- Konu Sahibi bitterlemon
-
tam bir kazanovanın özelliklerine sahip aslında, ama kartlarınıda o kadar doğru oynuyor ki güvenilirliğinden şüpe edemiyorsun.. yani o 33 bense 29 yaşındayım. elimi bile tutarken çok dikkatli. hatta basıl bir el tutmao bile anlaşılmıyor ki:)) dans derleri alıyor. geçen hafta dans kurunun gecesine gittik birlikte. mükemmel dasediyo ve çok romantik bir gecceydi. mum ışığı kırmızı şarap.. o gece sigara için dışarı çıkarken vede dans öncesi sonrası elimi tuttu. ama sonrası yok. birde sinemada filmi izlerken ağladığım için elimi tuttu ama sonrası yok... normalde bi erkek olsa farklı hareket eder.. el tutması çok hafifi kalır hatta değilmi...
Canım bak doğru insanın ne zaman karsımıza çıkacağı hiç belli olmuyor.. ben daha nişanlımdan ayrılalı 2 ay geçmişti ki sevgilim karsıma çıktı ilk önce hazır mıyım değil miyim diye tereddüt ettim ama dedim ki ne olacaksa olsun ve akısına bıraktım aha bak 11 ay oldu bugün hayatımın en güzel aşkını yaşiyorum.. yepyeni bi sayfa aç canım.. eğer sana açılamıyosa senden çekiniyodur ona biraz yardımcı ol ki sana açılsın bişeyler başlasın
canım bence bu senden bir ışık ve yaklaşım beklentisi içinde,bu mektup olayı da acaba burdan bişi çıkar mı diye !harikasın rouge, çok teşekkürler.. ama ben bu mektuba ne yazacağım şimdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?