Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

kızlar, dün akşam amcamın yemeği vardı... ben bunu behlüle taa pazardan haber vermiştim zaten.. gelecek kişiler de aile dosyumuz olan, yıllardır tanıdığım kişilerdi. amcam,yengem, iki karı-koca daha vede ben:)) behlülse sudan bahanelerle birkaç kez ne gerek var da gidiyorsun dedi.. en son ben ona dün akşamüstü dedim ki, sen bugun spora gitme, bende yemeğe gitmeyim... olur ama sporu iptal etsem bile işimi bitirebilecek miyim belli olmaz dedi... o zaman tamam, ben iş çıkışı eve gidicem, hazırlanıp çıkarım diye konuyu kapattım...

eve gittim, hazırım çıkıcam, bana hala gitmesen diyor... amcamlara geçtim, az kaldı çıkacağız... (bu arada onun bana doğum günümde aldığı elbiseyi giydim) aradı, şarjım bitmek üzere, 1 saat sonra eve geçicem ulaşabilirsin sonra dedi.. son bi kez bana çok anlamsız geliyor gitmen dedi... sende gel dedim, ama biliyorum amcam çağırmazsa hayatta gelmez.. hayır napıcam ben o ortamda alakasız oluum dedi. e sen bilirsin dedim, gittik biz sonra...

saat 9.30 gibi mesaj yazdım.. keşke gelsende beni buradan kurtarsan diye.. aslında ortam çok keyifliydi, fasıl, rakı, balık...vede hoşsohbet. ama işte insan o tarz ortamlarda daha çok arıyor sevdiğini.. o yüzden öyle dedim, içim buruktu o yokken.. fakat ne cevap geldi ne aradı... 10 gibi ise aradım, telefonu kapalı.. demekki eve gidememiş, telefonu şarj edememiş... nerede ve bana kızgın mı diye düşünürken aradı.. ismi neydi oranın, tam nerde diye... bende ne oldu geliyor musun dedim, beni kurtar yazmışsın, tabi gelicem dedi:)) bu arada masanın kulağı bende, mekanı tarif etmek için amcam aldı telefonu.. sonra behlül kim, nerden çıktı biraz onu izah ettik, amcam onu damat adaı diye anlattı:))

bzimki geldi, herkesle tanıştırdı amcam onu, ama masada birbirimize o kadar uzaktık ki, el salladık anca:)) beni bilerek geçirmediler yanına, behlül amcamla, uzaktan ekrabamız olan sedat abinin arasına oturdu:))) (kendisi tıp fakültesinde profesör, hem çok hazırcevap hem de esprili ve renkli biridir) tabi ikisi birden sıkıştırmaya başladı ama behlül o kadar kendine güvenli ki, o tarz ortamlardan hiç etkilenmiyor:)))

damat, damat adayı, o an ne denk gelirse o şekilde hitap edildi:)) ha birde amcam bi ara dedi ki, behlül, bu kız seni çok seviyor :kedi: inanamadım ben, bütün masa güldü, rezil oldum.. behlül ise zevkten dört köşe oldu bu duruma...

bir ara bana mesaj yazdı, elbisen çok yakışmış diye... :)) bi süre sonra da ben tuvalet için kalkıp dönüşte onun yanına geçtim:))) saat 1 gibi kalkıldı, herkes arabasına bindi, bizde behlülle.. tabi eve gitmedik hemen:)) behlüle geçtik, saat 4de gittim ben eve... gecenin devamıda çok güzeldi, kritiğini yaptık baya gülüp sohbet ettik.. azıcık da uyuduk, kalkıp gitmek işkence gibiydi elbette... ama akşamın güzelliğine de değerdi doğrusu:))) behlülde hoş doğrusu, madem geliceksin neden o kadar huysuzlanıyorsun???:)))

Bihter moralini bozmak istemiyorum kesinlikle ama behlül kendini bir kenara koy evlilik fikrine nasıl bakıyor. Belki hiç evlenmek istemiyordur ki tavırları sanki birazcık bunu gösteriyor. Umarım yanılıyorumdur. Şimdi amcanlarla görüşmeler falan kendisine damat denilmesi bence görüştürme ailenle fazla. Anla bakalım evlilik fikrine nasıl bakıyor. Senin başından itibaren sezdirdiğin şey evlilik isteğin bence, farkında olmasan da hissediyordur ki bu tür imalardan sonra seninle uzaklaştı. Bak tekrar söylüyorum bunun burçla ilgisi yok. Ayıp da ediyor üstelik seni kıvrandırmaya ne hakkı var bu onun huyuysa senin de huyun işte içini rahatlatmak çok zor olmasa gerek. Umarım yanılıyorumdur ama yine söylüyorum burnuma iyi kokular gelmiyor. Ayrıca her ortamda kendisine güvenen , kendisini ifad etmekte zorlanan birisinin duygularını ifade etmemesini anlayamam ben.

