Anormal davranıyormuşum

Is gorusmessinde kiyafet onemli hemde cok onemli
Daha gencsiniz yilun basindayken evlenmemek de normal
Anormal olan arkadasiniz
Bu yorumlari kendisine okutun belki bir daha sacmalamaz

Arkadaşlığını bitir . Başkalarına da seninle ilgili hırslı falan veya başka seyler uydurmadığı ne malum. Kıskançlık var onda,bence normalsin

Anladığım kadarıyla seni ve azmini kıskanıyor. Net
Bence sen anormal değilsin olması gerektiği gibisin. Herkes onun gibi gamsız olacak diye bir şey yok.

Çok garip olan tavırlarım var onlara ben de anlam veremiyorum. ama bunlara anormal demesi çok yoruyor. Mod düşüren birisi değil ama anorma, garip denmesine takik olduğumu bile bile böyle davranmasina anlam veremiyorum
Bence arkadaşınızın da haklılık payı olabilir mesela iş için kıyafet almak başka bunu bir kriz haline ve stres kaynağı haline getirmek başkadır. Ya da çalışma konusu da öyle sonuçta biz sadece anlattıklarınızı biliyoruz ama arkadaşınız sizi birebir gözlemleyebiliyor. Takık olduğunuz şeyler sadece anormal, garip denmesi değil gibi hissettim. Sonuçta size iş bulmuş birinin sizi kıskanacağını da sanmıyorum. Kendime gelince ben de sizin gibi en ince ayrıntıyı düşünen biriyim ama bakıyorum da en çok rahat edenler kendilerine dert sıkıntı yapmayıp yapılması gerekeni rahatça yapanlar etrafımda. Ama bu yapı meselesi biraz da değişmiyor.

herşeyınızı anlatmanıza gerek yok size normal olan ona anormal gelebılır insanlara gore mı normal ya da anormalız...__??

Kıyafet konusunu stres kaynağı haline getirmedim. Hazır alışverişe çıkmışken iş için de bı şeyler baktım. Saatlerce aramadım yani. Beni kıskandığini ben de sanmıyorum. Garip olan çok davranışım var ama o bunlara garip diyor sürekli. İş için de delirmedim. Sadece her buluşmamızda yeni bir fikirle geldim. Mezun oldum ve kafam çok karışıkti bı yüksek lisans düşündüm, bı baştan okumayı düşündüm, yapacağım meslekle ilgili kurslara vs gittim. Bunları diyor abartıyosun diye.

Anladığım kadarıyla seni ve azmini kıskanıyor. Net
Bence sen anormal değilsin olması gerektiği gibisin. Herkes onun gibi gamsız olacak diye bir şey yok.

Kıskandığini düşünmüyorum aramızda fark yok hatta çoğu yönde benden ileride bile olabilir

Ondan daha iyi olmanı istemiyor. Bu tipler böyledir, "senin için ölürüm cankardeşimmm" diye dolanıp en lazım zamanda mıy mıy ilgi ne zaman bana geçecek diye beklerler.
Sen anormal değilsin ama ona hareketlerin batıyor, içini kemiriyor ve anormal diyerek geçiştiriyor. Ben iş görüşmesi olursa diye kıyafet bakıcam, arkadaşım da bana " o ne ya şimdiden acelesi Ne?" diye beni rahatsız edecek seviyede eleştirecek? Amaç?
Bir daha hoşuna gitmeyen birşey söylediğinde ya da yaptığında, "Sen kendine kompleks mı yapıyorsun beni?" Diye sor bakalım ne kadar anormal, ne kadar normal bir arkadaş.

Yahu hangimiz mükemmeliz? Hepimizin birilerine anormal gelen ya da bizim anormal bulduğumuz huylar vardır.
Madem arkadaş diyecek kadar içiçesiniz sizi hala tanıyamamış mı da her seferinde şaşırıp eleştiriyor?

Ki bana göre gayet normalsiniz. Hiç bir arkadaşıma anormalsin demedim. Bir davranışı tuhaf bulursam söylerim ama sürekli dikte etmem.

Ama bana söyleyen birinin sonradan ne kadar aşağılık kompleksine sahip olduğunu anlamıştım. Meğer egosunu tatmin ediyormuş ezik.. Birikince hayatımdan çıkardım gitti..

Genel olarak sıkıntılı bir süreç yaşıyorsunuz bence o da onun için söylemiştir. Burada yazan kötü niyetli yorumlara katılamadım nedense.

Arkadaşlığını bitir . Başkalarına da seninle ilgili hırslı falan veya başka seyler uydurmadığı ne malum. Kıskançlık var onda,bence normalsin
Genel olarak sıkıntılı bir süreç yaşıyorsunuz bence o da onun için söylemiştir. Burada yazan kötü niyetli yorumlara katılamadım nedense.

Kıskanıyor vs diye düşünmüyorum ama bu kadar yakın olmamiza rağmen üzüldüğümü de görüyor garip, anormal diyince ona rağmen devam etmesine üzülüyorum

Anormal demeyelim ama takik biri gibisiniz sanki. Belki bunu kastetmistir.

Seni kiskaniyor

Akli sira nasihat veriyor ama seni engellemeye calisiyor bazi seyleri basarmaman icin.

Idealist olmani.bazi seyleri basarmak icin cabalamani hazmedemiyor

Kesinlikle.iyi niyetli degil bence

Onun ne dedigine bakma
Aynen devam et

Hayata bakış açısı işte
Siz daha sağlam yürümek istiyorsunuz o dilediği gibi yaşamak istiyor
Bence normal olan sizsiniz

Karakter çatışması. Biriniz detaycı. Biriniz yüzeysel. Başka bir nedeni yok bence.

Anormal olan arkadaşın
Ben olsam mesafe koyarım görüşmem fazla fazla

Başarılı insan profili sensin o ise kendi yapamayıp yapana çamur atan bir tip

Bu arada gerçekten anormal olsan bile sorun yok normal insan mı var ki eğer anormal ve mutluysam kime ne ben böyle mutluyum ben buyum de geç kimseye zararın yok sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…