- Konu Sahibi bitterlemon
-
hımm......... canım ağzı iyi laf ypıyor ve bir bayanı nasıl etkileyecğini iyi biliyor kurnaz anlıyacağın
gelelim sana herşey çk güzel devam ediyor maşallah allah bozmasın sakın bu çocuk senin boşluğunu dolduruyor olmasın yoksa gerçekten duygularından eminmisin umarım öylesindir ....
bak şimdi sana kendimden biraz cık anlatayım eşimden önce 4 yıllık birlikteliğim vardı çok seviyorduk ama ayrı yerlerde olduğumuzdan hiç görüşemiyorduk....gün geldi çattı aileler tanışmak ve söz adına bir araya geldiler fakat ailesi memur düzeyinde bir gelin arıyorlardı benim ailemin yanında kırdıkları potlar yüüznden aileler uyuşmadı ve istemediler..bende ailemin sözünü dinlemek adına vaz geçtim ama gel bana sor neler yaşadığımı onu unutmak zordu hayatım ona endeksliydi o sevgiden önce benim alışkanlığımdı...telefona bakarken bile onu görüyordum gece uyuyurken tavana bakarken bile o vardı karşımda... çünkü ben o yanımda olmadığı halde onla yaşamaya alışmıştım...sonra bir kaç ay sonra çevredekiler beni eşimle tanıştırdı boşluktaydım önce tepkiliydim ama benim boşluğumu o doldurdu ....sevdiğimi zannediyordum.. ama ailesiyle yaşadığım sorunlar nedeniyle baktımki ben bu adamı sevmiyorum meğer o benim boşluğumu doldurmuş...şimdi ise eşimi gerçekten çok seviyorum sorunumuz kalmadı . ama evlilikte eşime aşık oldum ...ved edünya ttalısı bir oğlum var oda beni evime ayrı bağladı....
inşallah sende hep mutlu olursun...sıkdıysam kusura bakma ama senin o anlatımına karşılık seni samimi bulduğumdan bahsetmek istedim...
bişey söyle bana yade:)))) neler düşünüyor acaba, napmam gerek??
hesapsız ,kitapsız,plansız ,programsız yaşa!
olduğunun dışına çıkmadan,kendin gibi ol ilişkinde...
karşındakininde öyle olmasını sağlayabilecek kadar dürüst ol,cesaretli ol..
kartlarını her zaman açık oyna...
ve her zaman tedbirli,dikkatli ol...
zamansız yaşama tensel teması,hep bir adım geride dur..
o da tekrar bir hüsran yaşamamak adına tedbirli..
sende o da ,duygularınıza kapılıp hata yapmaktan çekiniyorsunuz...
o yüzden gereken tek şey zamanı yaşamak,dediğim şekilde,başarabildiğin kadarı ile akışına bırakmak..bu yaşanacak süreç içinde bazı taşlar yerine oturmuş olacak ,(iyi yada kötü )birbirinizi daha çok tanımış ve daha çok paylaşım yaşanmış olacak...eğer taşlar yerine istenilen ve sizin hayal ettiğiniz gibi oturursa,zaten sorunda kalmayacak...zaman şuan için önemli,bunu yaşayın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?