- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi be your selff
İzin saatlerinde neler yapar yurt dışında?Geleceği gun belli değil ama gece gelirse bende ona sürpriz yapacagim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzin saatlerinde neler yapar yurt dışında?Geleceği gun belli değil ama gece gelirse bende ona sürpriz yapacagim
Yurtdışı mevzusu kapandı artik. Yurtdisindayken yüklü bir birikim yaptık .bunun için gitmişti zaten.İzin saatlerinde neler yapar yurt dışında?
Uygunsuz değil de habersiz gelip gözlerim şişmiş , saçım havada :)))Hangi aracla geliyorsa onceden haber versin cok itici bi durum.kendi evide olsa insan bazen uygunsuz olabiliyor
Gece geldiğinde acmayin kapiyi uyuyordun duymadim diyin. Bi gece beklesin kapida
Neden suphelenecek?sizden suphe duyan biriyle niye birliktesiniz.Zaten uykum çok derindir . Bu yüzden kendi kapımı kilitli tutarım. Hırsız girse duymam yani.
O zaman daha çok şüphelenir
Şu anda yurtdışında değil mi?Yurtdışı mevzusu kapandı artik. Yurtdisindayken yüklü bir birikim yaptık .bunun için gitmişti zaten.
Lojmanda kalıyordu. Bazen pat diye görüntülü arardık birbirimizi
Ayy ben öyle çok korkarımMesela ben ev boş diye kafama göre yatiyorum, dağıtıyorum ama simdi her an gelecek gibi tedirginim
Kapıda kafasına bir odun indir,ayy senmiydin dersinKaç yıldır bu huyunu bırakmadı. Bir gün gerçekten ben ona bi sürpriz yapacagim![]()
Bir kadın böyle yapan kocasını tüfekle vurmuş ya,biri eve girmeye çalışıyor diye,bu lazım demekkiadam 6 aydir yok olsa ben herhalde almaya falan giderim oldugu yere, veya hic olmadi havaalanindan alirim.
kocisci ciktim iyice,
cok cok garip geldi bana anahtariyla eve girmesi gecenin ucunde.
Bir kadın böyle yapan kocasını tüfekle vurmuş ya,biri eve girmeye çalışıyor diye,bu lazım demekki![]()
Çok küçük düşürücü davranışlar,sanırım kendimi çok kötü hissederdim ben olsamdegil mi, o da var yani,
insan korkar tabi ki evde cocuklar da var,
ne gerek var boyle alengirli islere.
Kendi gittiği yerde boklar yiyor demekki senide öyle zannediyor kafasında çünkü kişi kendi bilirmiş her işiÖncelikle İyi günler diliyorum..
Benim eşimin gerek yurt disi,gerek şehir dışı iş veya başka sebeplerle gittiğinde ,ne zaman döneceğini aşağı yukarı söylüyor ama net bir gün veya saat söylemiyor.
Mesela yarın geleceğim diyor ama saat kaçta ?öglenmi , akşam mı söylemiyor.
Kapı çalınca öğreniyorum geldiğini.
Bu durum sinirimi bozuyor .
Bunu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor
Not ; iş için 6 ay yoktu ve gecenin 3 nde Zile basıyor . Benim o saatte aklım gitti resmen.
Ayrıca bunun adına surpriz demeyin . Benim bildiğim sürpriz elinde hediye veya çiçekle olur.
Bu bildiğin valiziyle kapıda![]()
Evet ben de bu yoruma katılıyorum.Kendi gittiği yerde boklar yiyor demekki senide öyle zannediyor kafasında çünkü kişi kendi bilirmiş her işi