Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

evet çok iyi taviyeler bunlar.. sanırım ortalı ama arada yine kafa karıştırıcı şeyler olması en güzeli.. yani asla emin olmamalı ama hep peşinden gideceği duygular bulmalı...

sonucu yaz ama ne olacağını .....
gerçek ve aşikar olan tek şey var ki ,bariz hemde ,birbirinize karşı boş değilsiniz...
herkes bir adım bekliyor karşıdan sorun bu ...
ortada bir ilşki var aslında ,yok değil,ve eçok eğlenceli bir ilşki bu aslında şuan yaşanan ,bu büyüyü bozmadan devam ok ...:)

bu tam bir aşk günlüğü gibi oldu aslında:) dün birbirimizi göremedik.. onun bir toplantısı vardı ve çıkışı 9 olacaktı. bense o satten önce eve girince çıkamam bidaha sorun olur evden. o yüzden bi kız arkadaşımla buluştum ve devamında az da olsa görürüz birbirimizi diye planlamıştım. oda geç kalabilir diy edüşünerek beni eve vardığım saatte 7den önce yakalamayı düşünmüş. ama telefonla konuşunca ikimizde üzüldük, ikimizde çabaladık ama başaramadık diye.. ben eve döndüm 9da, onunsa işi 9.30da bitti.. telefonda konuşurken görüşemediğimiz için memnuniyetsiz olduğumuzu anlattık ve yarın görelim birbirimizi dedim.. oda evet yoksa sana aldığım çiçekler daha da solacak dedi bide bana çiçek almış.... ve ben bu heyecanı yaşatamadım ikimizede... görüşememenin etkisinden midir nedir daha açık konuştuk ikimizde.. ne zaman ilgi duymaya başladık vs.. ve dedimki ona sen çok tedbirlisin.. ve bana bidaha bu konularda hata yapmak istemediğini söyledi.. sonra o kapı önündeki vedalarda nasıl kötü hissettiğini anlattı. ve herşeyin dansla birlikte derinleşmeye başladığınıda...

bugun ise ona bi msj yolladım. benimle bidaha o şekilde dansedekmisin, kollarında olmak çok güzeldi diye.. oda cevap olarak: tek istediğim o gecenin büyüsünün hiç bozulmaması, belki beraber kusa başlarız... dedi bana. fakat sonraki konuşmalarımızda biraz keyifsiz bi gün geçirdiğini anladım.. kendini mutsuz hissediyor bugun.. akşam vakitlerimiz uyacakmı bi fikrim yok ama içimde elvermiyor üzgün olmasına. yinede görüşelim diye ısrarcı olmamaya çalışıyoru, ama biliyorum ki görüşürsek keyfide yerine gelecek

kaydirigubbakcemile5
sen de tedbiri elden bırakma ama ...
olayın büyüsü ile çok ta hareket etme ,akışına bırak ve onun yönlendirdiği doğrultu da ilerle...
ve bekle zamanı,neler yaşanacağını... sonrasında kendinden gelir zaten...
bekle o arasın seni bugün...
eğer mutsuzca sana ihtiyacı var demektir,bugün için özellikleyerimseniben

yani bunu bilemem ,ama morali birşeye bozuk olabilir,mutsuz al,keyifsiz algılamışsın sesinden ya...
ama en azından arayıp, nasıl oldun keyfin yerine geldimi diye bir bakayım dedim diye arayabilirsin ama sen deme akşama görüşüyor muyuz diye...

evet sormamak daha iyi buluşuyor muyuz diye.. saat 8e kadar falan aramamış olursa ben bi sorarım nasıl olduğunu.. biliorum çünkü oda ilgi bekliyor benden. belkide sadece kendisinin üzerime düşmesinden rahatsız oluyor olabilir...

