Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar; eminönünde havuzlu han var çok ucuz bebek badyleri 2,5-3 ytl ; ben bebek bakım çantası aldım yanında fordbebe bedava takım yani fiyatı 25 ytl;hastane çıkışı 11 parça 25 ytl; alt açma var 7-25 ytl arası fırsatınız olursa bakmanızı tavsiye ederim

Bu hacı sakır granul matık bebek kıyafetlerı ıcın olan deterjan mı ?Normalde 1 kılosu ne kadar kı delikafadulden

Bu hacı sakır granul matık bebek kıyafetlerı ıcın olan deterjan mı ?Normalde 1 kılosu ne kadar kı delikafadulden

Evet canım bebek kıyafetlerini yıkadığımız sabun tozu...
Normal fiyatı 12-YTL civarında..
Hemen hemen yarı yarıya düşmüş fiyatı..
İndirim yarın başlayacak..
Ben birkaç tane alıp koymayı düşünüyorum..
Aslında daha önce Dalinin sıvı deterjanını alırım diye düşünüyordum..
Ama ondan her yıkamada 100 ml kullanıyorsun..
2 litrelik deterjanı 20 yıkamada bitiriyorsun ve fiyatı 14-15-YTL civarı..
Oysa granül matikten daha az kullandığın için daha uzun süre gidiyor bildiğim kadarıyla..

Ben yakın zamanda Libas bebe mağazasından bebek arabası aldım pierre cardin 508 modelini 208 ytlye aldım. Hemde kredi kartına taksit yaptılar. Ellerinde kalan son ürünmüş. Şimdi web sitelerindeki fiyatı 250 ytl'ye çıkarmışlar. Aynı özelliklere sahip 5040 modeli var ondanda ellerinde 2 adet kalmıştı. Onunda fiyatı 208 ytl. Ankarada olan arkadaşlara tavsiye ederim. Libas bebe ankamall de sinemanın bulunduğu katta.

Arkadaşlar merhaba
bugün kipanın katalogunu gördüm 13-21 ocak arası huggies jumbo paket çeşitleri+3lü huggies ıslak mendil 21.90 olmuş duyurulur.

Carrefour'da bu haftasonu (17-18 Ocak) Prima Jumbo çeşitleri 18,90 TL.

Kızlar Ankara Cepa'daki Joker Maxi Toys da nike da % 50 indirim var eşofman takımı aldım kızıma 9-12 ay. Oldukça makul fiyata gelmiş oldu haberiniz olsun çok ciciler

Kızlar Panço'da indirim başlamış ama tüm ürünlerde %50 yazmasına rağmen benim aldıklarımda %30 vardı ya

kızlar bende fatihte saraçhaneyi tavsiye edebilirim çok ucuz herşey.bende arkadaşıma bebek arabası hediye aldım pierre cardın dışarıda 300 se orada 250 ama sıkı pazarlık yapın taksitte yapıyolar.çok guzel bebek arabaları var.beşikleri begenmedim.oto koltugu ana kucagıda guzel urun var gezin derim.
üstelik 10 ytl ödedim kargo için van'gönderdim süper yani.

hatta siz başka şehirdeyseniz ist da olan bir tanıdıgınıza begendiginiz modelin adını verin daha uygunsa alıp size 10 ytl kaRŞılıgı yollasın..benim bebegim yok ama olursa ordan alcam arabasını falan..

arkadaslar bakırköy capacıtıy alısverıs merkezınde
c&a %70
lc waıkıkı %50
bakırköy carouselde modercare %70 ındırımde bılgınıze....

Arkadaşlar merhaba,uzun zamandır sohbetleri çok sıkı takip etmeme rağmen ancak üye oldum.Bursa da olan arkadaşlar için Cumhuriyet Cd de Akdem de çok büyük indirimler var,Chicco nun emzik biberon,..ürünleri ve çanta hediyeli bakım seti mesela çok uygun.Dün banyo küveti ve filesini 14 tl ye aldım.Mutlaka uğrayın derim.

selam bayanlar
bebişler için unibaby yenidoğan ıslak mendil tansaşlarda 3.50 tl ye inmiş duyurulur

selam kızlar tekirdağ tarafındaki arkadaşlar için söylüyorum Bıcırıum da Chicco ürünlerde %50 diğer ürünlerde ise %20 indirim var ve harika şeyler var ben maalesef bebeğimin cinsiyeti belli olmadığı için pek bişey alamadım..

ıslak mendili artık prf doktrlar dahi önermiyor,icerısınde çok fazla katkı maddesı var,bebeklerınızın yuzune kesınlıkle sürmeyın derım kızlar

ıslak mendili artık prf doktrlar dahi önermiyor,icerısınde çok fazla katkı maddesı var,bebeklerınızın yuzune kesınlıkle sürmeyın derım kızlar

Bende duydum canım... Bebişim doğsun poposuna da sürmiycem... Pamuklu su ile silicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…