Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

sıkılmak mı, aslaaa.. aksine çok memnun oldum benimle paylaştığın için. sözlerinde haklısın boşluğu doldurma kısmı cidden bir tehlike bu tarz bir durumda.. önceki ilişkimde biz çok içiçe yaşadık herşeyi. yani hergün birarada, günde onlarca kez telefonda.. seviyordukda gerçekten ve çokda mutlu etti beni.. ama öyle bir şiddetle yıktı ki herşeyi anlatılamaz bir nefret uyandırdı içimde.. son anki imajı herşeyi silip attı bende. ona karşı hiçbi özlem hiçbir burukluk duymuyorum içimde.. şimdi bu adama gelince, ilk günler ne kadar nefretle dolu olsamda zamanımda büyük boşluk açılmıştı. evet o sıralarda günlerimi doldurdu bana üzüntmü unutturdu. fakat bi yandan da geçmişimden kalan bir izdi benim için. mesela onunla bir ara tam bi karar aşamasına yaklaşmıştık ki ben biten ilişkime dalıverdim bi anda.. o dönem hangisi önce davranırsa ona gidecek bi andaydım, kararsızdım.. önce davranan beni sürükledi ama şimdi bitti. bittikten sonra anladığım birçok şeyde oldu, hayatımda aradığım ve eksikliğini duyduğum şeylerin farkına vardım. meğer o ilişkiyi hep ben taşımışım ayakta tutmuşum.. şimdi ise herşey bu adamda toplanmış bana sunuluoyr.. sanki onun içine gömmüşüm herşeyi ve şimdi ihtiyacım olunca tek tek buluyorum hepsini vede çok mutlu oluyorum.. mesela insanın kafasında az çok evleneceği adamın profili vardır, buna da çok uygun biri benim için.. bu ilişkide şu aşamada tek emin olmak istediğim şey onun duygularının ne kadar güçlü olduğu, beni ne kadar sevip değer verebileceği.. başkada bi tereddüt kalmayacak kafamda.

canımm ne güzel anlatmışsın duygularını mutlu olman ne güzel maşallah allah bozmasın umarım herşeyde haklı olursun yanılmazsın ve karşındakide sevgine layık olur...

bu arada takipçin olarak bekliyoruz güzel hikayelerini ..

ne güzel bir hikaye...dilerim senin için kalan tekşeyi degerçek kılar bu adam... yani seni gerçekten çok sever ve değer verir...

benim ilişkim biteli 1 yılı geçti... yerine kimseyi koyamadım henüz... pek kimse de çıkmadı karşıma... ama biri çıkarsa benim de önemseyeceğim tekşey bu olacak ; bana ne kadar değer vereceği ve ne kadar çok seveceği... beni seveni ben elbet severim... yade06 nın dediği gibi sonradan da aşık olabilirim...

önemli olan bize karşı hissettiklerinin gerçek ve yoğun olması... benim ilişkim bu yüzden bittiği için tek hassas noktam bu belki de...

ilişkimin bitişinden sonra eğer karşıma o çıkmasaydı daha doğrusu hayatıma yeniden gelmeseydi bende yeni biriyle birlikte olmaya cesaret edemeyebilirdim uzun zaman. çünkü cesur olmak zorlaşıyor her kaybedişten sonra.. ama şimdi kişiliğini tanımak gibi bir evre yaşamadığım için daha kolay oldu herşey benim için. tabi bide baş döndürücü şeyler yaşatmasıda ayrı konu:)) ama şu değer görme ve sevilme konusu çok önemli. gerçektende evliliklerde özellikle erkeğin çok değer verip artık daim hale getirmek istemesiyle adımlar atılıyor. baktığımız zaman asla kadın çok seviyor ama erkek ortalama duygular taşıyor gibi bir tablo yok evliliğe adım atan çiftlerde. ama sahiplenilme ve değer görme kadının sevgisini kazanmak için yeterli olabiliyor. çünkü bir kadın bir erkekle beraberse temelde herşey var demektir, sevgi ve değer görme eklenince tablo tamamlanır..

bazen erkeklerde korkabiliyor ama hüsrana uğramaktan. az evel bana msj yolladı, tekrar hüsrana uğramaktan korktuğuna dair. peki insanın hüsrana uğramadığı bi ilişki nereye gider??? acaba gerçekten kafasında evlilik olabilir mi??

bugun mektubumu aldı.. özetle mektupta onu tanıdığım zamandan beri gelişen duygularımdan bahsettim, önce nasıldı şimdi nasıl biraz bunu anlattım. sonundada mektubun, şöyle bir benzetme yaptım: (aslan burcu)..

Sen bazen gerçekten kocaman bir aslan gibisin, güçlü sert duran, mağrur görünen. ama bi yandanda insanın içinde kabarık yelelrine deli gibi sarılıp seni sevme isteği yaratan.. fakat dokunmak cearet ister sonunda yem olmak ihtimalide var. o yüzden seni kafesin ardından sevmek daha güzel.. peki senmi girdin o kafese yoksa benmi gereksiz yere kapattım seni???

