Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mothercare'de yılbaşı indirimi var..
%50+kasada %25 indirim yapmışlar pek çok üründe..
7'li çıtçıtlı body setleri 21-YTL
3'lü tulum setleri 24-YTL ye falan geliyor..
Daha pek çok üründe güzel indirimleri var..
Ayrıca ihtiyacı olup da almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum; Chicco'nun İyonlu Soğuk Buhar Makinası 124-YTL ye düşmüş durumda..
Google'da arama yaptığınızda zaten görürsünüz, site adı vermeyim..

Chicco da %40 indirime girmiş kızlar ama sadece tekstil ve ayakkabı metal ürünler (araba , oto koltuğu..) yok maalesef

kızlar carefourda primanın 4 numarası 4+ olanı 40 milyondu.İçinde 130 tane filan vardı.Ben daha doğum yapmadığım için 4 numara olduğundan tam dikkat etmemişim

nerde bulacaz albimini markasını acaba.. tşk.lerr

Burda bebek mağazalarında mevcut ama her yerde var mı bilemiyorum ki fisfisfis
Ben bi araştırıp haber vereyim en iyisi... sositososito

İnternetten araştırdım biraz ama dediğim bodyleri bulamadım.
Ben Eskişehir'de yaşıyorum ve bu haftasonu gittiğim Çevik Bebe mağazasındaki fiyatlar böyle..
Mağazanın internet sitesinde giyim bölümü yer almıyor sanırım ama telefonla sipariş verilebiliyor.
Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslim demişler ama fiyat sınırı var mı bilemiyorum.
Sitede telefon numaraları yazıyor istersen bi arayıp sor..
Netice alamazsan haber ver, bişey yapabilir miyim bakalım.. :içelim:

Ankaralı olan arkadaşlar varsa ÖzelcanBebe mağazası acayip uygun fiyata satıyor herşeyi ben söğütözündeki mağazasına gittim ayrıca yibe söğütözünde bebeğim mağazası var o da çok uygun fiyatlı haberiniz olsun

albimini ürünleri çok güzel tavsiye ederim indirim varsa kaçırmayaylım google dan arattın mı çıkıyo satıcı bayileri melekcim!

albimini ürünleri çok güzel tavsiye ederim indirim varsa kaçırmayaylım google dan arattın mı çıkıyo satıcı bayileri melekcim!

canım bende cok ıyı oldugunu bılıyorum o yuzden sordum kendı sıtesını nedense bende acılmıyor.. netten sırf bu urun ıcın artı kargo parası vermek ıstemedım.. dur bı bakayım yıne satıs bayılerıne..

Biraz önce telefonuma mesaj geldi..

Mothercare'de sezonun on indirimi başlamış..
Net %50 indirim diyorlar..

Ayrıca e-bebek mağazalarından veya internet sitesinden 50-YTL ve üzeri alışveriş yapanlara UniBabay Yenidoğanlar için Islak mendil 40'lı paket 50 kuruş...

Butun urunlere mı gelmıs.. Cunku zaten yılbasında yuzde 50 bellı urunlerde baslamıstı kasada da artı yuzde 25 yapıyorlardı..

melekcim, albimini mağzası biliyorum bi tane. e-5 üzernde pendikten tuzlaya giderken yolun sol tarafında kalıyo. yani ileriki köprüden dönmeniz gerekiyo. ya da güzelyalıdan girmelisiniz ama o yol da biraz karışık gelir. e-5 i takip edin derim.

hiç gitmedim tırnak makası, burun aspratörü vs şeyler satılıyomu ki bu mağzalarda?

a bu arada güzelyalı köprüsünü geçer geçmez sağ tarfta büyük bina var yolla bitişik. adını unuttum ama orda da tanınmış bi fabrika satış yeri var. ben de ordan bişiler almıştım.

Butun urunlere mı gelmıs.. Cunku zaten yılbasında yuzde 50 bellı urunlerde baslamıstı kasada da artı yuzde 25 yapıyorlardı..

Biliyorum tatlım, yılbaşı indiriminde %50+%25 indirim vardı mothercare de..
Mesajda net açıklama yok ama sanırım bütün ürünlerde indirim var, ben öyle anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…