Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

canım benim de erkek arkadaşlarım çoğunluktadır
sevgilim de deli gibi kıskançtır ama bana şunu yapma diye bişey demedi şimdiye kadar
o yüzden de teke tek buluşmuş olmayalım diye hep bi kız arkadaşımı daha alırım 2 kız 1 erkek görüşürüz en kötü bi de öncesinden şöyle iyi çocuktur işte böyle sevgilisi var kaç yıllık dostum işte şuraya gidicez vs diye yolunu yaparım.
eğer tanıyorsa iyice zaten o zaman teke tek çıkıyorum derim sorun olmaz
böyle yaparsan bi problem çıkcağını sanmıyorum hatta ben bazen caycak oluyorum buluşmaktan o ısrar ediyor bu sefer git eğlen arkadaşına ayıp olmasın fln diye

bu arada diğer mesajlarını okudum direk yüklendik gibi olmuş sana canım
şimdi sen bulutlardayken ayaklarından tutup çekmişiz gibi olduk biliyorum
o hissi de biliyorum ama inan ki kendimizi sana yakın hissetmesek en iyisini istemesek senin için
bu kadar kafa yormayız umarım moralini bozmuyorsundur canım ya
dediğin hani biz ayrılırsak amcamla arkadaş olcaklar demişsin ya
işte ben öyle bişi olsun istemiyorum yani biz kavgalıyız diyelim
kalkıp benim yakın arkadaşlarımdan biriyle gezdiğini duysam deliye dönerim
bence amcanla konuş bu kadar yakınsnız madem seni anlıcaktır

kerem konusunda bende önceden biraz bahsedip durumuna bi bakmayı düşünüyorum. bakalım nasıl tepki verecek, nasılsa rengini belli eder.. tanısa sorun olmaz, mesela arkadaşlarımdan evli olanlarla eşleriyle beraber falan da görüşüyoruz ama tabi orada durum farklı.. evliler vs.. şimdi tek başıma buluşma fikrine sıcak bakmayacağını biliyorum, bende bi kız arkadaşımı alabilirim ilk etapta yanıma...

yüklenmiş olabilirsiniz biraz:)) ama onuçta düşünmek gerekiyor işte herşeyi.. bende behlülle dün gece baya bişey yaşadım. belki kafamda meydana gelen düşüncelerin etkisiyle oldu bütün bunlar.. çünkü kendimi kötü hissediyordum. aslında kafamdaki plana göre geç olursa görüşmesek daha iyi demek vardı. ama öyle bi gelişti ki, amcam bastırdı mesela, behlülden cevap almam gerekti, fakat o hafta sonu durumunu bilmiyordu.. o gün belli olsa dedi, kendiniz konuşun dedim.. fakat tabi benim kafamdaki sorunları bilmiyor, ama ben dolu olduğum için bunları terslenerek söyledim.. gerildik. sonrada konuşmaya karar verdim tüm burada tartıştıklarımızı.. dedim ki, işin geç bitsede gel, göreyim seni bugün. fakat behlül bugun çok yoruldum, eve gitmek istiyorum dedi... o anda benim şalterler iyice attı. nasıl böyle bişey söyleyebilirsin, beni görmek yerine dinlenmeyi mi tercih ediyorsun dedim.. zaten sinirlerim çok bozuktu, ağlamaya başladım telefonda.. konuşamamaya başladım.. seni birazdan arayım ben dedi, kapattık. sonra yakın bi arkadaşım aradı üzerine, onunla yarım saat konuştuk, kızgınlığımı boşalttım biraz. diğer hattan aradı ama ben dönmedim ona.. bu arada saat 10a geliyordu.. annem geldi biara, neler oluyor diye.. kavga ettiğimizi söyledim.. bu arada behlül gene aradı, sana bi resim yolluyorum, sonra beni arar mısın diye.. konuşurken de sesi çok yumuşak geliyordu artık. resmi aldım bi baktım kafasının üzerine yuvarlak bişey tutuyor:)) sinirim bozuktu ama çok güldüm buna. melek gibiyim manasında.. yani ben ona neden kızıyorum ki??? melek gibi çocuk. aradım sonra, kanatların görünmemiş diye... eğer izin alabilirsen gel, ben kapının önündeyim dedi.. şaşırdım, gelmiş kapıya.. içeri gidip durumu izah ettim.. babam da diyor ki epey çemkirdin çocuğa... bağardığımı duymuşlar, görünürde suçlu benim yani...

eşofmanlarımla çıktım gittim yanına. saat 10.30du.. ona gittik, karşılıklı oturduk ve konuştuk... derin konulara da girdik... yazacağım konuştuklarımızı.....

