.

Ölçü : 90 X 80 cm.

Tüm idil Bebe Ürünleri % 100 pamuk ipliği ile dokunmuş olup kanserojen madde içermeyen boyalar ile renklendirilmiştir ve antialerjiktir.
Kullanılan nikel içermeyen çıt çıt ve diğer malzemeler antialerjiktir, en hassas ciltlerde dahi alerjiye neden olmaz. ekotex-100 standartlarına uygun olarak üretilmiştir.

fiyatı da: 26.91 ilgilenenlere duyrulur...

almayı düşünüyorum ama bu tıp bı ürünü kullanann varmı???

Ablam bebeğine almıştı öyle bi battaniye.Çıtçıt ve fermuarı vardı sanırım.Uyku tulumu oluyodu. :)

evet kullanıslı mı acaba?? kundak gibi oluyor tabı uyku tulumu gibi de kullanmak mumkun :) hoşuma gitti ama önemlı olan bebegımın rahatlıgı rahat edermıkı ??

evet kullanıslı mı acaba?? kundak gibi oluyor tabı uyku tulumu gibi de kullanmak mumkun :) hoşuma gitti ama önemlı olan bebegımın rahatlıgı rahat edermıkı ??

bende de vardı ona benzer bir ürün.önden fermuarlı,altı çıtçıtlıydı.bebek altındaki çıtçıtı açıyordu devamlı.o açıdan kullanışlı değildi.uyuduğunda iyi de...

selam kızlar
la senza da pijama takımları ve daha birçok üründe indirim vardı bugün, alt pijama ve üstü düğmeli ayrı ayrı satılan modeller tam doğum sonrası bizlere göre. ben 2 şer tane aldım bence bakın ihtiyacınız varsa çok güzeller ve fiyatları çok uygun

lcwaikiki de de indirim var hanımlar bılgınız olsun. bebişlerimize de cok guzel şeyler var. 7 parca ürün aldım 30 tl tuttu:) bana uygun geldi. 1üstten çıtçıtlı uzunkollu body, 1 kadife pantolon,1eşofman altı, 3lü çıtçıtlı kısa kollu set,1mini etek.

ayrıca tabı bıde unutmadan mont aldım 24.90 a pembeli asgari yeşilli içi polar cinsinden:) ilgilenenlere duyrulur... yani toplamda 54.90 ödedim. 4taksite %5 indirim var buarada. tek slip yada nakitte de %10 diye hatırlıyorum...

nupe n kadara aldın la senzadan?? ben 4sene once aldıgım pijamalarımı hala kullanıyorum ve hıc bozulmadı uygunsa gidip alayım bende:)

burcu pembe bir takım aldım 69 tlden düşmüş 34,90 dı,birde lila alt üst takım yaptım 39 dan 19,50 idi her ikiside,yarı fiyatına ürünler yani.

sagol canım demekkı eşime yol göründü:) rahatsızım buara oyuzden dısarı cıkamıyorum yakın mesafe olmadıgı sürece hem parayı ödeyecek o bı gitsin gezsin bari:) görüntülü aramayla bana gösterir nasılsa:) bısey alacagında öyle yapıyoruz:) teknolojının gözunu seveyım:)

Son düzenleme:

rica ederim canım ne demek ,bencede hemen göndermelisin eşini ,o zaman ben sana foto da ekleyim görmüş olursun.hihoyyyt
çok geçmiş olsun

Eklentiler

• $IMG_0479-.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_0481-.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 84
saol canım ya hızmette sınır yok bakıyorumda allah razı olsun görmek daha ii oldu:)
cok guzellermıs gule gule kullan emınım daha da değişikleri vardır ah bı çıkabılsem evden:) la senza uzak oldugum yere canım eşime kara göründü kesinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…