evlenmek istemediği yada buna uzak olduğu sonucunu nerden çıkardın canım??? yani hangi hareketleri buna delil? bazen bu tip şeylere tam tersi bir yorum geliyor... insanın kafasının karışmaması imkansız...

ilişkinizin bütün detaylarıyla paylaşıldığını öğrense bu behlül! size ne kadar güvenirdi acaba?

burada herkesin kimliği gizli, hiçbirşey açıkça ifşa edilmiyor. behlül bi roman karakterinden farksız.. elbette bir erkek olarak bunu anlamasını bekleyemem ama kişilik haklarına zarar verecek yada saygısızca birşey yapmadığımdan son derece emin olduğum için içim oldukça rahat bu konuda...

ben kendi haatımı paylaşıyorum istediğim gibi de paylaşabilirim.. oda hayatımın büyük bi parçası olduğuna göre, ikimize ait bu paylaşımların sorumluluğunu gayet rahatça üzerime alabilirim.. burada behlüle bir müdahale alanı yok...

sizin içiniz rahatsa sorun yok. şahsen ben hayatımdaki insanın yaptığımız herşeyi anlattığını bilsen çok soğurum. ama herkesin özel hayata bakış açısı farklı tabi.

bittercim aslında şu noktadada renetaya katılmadan edemeyeceğim.girdiği ortamlarda gayet kendinden emin bir insan neden konu siz olunca böyle kararsız görünüyor bende orada takıldım.
bence aile ortamlarında behlül damat adayı yada damat olarak değil bitterin erkek arkadaşı olarak karşılanmalı ki aile bağlarını cepte görmesin.sen okey dedikten sonra zaten ailen onaylayacaktır ama önce senin okeyin olması için çabalamalı diye düşünüyorum.yada bunu hissetmeli.bu durmda ben en son bitteri fethederim diye düşünürüm nasılsa aileside beni onaylıyor diye.

sizin içiniz rahatsa sorun yok. şahsen ben hayatımdaki insanın yaptığımız herşeyi anlattığını bilsen çok soğurum. ama herkesin özel hayata bakış açısı farklı tabi.

bakın anlatmadan anlatmaya fark var. kime, neyin, nasıl anlatıldığı çok önemlidir, sevgilim gidip de arkadaşlarına, kendi çevresine yada benim çevreme bu tip şeyler anlatsa elbette rahatsızlık yaratır ve insanı soğutur.. yada ben bunu o koşullarda yapsam gene hak veririm, çok saçma bişey bu.. ama burası çok farklı, burası neden var bikere onu düşünmek lazım....

birtakım şeylere yorum yapmak için öncelikle iyi düşünmek gerek, ayırd etmek gerek...

ayrıca ilginizi çekmiş okumuşsunuz, ki her detayın anlatıldığını söylüyorsunuz, demek ki ilgi çekiyor ve vakit ayırıyorsunuz, ha her detayı da yazmıyorum, o zaman emin olun ki daha da ilgi çekici olurdu:)))) o yüzden lütfen behlülü dert etmeyin, burada anlatılmakla ona bi zarar geldiği yok....

Canım çünkü ne zaman evliliğe dair veya çağrıştıran şeyler olsa- mesaj olayı gibi- uzaklaşıyor senden. atılan o güzel mesaja bir insan nasıl cevap vermeden durabilir. Evlilikle ilgili konuşuyordunuz bir ara , mükemmel olmalı diyordu daha bir sürü bir şeyler diyordu yok ne olursa boşanırsın falan , Kusura bakma zanım da bunlar faso fiso. Evlenecek adam bunları kafasına takmaz. Bak çok istiyorum ki yanılıyor olayım. Seni sevdiğinden de kesinlikle şüphem yok. Ortağım bende kalacak buluşmayalım ne demek yaaa. sinirleniyorum ve sen hep iyi niyetle yorumluyorsun. Konuşmak istemiyor gibi yazıyorsun bazen insan konuşur yaaa , karmaşık derin ve anlaşılmaz bir hava mı vermeye çalışıyor yani. Ben behlüle sinirliyim bihter. seni üzerse gideceğini hissettir ona.

:) ben neden behlülü dert edeyim siz yeterince dert ediyorsunuz. daha ne yazacaksınız 10 15 sayfa okudum ne yiyip içtiğinize kadar anlatmışsınız. amaç ilgi çekmekse yatak odanızıda yazabilirsiniz ama benim için bukadarıda yeterince ilgi çekiciydi..mutluluklar

bu açıdan düşünmemiştim açıkçası.. yani behlül her zaman onay görmeyi seven biri, girdiği ortamlarda sevilmeyi, benimsenmeyi... şimdi de ailemin içinde onay gören sevilen biri olmayı istiyor olabilir... ama neden?? yani bi insan içine girmeyi planlamadığı bi aileyi neden kazanmak istesin, kendini sevdirme ihtiyacı duysun?? bu sebeplerle hep olumlu ele almıştım bu tutumlarını...

