Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar her ayın 15inde mothercare'lerde indirim oluyor,ben bi türlü gidemiyorum sizler gidin imkanınız varsa..

kızlar dün carrefourdan baby star aldım 112 tanesi 22 ytlydi eğer kullanıyorsanız baby star hiç kaçırmayın . prima dan daha ii geldi bizee

arkadaşlar dün primanın uyu ve oynasını almış eşim burada bi marketten.sadece güzel bez olduğunu yazıyım başka yerde yok marketten çünkü.normal primadan daha ince...

ya elvin pek konuyla alakası yok ama ne kadar güzel bş resimdir bu yaa bayılıyorum maşallah :)

lcw de kız çocukları için çok cici güzel şeyler varr rengarekk bayılıyom valla:1rolleyes:

evet canım bende baylıyorum bayramda karabüke gittik orda fabrikası var ordan birsürü şey aldım burdakilerin fiyatlarını bilmiyorum ama 6 ytl ye düz badiler 9 ytl rengarek çizgili badiler 12 ytl kazaklar vardı bana uygum geldi hepsinden bi kaçtane aldım ama sadece etek ve pantalonlar biraz pahalı geldi minnacık şeyler 30 ytl idi

canım ben maltepe carrefora gidicemde biz 4 numara kullanıyoz bakalım bi

internetten telefon numarasını bulup ara istersen bi var mı ne kadar diye normalde fiyat ve ürün bilgisi vermiyolar aama rica et de bebeğim var ona göre gelicem falan de belki verirler bilgi .inşallah vardır orda da

hero baby 2 ci devam maması ballı irmikli (5aylık) mama hediyeli 8 buçuktu galiba bu arada dr umuz söyledi herobaby bütün bebekler severek içermiş gerçekten ertuğ yemezken şimdi yiyo maşallah.

tansaşlarda molfix 4 ve 5 numara bezler ikili paket 30.95 ben egeye 4 nmara kullanıyorum 72+72 li yi bu fiyata aldım.

kızlar ya evy baby aldım ben ilk kez denemek için. bayıldım ya. çok kaliteli kullanan var mı?
şunun için soruyorum bugün başladık ve daha kaka yapmadı geçirgenliği nası ki

kızlar ya evy baby aldım ben ilk kez denemek için. bayıldım ya. çok kaliteli kullanan var mı?
şunun için soruyorum bugün başladık ve daha kaka yapmadı geçirgenliği nası ki

canım ben aldım ilk zamanlarda prima ve baby star a göre daha kötü .geçirgenliği de kötüydü ve pişik yapıyrdu benim kızıma.gece yatarken onu kullanma derim ben .naniknanik

kızlar aptamilin kampanyası var dün markette gördüm 900+200 gr mama 41.95 veya 900gr mama+huggies mendil 41.95 haberiniz olsun istedim

baby star 80 li +2 adet ıslak mendili(72 li olandan)23 ytl migrosda hero baby nin cicibebesi 1 kilo+200gr ı 8 buçuk ytl etinin aynı cicibebesi 7 ytl ama ben hero babyi aldım tabiki.birde hero babynin ballı irmikli (2 kutusu biz 5 gün sonra yicez 5 aylık olcaz)elvinimin çok sevdiği 7,45 kuruş canlarım buğün mamalar aldıkta ordan biliyorum ne varsa aldım gene ya bu sefer benden çok babası aldı yemeye başlamışta canım oğlum diye diye bide hero babynin ballı muzlu cicibebsini aldım denicem bakalım

bu aradahero baby 2 ci devam maması ballı irmikli (5aylık) mama hediyesi devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…