Ah be bihter eşşek kafam senin ne kadar duygusal olduğunu gözardı ederek yazdım hep. :) Sakin olamıyorsun behlül söz konusu olunca. hadi bekliyoruz bakalım

Ah be bihter eşşek kafam senin ne kadar duygusal olduğunu gözardı ederek yazdım hep. :) Sakin olamıyorsun behlül söz konusu olunca. hadi bekliyoruz bakalım

evet dün hakkaten bi patlama yaşadım malesef.. ama yani biz konuşuyoruz burada, amcam bi yandan bastırıyor... derken subvanse edemedim hiçbişeyi..

evde karşı karşıya geçtik, dedim ki, ben senin beni görmek yerine eve gidip dinlenmek istiyorum deyişini asla anlamıyorum. bu bana hiçbir şekilde normal gelmiyor. hergün görsek birbirimizi, belki anlarım ama, zaten kısıtlı vakitlerimiz.. buna rahmen bu şekilde bir tercih çok enteresan. ve doğal olarak değer vermediğini, önemsemediğini düşünüyorum dedim.. behlül ise bunu hayretle karşıladı. değer vermediğimi nasıl düşünürsün, bu kadar basit mi bu konu diye.. sonra kendi mantığını anlattı. ona göre çok basit. beni seviyor, değer veriyor ve biz sağlam bi ilişkiye sahibiz. bazen yalnız kalmaya kafasını boşaltmaya ve kendini dinlemeye ihtiyacı var. bunu da bana söylediğinde anlayışlı olmamı bekliyor sadece. evet iş yoğunluğu bazen çok artıyor ve biz birbirimizi göremiyoruz, ama o benimle daha mutlu ve verimli olabilmek için bazen kendisine vakit ayırmaya da ihtiyacı var. yani çalışmadığı zamanların birazını da kendine ayırmalı... bu mealde anlattı, ama ben hala tatmin olmadım.. bazen belkide bencil düşünüyorum, bugune kadar da hiçbi sevgilimden bu tarz bir tepki almadım, bekli kıyaslayıp reddedilmeyi hazmedemiyorum.. ama bu konu kafamda çözülmedi hala..

diğer konuda ailemle sıkı fıkı olmasıydı.. bunu gereksiz bulduğumu, ilerde biz ayrılsak onların ee ne oldu sorularıyla muhattap olmak istemediğimi anlattım. ayrıca bu şekilde giderse yakında niyetiniz nedir, bişeyler yapın artık demeye başlayacaklarını da söyledim. o zaman ne diyeceğim ben diye.. o zaman sende işte behlülün numarası, açın kendisine sorun dersin. yada karşılarına çıkarım sorarlar. merak eden gelsin bana sorsun dedi.. yani o kadar kendinden emin ki anlatamam.. ayrıca bana dedi ki, ailenle neden bi arada olduğumu sanıyorsun, kimseden bi çıkarım yokki benim, sen varsın sadece benim için sebep olarak, hala sana değer vermediğimi nasıl düşünebiliyorsun diyor.

biraz da neden bu denli yoğun çalıştığını anlattı. ailesiyle ilgili sorumluluklarını, bugune kadar bilmediğim bazı şeyleri.. ve bana sordu, görüyorsun yüksek gelirim var ama sürekli gidiyor, sence nerelere gidiyor dedi.. bilemiyorum dediğimde ise, aslında dikkatini versen farkında olursun ama bakış açın farklı, olayları yüzeysel değerlendiriyorsun. halbuki ailemin içindeki olaylara da şahid oluyorsun dedi.. bense anlatmazsan sadece tahminde bulunabilirm, ama buda doğru olmaz dedim.