şimdi benim burada anlatmak istediğim şey, yeterince güvenip kendimi bırakamamış olmamdı. fakat mektubu alınca beni aradı ve dedi hayır kafese girmem ben:)) esaretten hoşlnamam... bende ona esaret değil ordaki mana apayrı dedim.. yaz bana yazarak cevap ver bende bu konuyu akşam izah edeyim dedim.. sonra tabi bi msj yazdım. seninle olduğum sürece özgürlüğüm sensin, sen esirsen bende esir olurum kapatamam seni dedim.. ardından cevap: ben özgürlük peşinde değilim sadece huzur saygı ve sevgi arıyorum, bozulmasından ve sonrada hüsrana uğramaktan korkuyorum... arkasından bi msj daha: ve bilmediğin birşey var sevgilim, ben sende bütün aşklarımı temize çektim...
bilenler bilir bu bi murathan mungan şiiri. ve sonunda terkediliş var.. bende cevap olarak: ben sana kendimi bıraktım, sonu şiirdeki gibi olmayacak çünkü çok istiyorum seni.. dedim.. şimdide merakla bekliyorum, biraz çabuk yolaldık gibi ama napayım oda korkuyor bende, halbuki arayışlarımız aynı gibi...

bişey söyle bana yade:)))) neler düşünüyor acaba, napmam gerek??

nediyim güzelim sen bulutların üzerindesin şimdi!!!!:)))):kedi::kedi:

mutlu olmanın tadını çıkar ...karşındaki senin beklentilerine cevap veriyorsa sende karşılığını ver yaşa aşkı:)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah sonunuz çok güzel olur...ama yinede temkinli davran bütün benliğinle bağlanma sonuçta erkek milleti!!!! vede çevrenden araştır onu geçmişini kişiliğini vs...kafanda analiz et...zemuszemuszemuszemus

hesapsız ,kitapsız,plansız ,programsız yaşa!
olduğunun dışına çıkmadan,kendin gibi ol ilişkinde...
karşındakininde öyle olmasını sağlayabilecek kadar dürüst ol,cesaretli ol..
kartlarını her zaman açık oyna...
ve her zaman tedbirli,dikkatli ol...
zamansız yaşama tensel teması,hep bir adım geride dur..
o da tekrar bir hüsran yaşamamak adına tedbirli..
sende o da ,duygularınıza kapılıp hata yapmaktan çekiniyorsunuz...
o yüzden gereken tek şey zamanı yaşamak,dediğim şekilde,başarabildiğin kadarı ile akışına bırakmak..bu yaşanacak süreç içinde bazı taşlar yerine oturmuş olacak ,(iyi yada kötü )birbirinizi daha çok tanımış ve daha çok paylaşım yaşanmış olacak...eğer taşlar yerine istenilen ve sizin hayal ettiğiniz gibi oturursa,zaten sorunda kalmayacak...zaman şuan için önemli,bunu yaşayın ..

zaman zaman... benim gibi sabırsız birine zaman:)) ama çok haklısın elbette gereken bu. korkuların yersiz olup olmadığınıda bi tek bu gösterebilir bize zaten başka çaresi çok. kimse birbirine bişeyin garantisini veremezki...

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:ne güzel anlatmış bittercim umarım hislerine tercüman olmuştur

aşkta soğukkanlı olmak ne kadar zor:)) kendim gibi olmaya çalışıyorum da kendim nasıldım onu bile unuttum:)) heyecan kumkuması olarak geziyorum ortalarda.. herhalde 1 hafta falan daha panik olmaya devam edicek gibiyim.. sonra herşey yavaş yavaş oturmaya başlayacak yerine.. yinede birçok aşama kaydettik, şimdi biliyorumki kafasındaki öylesine bi ilişki değil, oda korumaya çalışıyor değer veriyor.. ona ben onu terkedermiyim diye korkuyor..

şu sıralar beni arama saatleri, 10 saniyede bir telefonumu kontrol ediyorum, sanki sesi çıkmayacakmış gibi:)) oda beni bekliyor olabilir mi acaba?

o zaman onun bu korkularının yersiz olduğunu ve hissettiklerini anlat ,sende benzer korkular yaşadığını ...ama bu yaşanan korkuların getirdiği tedbir ve geri çekilim ile de doğal ve yalın bir ilişki içerinde olamayacağınızı ,dolayısıyla ,plansız ve sorgusuz,ilişkinin ilk günlerinde beklentisiz olmanız gerektiğini ve zamana bırakıp anı yaşamanız gerektiğini anlat ...bu rada şunuu da vurgula, laf arasında ciddiyetsiz ,anlamsız bir gönül berabeliğine ayıracak kalbinin ve zamanın da olmadığını ,eger hereşy yolunda gider ve siz mutlu olursanız,korku ve endişeleri geride bırakırsanız elbette bu ilişki evliliğe göz kırpabilmeli...bunlar ince ama bir o kadarda önemli detaylar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…