herkese günaydın arkadaşlar... bugun hem hava mükemmel, güneşli bahar gibi hemde içimde güneşler açıyor:)) çünküüüü dün ilk öpücük geldi... akşam biyerlere kahve içmeye gittik. iki saat kadar kaldık. normalde dışarda elele tutuşmazdık ama bu sefer elimi tuttu masanın üzerinde dururken.. ve benim yanaklarım kıpkırmızı ateş gibi yanmaya başladı.. tepkilerimi hep çok belli ederim gizleyemem ben, anladı tabi ve bana gülümseyerek bakmaya başladı. sonra eve erken gitmek zorunda olmamı güzel bişey olarak nitelendirdi.. bende normalde sanırdım ki bundan şikayetçi olacak.çünkü etrafında bu şekilde kimse yok, herkes özgür kız-erkek.. kalkınca arabaya giderken elimi tuttu, sarılarak yürüdük birbirimze.. araba kullanırkende elimi tuttu. fakat ev çok yakın, yol kısa sürdü. bu seferde sizin evde heryere yakın demeye başladı:))) nihatey evin önüne geldik her zamanki sarılma noktamıza, işte orda sarıldıktan sonra beni öpüverdi.. bende karşılık verdim tabiki ama apartmanın önünde bu çok kısa sürdü...
ayrıca benden istediği mektubu dün postaya verdim bu akşam elinde olacak... bakalım neler olacak:)???

dün bi ara keyifsizdi ve bunun üzerine sohbet ederken bi güneş açıverse bende toparlanırım belki hemen demişti.. sabahki konuşmamızda bende bak istedin açtı güneş dedim çünkü çok güneşliydi hava bu sabah.. oda bana artık gerek kalmadı ki o güneş benim gönlümde açtı zaten dedi:)))
bu işi evliliğe götürmek istiyorum ben, yarıda kalsın istemiyorum çünkü.. böyle oluncada atacağım her adım çok kritik, geçmedi sancılarım hala!!!

çoook sevindim canımmmkaydirigubbakcemile5
en sıkı takipçin olarak...
bundan sonrası içinde kendin ol ve kendini yaşayıp yansıt ona,şu ana kadar olduğu ve yaşandığı gibi...
her şeyi yerli yerinde ,kararında ve zamanında yaşayın,bu güzel büyü bozulmamalı...

ayy canım baştan sonra okudum çk hoş ve romantik :)))))) umarım aradığın mutluluğu bulursun...yinede sen yelkenleri hemenik suya indirme olurmu??? :)))))) daha temkinli davran.. güzel hikayelerini bekliyorum...

teşeşkkür eredim yade06. yelkenleri suya indirmemek çok mantıklı gerçekten ama duygusal olarak çoktan suya inmiş durumdalar bile.. işin kötüsü ben tepkilerimi gizlemekte çok zorlanırım o yüzden her hissettiğimi anlıyor çok iyi bir şekilde:)) hoşlanarak izliyor birde, bunu görüyorum gözlerinde.. ama tabi etlem olarak çok kolay teslim olmamak elimde:)) şimdi yavaş yavaş çift olarak sosyal ortama girme zamanımız geldi. mesela bu c.tesi şehir dışından bi arkadaşı gelicek ve birkaç çift dışarı çıkacağız.. zaten bu tip bişeyde bana gelmek istermiin vs diye sormadı bile. c.tesiye plan yapma olurmu o gece dışarı çıkıcaz hep birlikte dedi, son derece çift şeklinde hareket ediyoruz.. bense daha hayatım canım vs diyemiyorum hatta sevgilim kelimesinide kullanamıyorum, dilimin ucuna geliyor geri gidiyor.. ama bu çok normal sanırım erken daha bu tip şeyler için..

aynı kelimeyi oda kullandı, tek istediğim o gecenin büyüsünün hiç bozulmaması dedi.. yani dans gecesinden bahsediyor.. 29 ekim cumhuriteyin ilanıydı ama o gün başka şeyler de ilan edildi dedi bana.. gittiğimiz balo aslında 29 ekim kutlamasıydı.. yani kısmet olurda beraberliğimiz sürerse 29 ekim yıldömü olacak bizim için:)))

okurken tebessümle hayal edebiliyorum durumunu ....bencede erken o şekilde hitap etmen için zamanla hepsi olucak herşeyi istediğin gibi yaşarsın inşallah...