sonra iş temposuna ve bunu hayatına nasıl yansıyacağına geçti..bu yıl benim için çok verimli geçiyor, istediğim gibi işler alabiliyorum, yakında beklediğim bir-iki işi daha alabilirsem ki bu yüksek ihtimal, o zaman kara geçebileceğim.. yüklerimi azaltacağım, para biriktirmeye de başlayabileceğim.. çok güzel bi zamanıma geldin sen, yada sen gelince uğur getirdin, yapmak istediklerimi seninle yapabileceğim dedi..ama bu arada çok çalışmam gerek, seninde bunu bilmen vede anlayışlı olman gerek dedi...
işte konular ana hatlarıyla bu şekilde gelişti kızlar.. eve gittiğimde saat 1.30 olmuştu.. bizimkiler de anlayışlılar allahtan, bi sorun olmadı...

bıraktım canım zaten. sadece akışına bırakmakla birlikte, kafamdaki şüpheleri de atmak istiyorum. yani sıfırlayıp herşeyi, bakacağım bundan sonasına.. sonuçta onun hayat temposu belli. eğer ben bu tempo içerisinde bulunduğum yerden memnun olmazsam, çekip gitmek de kendi elimde.. kimse kimseyi zorlamıyor. umarım ortak noktayı bulur ve uzlaşırız, çünkü onu buna değer buluyorum. ama dediğim gibi, kimse vazgeçilmez değildir...

söz veriyorum ki bundan sonra serin olacağım:))

evet canım :) burda behlül çalışmasının senin için ve seninle ilgili planları için oluğunu söylemiş...
ama tabi biz bayanlar sevgi,ilgi konusunda asla fedakarlık yapmak istemiyoruz.kafamızda kırk tilki dolanıyo beni sevmiyor mu?değer vermiyor mu? diye...
eğer sevgisinden eminsen ve samimi olduğuna inanıyorsan sende anlayışla karşılamaya çalış.zor tabiki anlıyorumaklinialirimsmile

canım konuşmanız çok iyi olmuş
sevindim konuşmanıza.
bu arada bana çok çalışmasının para biriktirmek istemesinin bi amacı olduğunu düşündürttü
erkekler hayatlarını yoluna koyunca evlenmeyi düşünürler
ve senleyken böyle hırslanması iş konusunda fln bana olumlu şeyler düşündürttü
aynı sebepten erkek arkadaşım da çok çalışıyor çünkü bu ara
behlüle tam güvenmekle dengesiz olup olmadığını anlamak arasında kararsız kaldım ben
sanırım bunu tam hissedebilmek için biraz daha zaman geçmesi gerek
gerçekten biraz zamana bırakıp istediğin gibi yaşaman daha iyi olucak sanırım senin için :)

kızlar selam... zamana bırakma kararımı biliyorsunuz... ve kafamda öyle mi böyle mi birsürü şey düşünmek istemediğimi de... dolayısıyla şöyle bir karar aldım.. buraya artık bişey yazmayacağım. ta ki, evlenme teklif edene kadar... yada belki ayrılana kadar...

ne olacağı bilinmez sonuçta, zamana bırakmanın sonu ne olacak belli olmaz.. sadece yol ayrımını yazmak istiyorum, son zamanlarda çok yoruldum çünkü..

hepinize sonsuz teşekkürler, paylaşımlarınız ve desteğiniz için.. hepinizi çook seviyorum. inşallah bu ara çok uzun sürmez..

sevgiler, bitter..

senağlama

ne sevinçlerle başlamıştık değil mi? çok hüzünlendim şu an. zaten dokunsalar ağlayacak durumdayım. inşallah iyi haberlerle gelirsin.

canım umarım güzel haberlerle dönersin buraya...
kendi hayatın ve en iyi kararları sen verirsin.öpüyorum kendine iyi bak:a015:a.s.

arkadaşlar, çoook uzun bir araydı biliyorum, artık buraya kim bakar onu da bilmiyorum ama söz verdiğim gibi geri döndüm.. hem de güzel haberlerle...
30 Mart 2013 tarihinde evlendik :) fotoğraf da ekledim, umarım çıkar..

rabbim mutluluğunuzu daim etsin. bir yastıkta kocayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…