- Konu Sahibi bitterlemon
-
- #1.001
Behlül işte na yapacağı belli olmuyo illaki şaşırtacakakannehir
güzel geçtiğine sevindim
Bihter moralini bozmak istemiyorum kesinlikle ama behlül kendini bir kenara koy evlilik fikrine nasıl bakıyor. Belki hiç evlenmek istemiyordur ki tavırları sanki birazcık bunu gösteriyor. Umarım yanılıyorumdur. Şimdi amcanlarla görüşmeler falan kendisine damat denilmesi bence görüştürme ailenle fazla. Anla bakalım evlilik fikrine nasıl bakıyor. Senin başından itibaren sezdirdiğin şey evlilik isteğin bence, farkında olmasan da hissediyordur ki bu tür imalardan sonra seninle uzaklaştı. Bak tekrar söylüyorum bunun burçla ilgisi yok. Ayıp da ediyor üstelik seni kıvrandırmaya ne hakkı var bu onun huyuysa senin de huyun işte içini rahatlatmak çok zor olmasa gerek. Umarım yanılıyorumdur ama yine söylüyorum burnuma iyi kokular gelmiyor. Ayrıca her ortamda kendisine güvenen , kendisini ifad etmekte zorlanan birisinin duygularını ifade etmemesini anlayamam ben.
ilişkinizin bütün detaylarıyla paylaşıldığını öğrense bu behlül! size ne kadar güvenirdi acaba?
sizin içiniz rahatsa sorun yok. şahsen ben hayatımdaki insanın yaptığımız herşeyi anlattığını bilsen çok soğurum. ama herkesin özel hayata bakış açısı farklı tabi.
bittercim aslında şu noktadada renetaya katılmadan edemeyeceğim.girdiği ortamlarda gayet kendinden emin bir insan neden konu siz olunca böyle kararsız görünüyor bende orada takıldım.
bence aile ortamlarında behlül damat adayı yada damat olarak değil bitterin erkek arkadaşı olarak karşılanmalı ki aile bağlarını cepte görmesin.sen okey dedikten sonra zaten ailen onaylayacaktır ama önce senin okeyin olması için çabalamalı diye düşünüyorum.yada bunu hissetmeli.bu durmda ben en son bitteri fethederim diye düşünürüm nasılsa aileside beni onaylıyor diye.
Canım çünkü ne zaman evliliğe dair veya çağrıştıran şeyler olsa- mesaj olayı gibi- uzaklaşıyor senden. atılan o güzel mesaja bir insan nasıl cevap vermeden durabilir. Evlilikle ilgili konuşuyordunuz bir ara , mükemmel olmalı diyordu daha bir sürü bir şeyler diyordu yok ne olursa boşanırsın falan , Kusura bakma zanım da bunlar faso fiso. Evlenecek adam bunları kafasına takmaz. Bak çok istiyorum ki yanılıyor olayım. Seni sevdiğinden de kesinlikle şüphem yok. Ortağım bende kalacak buluşmayalım ne demek yaaa. sinirleniyorum ve sen hep iyi niyetle yorumluyorsun. Konuşmak istemiyor gibi yazıyorsun bazen insan konuşur yaaa , karmaşık derin ve anlaşılmaz bir hava mı vermeye çalışıyor yani. Ben behlüle sinirliyim bihter. seni üzerse gideceğini hissettir ona.
canım bak ben evliyim ve bu konuları bende yaşadım.örneğin eşim anneanemle iyidir.daha doğrusu onun istediği saygıyı gösterir ve eşimin ailedeki erkeklerden ayrı bir yeri vardır.öncelerinde çok hoşuma giderdi.ama evlendikten sonra anladım çünkü eşim şakayla karışık bak ananene söylerim o beni sever demeye başladı.aslında büyütülecek bir iş değil belki ama benim ailemden önce benim gönlümü kazandığını tam olarak bilmeli.bunu tam olarak yapmadan aile fertlerinin gönlünü kazanmak damak denilmesi onu bu yolda biraz daha rahatlatır diye düşünüyorum.demekki bitter bukadarıyla da çok mutluki ailesi bile beni bu kadar seviyor ve kabullendi eee ozaman neden daha fazla birşeyler için çabalayayımki diyebilir.
canım sadece bir fikir tanıyan ve değerlendirecek olan sensin.
ama ben senin yazıları büyük bir zevkle takip ediyorum.burada birbirimize kadın olarak yardımcı olmak farklı pencereden bakış açısı sunmak için burdayız.bunu yapmak istemeyip düzen bozanlarda bu topiklere takılmasın diyorum sadece.
Biz bir şeye karar vermeden dersen sanki konuşuyorsunuz karar vermeye çalışıyorsunuz gibi olur ve ters teper. Onu tanımıyorum ama bazı erkekler için aile içine girmek evlilik yoluna girmek demek değil. Bence kendi haline bırak ama kendini biraz frenle ona karşı egosu çok şişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?