ansszlk m, kader mi?

nilperii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
9
0
86
İzmir
arkadaşlar ilk önce merhaba KK ya yeni üye oldum ve hemen size yaşadıklarımı anlatmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum şanssızlık mı kader mi yaşadıklarım...:
bir erkek arkadaşım vardı 4 yıldır birlikteydik fakat hep telefonla görüşebiliyorduk çünkü o istanbulda ben izmirdeydim sonra nişanlandık herşey çok güseldi ben nişandan sonra işe girdim ve o polis memuru olduğu için tayşnle izmire gelsin diye nikah yaptık ve 8 ay sonra geldi düğün hazırlıkları sırasında ev tutulmasına rağmen tartıştık zaten herşeyde bir sorun çıkıyordu dayanamadım ve ayrıldık ayrılmayı isteyen bendim ama barışmak içinde ben çabaladım olmadı aslında ayrılığı zaten davranışlarıyla o istiyordu ama söyleyemiyordu ben barışırız diye beklerken o altına araba almış yeni hayatını kurmuştu bile ben bi süre toparlanamadım gelinlik giymeden dul kaldım( o sırada başka bir polis çıktı karşıma tam bocalamada olduğum zamanda duygusal olarak bana destek oldu ve ciddi bir birliktelik istediğini söyledi inandım daha doğrusu inanmak zorundaydım kendimi çok yalnız hissediyordum birkaçgün sonra benden 2 günlüğüne banka kredisini kapatıp tekrar alabilmesi için 6000 tl para istedi bende kredi çekmiştim ve biliyordu hayır olmaz diyemedim biliyordum ki banka girdi çıktı yapacak ve krediyi 2 gün sonra hesaba yatıracaktı....ama 4,5 ay oldu ortada para yok sonra şikayet dilekçesi falan derken bi öğrendim ki çocuk dolandırıcıymış hem polis hem dolandırıcı sonra icralık olduk geldi senet imzaladı allahtan, herşey düzelecek derken şimdi de icra müdürü benimle ilgilenmeye başladı hem yaşca büyük hem de evliii....söyleyin şimdi yaşadıklarım nee???

çok geçmiş olsun öncelikle canım
ne diyeyimki 2 gün de tanıdığın isan için kredimi çektin
bankadan peki hala o insanla görüşüyomusun vericekmi paranı geri
çok zor diye düşünüyorum iş icralığa kadar varmış ailenin haberi varmı peki
bu durumdan

:))) şaka gibisin kızım sen yaa
Dilimin ucunda çok şey var sana dicekte demeyim ben en iyisi..

Bu kafayla gidersen icra müdüründen sonrasını düşünemiyorum:))

yaşadıklarınızda sizin hatanız var
suçu başka olgulara yıkmadan önce hatayı kendimizde aramalıyızzemuszemus

1. hep telefonda görüştüğünüz biri ile nasıl evlilik kararı aldınız ve uygulamaya geçtiniz nasıl bir cesaret bu -tatlicadiarzu-
aynı ortamda bulunmadan sadece sanalda yürütülen bir ilişkiyi hemen evliliğe sürüklemeniz sizin hatanız
gerçekten tanımadıgnız bir adamla nikah masasına oturmanız hata:umursamaz:

2. duuygusal olarak boş oldugunuz bir anda size ilk kollarını açan kişiye düşünmeden etmeden "olur "demişsiniz..
denize düşen yılana sarılmış... sarıldıgınız kişiye nasıl oldu da hemen güvendiniz :1ninca:
akraba akrabaya para yardımında bulunmuyor bu devirde ,siz tanımadıgınız insana nasıl yaptınız bu yardımı:bbo:
aklınız mantıgınız toptan mı devredışıydıakannehir

3. evli oldugunu biliyorsunuz. uzak durun ... bile bile bir yanlış daha yapmayın
siz ilgilenmezseniz o adam da yakanızı bırakır

son durumu katmazsak yasadıklarınız ne kader ne şansızlık.. "kendim ettim kendim buldum" durumu:umursamaz:

teşekkür ederim...
hayır krediyi araba almak için çekmiştim ama ona yardım etmek için önceliği ona vermiştim 2 günde ödeyeceğim dediği için birtek annem biliyor herşeyi...artık görüşmüyoruz o çoçukla sade icra aracılığı ile paramı alacağım inş.

Ne şanssızlık ne kader..

Seninkisi saflık..

ınsanoğlu hata yapar tabii...
Üzülme..
Umarım düzelir herşey..

Haaa bu arada icra müdüründen uzak dur..

şaka gibisin yaa,
yok artıkk
nasıl oluyoda icra müdürü sana asılı hadi polisi geçtim
bence davranışlarına bi çeki düzen vermelisin

arkadaşım gerçekten davranışlarıma dikkat ediyorum özellikle icra müdürü yaşca büyük bide, ben 26 yaşındayım o 35 40 vardır rahat...polis ark.lar benle yaşıttı ama bu adam başımdan nikah geçtiğini biliyor ama benim kız olduğumu bilmiyor sanırım...evet saflık temiz kalplilik diyelim kabul ama bu devirde güvenilip bi hayat paylaşılamayacak mı??

aynı hatayı 2 kere ancak aptallar yaparmış..seninki 3 olmak üzere..

şaka =))))

kesin şaka yapıyosun.....

icra memurundan sonra sırada kim var?

yanlış adamları seçmezsen paylaşılır:roflol:

hımm

senın kıde ıyı şansmış be....
daha birinden ayrılmadan biri kapıda......
vay be.......
buna hem şans hem kader denir......
bi adı daha var ya söylmeyim şimdi.......

ne kaderdır bu nede şansızlık..
bıle bıle bu hale bazı noktalarda sız gelmenıze ragmen buna kader dıyemezsınız..
ve olanlar olmus gecmıse bakmıycam ama bıle bıle evlı bı ıcra memuru ıle bısı yasamazsınız umarım..

İcra Müdüryle nasıl tanıştın ki?

bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
çünkü sonuçta sen borçlusun karşındaki de icra müdürü ve benim bildiğim gözlemlediğim alacaklı-borçlu ile icra müdürü arasında resmi bir ilişki olduğu..Öyle icra müdürleri gelip de asılmazlar kimseye

e siz bile bile lades demişsiniz,içinizde ki boşluğu illa bir ilişkiylemi dolduracaksınız....

icra müdürünede evet dersen,sonun felaket,benden söylemesi....

hep telefonda görüştüğün birini nasıl tanıyabilirsin ki zaten bide seninle aynı şehre gelsinb diye evlenmişsin
kader dicem ama dilim varmıyo insan birazda kendi kaderini kendisi çizer herşeye kader demekte mantıksız
herkese inanıyosun sen heralde yada bana öle geldi bilmiyorum ama icra memurundan bali uzak dur sorman bile hata madem evli yuvasını yıkmayacaksın heralde dimi
yıkmayı düşünüyosan bile seni ilgilendirir tabi
bence ne kader ne şansızlık senin hemen güvenen biri olduğundan kaynaklanıyo bunlar

:1shok:uzak dur derim umursam karsina INSALLAH iyi biri cikar ve iyice tanimadan borc vermekaydirigubbakcemile3 ok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…