- Konu Sahibi bitterlemon
-
- #1.041
canım benim de erkek arkadaşlarım çoğunluktadır
sevgilim de deli gibi kıskançtır ama bana şunu yapma diye bişey demedi şimdiye kadar
o yüzden de teke tek buluşmuş olmayalım diye hep bi kız arkadaşımı daha alırım 2 kız 1 erkek görüşürüz en kötü bi de öncesinden şöyle iyi çocuktur işte böyle sevgilisi var kaç yıllık dostum işte şuraya gidicez vs diye yolunu yaparım.
eğer tanıyorsa iyice zaten o zaman teke tek çıkıyorum derim sorun olmaz
böyle yaparsan bi problem çıkcağını sanmıyorum hatta ben bazen caycak oluyorum buluşmaktan o ısrar ediyor bu sefer git eğlen arkadaşına ayıp olmasın fln diye
bu arada diğer mesajlarını okudum direk yüklendik gibi olmuş sana canım
şimdi sen bulutlardayken ayaklarından tutup çekmişiz gibi olduk biliyorum
o hissi de biliyorum ama inan ki kendimizi sana yakın hissetmesek en iyisini istemesek senin için
bu kadar kafa yormayız umarım moralini bozmuyorsundur canım ya
dediğin hani biz ayrılırsak amcamla arkadaş olcaklar demişsin ya
işte ben öyle bişi olsun istemiyorum yani biz kavgalıyız diyelim
kalkıp benim yakın arkadaşlarımdan biriyle gezdiğini duysam deliye dönerim
bence amcanla konuş bu kadar yakınsnız madem seni anlıcaktır
Ah be bihter eşşek kafam senin ne kadar duygusal olduğunu gözardı ederek yazdım hep. :) Sakin olamıyorsun behlül söz konusu olunca. hadi bekliyoruz bakalım
bıraktım canım zaten. sadece akışına bırakmakla birlikte, kafamdaki şüpheleri de atmak istiyorum. yani sıfırlayıp herşeyi, bakacağım bundan sonasına.. sonuçta onun hayat temposu belli. eğer ben bu tempo içerisinde bulunduğum yerden memnun olmazsam, çekip gitmek de kendi elimde.. kimse kimseyi zorlamıyor. umarım ortak noktayı bulur ve uzlaşırız, çünkü onu buna değer buluyorum. ama dediğim gibi, kimse vazgeçilmez değildir...
söz veriyorum ki bundan sonra serin olacağım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?