herkese merhaba tekrar:)) dün akşam beni almaya geldi yine, bu kez yukarıda çıktı işyerime geldi.. 10 dk kadar oturduktan sonra çıktık beraber, buradaki arkadaşlarımla tanıştı vs... sonra bi alışveriş merkezine gittik dolaştık biraz, bu sırada içerde dolaşırkende sürekli sarılarak vede elele yürüdük.. mağazalara baktık dvd satın aldık birlikte eğlenceliydi cidden.. bu arada da zevklerimizi anlıyor birbirimizi tanıyoruz tabi. sonra biyerlere oturduk beğenmedik kalktık ordan çıkıp başka bi kafeye gittik fakat çok eğlenceliydi herşey. örneğin kafede koltuğa oturuken elimi bırakmadı sanki danseder gibi beni döndürdü, öptü ve koltuğu çekti oturmam için:)) böyle güzel bi akşamın ardından aşk-ı memnuyu kaçırmamam için beni erken bıraktı:) kapıda yine ayrılamadık, bu sefer hatta biraz uzun öpüştük ve kendimizi toplamamız gerekti birileri görmesin diye... gece telefona konuşurkende ilginç şeyler söyledi. çok değiştiğini, kendisininde buna şaşırdığını.. bi ilişkiye hiç bir zaman bu kadar hızlı başlamadığını.. alışveriş merkezinde brine sarılarak hiç dolaşmadığını, isteyen olunca olmaz dediğini, kalabalık içinde öpmediğini.. bu tarz şeyler anlattı. yani yaşadığı değişiklikler konusunda çok düşünceliydi.. hatta birsürü insanla karşılaştığını, arkadaşlarınında bir ilişki yaşaması için onu insanlarla tanıştırdığını.. ama kendisinin hemen herkesi geri çevirdiğini falan anlattı.. sende bu kadar uçurum yaratan şey nedir onu anlamaya bulmaya çalışıyorum gibi konuştu.. bende doğrusu bu ruh halini anlayamıyorum.. iyimi desem kötümü çözemedim yani bu adam her zamanki gibi gene kafamı karıştırıyor.. telefonu kapatırkende hadi bir an önce uyuyalımda yarın olsun görelim birbirimizi diyor bana....

hımm......... canım ağzı iyi laf ypıyor ve bir bayanı nasıl etkileyecğini iyi biliyor kurnaz anlıyacağın

gelelim sana herşey çk güzel devam ediyor maşallah allah bozmasın sakın bu çocuk senin boşluğunu dolduruyor olmasın yoksa gerçekten duygularından eminmisin umarım öylesindir ....

bak şimdi sana kendimden biraz cık anlatayım eşimden önce 4 yıllık birlikteliğim vardı çok seviyorduk ama ayrı yerlerde olduğumuzdan hiç görüşemiyorduk....gün geldi çattı aileler tanışmak ve söz adına bir araya geldiler fakat ailesi memur düzeyinde bir gelin arıyorlardı benim ailemin yanında kırdıkları potlar yüüznden aileler uyuşmadı ve istemediler..bende ailemin sözünü dinlemek adına vaz geçtim ama gel bana sor neler yaşadığımı onu unutmak zordu hayatım ona endeksliydi o sevgiden önce benim alışkanlığımdı...telefona bakarken bile onu görüyordum gece uyuyurken tavana bakarken bile o vardı karşımda... çünkü ben o yanımda olmadığı halde onla yaşamaya alışmıştım...sonra bir kaç ay sonra çevredekiler beni eşimle tanıştırdı boşluktaydım önce tepkiliydim ama benim boşluğumu o doldurdu ....sevdiğimi zannediyordum.. ama ailesiyle yaşadığım sorunlar nedeniyle baktımki ben bu adamı sevmiyorum meğer o benim boşluğumu doldurmuş...şimdi ise eşimi gerçekten çok seviyorum sorunumuz kalmadı . ama evlilikte eşime aşık oldum ...ved edünya ttalısı bir oğlum var oda beni evime ayrı bağladı....

inşallah sende hep mutlu olursun...sıkdıysam kusura bakma ama senin o anlatımına karşılık seni samimi bulduğumdan bahsetmek istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…