- Emoji Skoru
- 4.541
- Puanlar
- 133
Siz karı koca insanlarla konuşmayı çok mu seviyorsunuz? Yoksa garip tipler misiniz? Her ortamda her yerde konuşayımcılar vardır. Sırf o sessizlik oluşmasın diye sevmedikleri insanlarla bile ortaya muhabbet atarlar. Refleks gibi yaparlar yani. Hani öyleyse bu yönünüzü törpüleyin başta, sınır ihlali yaşar durursunuz.Tabii ki tüm rehberi değil, lafın gelişi herkes diyor. Yoksa okuldan başka kişileri de pek aramamış ama onu aramış nedense.
Sinmeyecek tabii ki. Aslında benim anlamadığım nokta şu ki bu adam evlendiğinde kendisine kaeşı tepkili olmadığımı ilgimin olmadığını anlasın diye tebrik ettim gayet güzel karşıladı. Düğününden, ev eşyalarından falan filan konuştuk gayet güzel şekilde konuşuyordu. Sonra ben nişanlandım o çok tavır aldı anlamsız bi şekilde. Eşim de anlayamadı işte
Adam cinsellik iması ne yaptı ayrıca? Sapık mı flörtöz mü yani? Cinselik iması sapıklıktır. Türkü olayı liseli gibi olsa da flörttür. Ayrıca eşiniz şaşırmış benimle niye konuştu diye. Erkek biraz ağır olmalı bence. Eşim bana dese bu benle konuşmuyor, bu selam veriyor, bu benle konuştu. İşte Şunu arayayım canım sıkılıyor, çocuğuna gidilmedi bize gelmedi vs. Eğilip, gözlerinin içine bakıp “ne yaşıyon ya sen?” derim.