kendini ifade etme konusuna gelince, bu konuda başarılı, her konuda oturu sohbet eder, fikir yürütür, her yaştan insanla iyi anlaşı vs... ama duyguşarını paylaşmak başka bişey. bunu kimseye karşı yapmıyor kolay kolay. bu yorumu annesinden yada ortağından da duymak mümkün zaman zaman.. fakat birlikteyken hareketlerinden duygularını anlayabiliyorsunuz, o zaman herşeyi duygusunu gösteriyor.. eğer bu eksik olsaydı o zaman tuhaf bir durum olurdu.. ama tamamlıyor eksikliğini..

bir de bu saatten sonra ailemle iletişimlerini çok kontrol altına alamam, bi kere ok yaydan çıktı.. eğer cidden ilişkiye zarar verecekse ve evlilik için doğru bir yol değilse bir çare bulmak gerek ama nasıl??? fikirlerinizi beklerim..

canım bak ben evliyim ve bu konuları bende yaşadım.örneğin eşim anneanemle iyidir.daha doğrusu onun istediği saygıyı gösterir ve eşimin ailedeki erkeklerden ayrı bir yeri vardır.öncelerinde çok hoşuma giderdi.ama evlendikten sonra anladım çünkü eşim şakayla karışık bak ananene söylerim o beni sever demeye başladı.aslında büyütülecek bir iş değil belki ama benim ailemden önce benim gönlümü kazandığını tam olarak bilmeli.bunu tam olarak yapmadan aile fertlerinin gönlünü kazanmak damak denilmesi onu bu yolda biraz daha rahatlatır diye düşünüyorum.demekki bitter bukadarıyla da çok mutluki ailesi bile beni bu kadar seviyor ve kabullendi eee ozaman neden daha fazla birşeyler için çabalayayımki diyebilir.
canım sadece bir fikir tanıyan ve değerlendirecek olan sensin.
ama ben senin yazıları büyük bir zevkle takip ediyorum.burada birbirimize kadın olarak yardımcı olmak farklı pencereden bakış açısı sunmak için burdayız.bunu yapmak istemeyip düzen bozanlarda bu topiklere takılmasın diyorum sadece.

haklısın bazı hareketleri için ona bende çok kızıyorum. zaten yazıyorum biliyorsun.. ama evet çabuk yumuşuyorum.. bundaki en büyük etken de zanırım sevior olduğuna güvenmem. bundan bende eminim.

şu aile meselesi hakkında onunla konuşabilirim belki.. mesela "bu kadar içine girmen, daha biz bişeye karar vermeden sana damat demeleri hoşuma gitmiyor" gibisinden... ne dersiniz... yoksa bunlar can ciğer kuzu sarması olacaklar.. mesela dün gecenin ardından hemen behlül amcamı yemeğe davet etmeye niyetlendi.. en kısa zamanda hemde!!!

Biz bir şeye karar vermeden dersen sanki konuşuyorsunuz karar vermeye çalışıyorsunuz gibi olur ve ters teper. Onu tanımıyorum ama bazı erkekler için aile içine girmek evlilik yoluna girmek demek değil. Bence kendi haline bırak ama kendini biraz frenle ona karşı egosu çok şişti.

bu da başka bir yönü bu işin... herkesin gönlünü fethederek hep her zaman doğru davranan kişi olmak.. evet insanı sinir eder cidden....

fikirleriniz benim için çok değerli... tek bir akıl yerine onlarca aklın süzgecinden geçiriyoruz burada herşeyi... ayrıca mutluluğumu da hüznümü de paylaşmaktan hoşlanan biriyim ben, şeffafım yani... ve kadınlar klübü böylesine özgürce bi paylaşım ortamı yarattığı için şanslıyız bence...

ay behlül bu, ben karar vermeden dediğimde aslında bu çoktan verilmiş bi kararmış gibi de davranabilir... şaşırabilir... herşey olabilir..) o zaman ailemin beğenisini kazanmasının değil, asıl beni kazanmasının önemini mi hissettirmek gerek.. hayır ben bi yandan onların samimiyetini de frenlemeliyim sanki.. akışına bırakırsak ilişkiler derinleşiyor... yalnız şu konuda kararlıyım, babamdan uzak tutuyorum.. oda bunu biliyor...

bittercim bencede baba en son safhada devreye girmeli.
senin için olacak diye demiyorum ama eşlerimiz yada hayat arkadaşlarımızın ailemizden birininde olsa ağırlığını hissetmeli bizim onlar için değerli olduğumuzu görmeliki bizi yalnız olarak görmesin.
tam anlatamadım ama sen anlamışsındır herhalde:)))))))
beşer şaşar nekadar iyi olurlarsa olsunlar hayat bu belli olmaz çekinecekleri biri olmalı

daha ilişkimizin başındayken ,senin ve benim birbirmize karşı duygularımızdan emin olmadan bu derece ailemle yakın olmasan.onların bu derece yakın olacağı kişinin eşim olmasına karar verdiğim kişi olmasını istiyorum desen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…