- Konu Sahibi bitterlemon
-
vereliniortak:jeyyar::teytey:veeee aradı, hava çok yağmurlu olduğu için beni almaya geliyor:))))
çoook sevindim canımmmkaydirigubbakcemile5
en sıkı takipçin olarak...
bundan sonrası içinde kendin ol ve kendini yaşayıp yansıt ona,şu ana kadar olduğu ve yaşandığı gibi...
her şeyi yerli yerinde ,kararında ve zamanında yaşayın,bu güzel büyü bozulmamalı...
teşeşkkür eredim yade06. yelkenleri suya indirmemek çok mantıklı gerçekten ama duygusal olarak çoktan suya inmiş durumdalar bile.. işin kötüsü ben tepkilerimi gizlemekte çok zorlanırım o yüzden her hissettiğimi anlıyor çok iyi bir şekilde:)) hoşlanarak izliyor birde, bunu görüyorum gözlerinde.. ama tabi etlem olarak çok kolay teslim olmamak elimde:)) şimdi yavaş yavaş çift olarak sosyal ortama girme zamanımız geldi. mesela bu c.tesi şehir dışından bi arkadaşı gelicek ve birkaç çift dışarı çıkacağız.. zaten bu tip bişeyde bana gelmek istermiin vs diye sormadı bile. c.tesiye plan yapma olurmu o gece dışarı çıkıcaz hep birlikte dedi, son derece çift şeklinde hareket ediyoruz.. bense daha hayatım canım vs diyemiyorum hatta sevgilim kelimesinide kullanamıyorum, dilimin ucuna geliyor geri gidiyor.. ama bu çok normal sanırım erken daha bu tip şeyler için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?