- Konu Sahibi bitterlemon
-
- #1.021
daha ilişkimizin başındayken ,senin ve benim birbirmize karşı duygularımızdan emin olmadan bu derece ailemle yakın olmasan.onların bu derece yakın olacağı kişinin eşim olmasına karar verdiğim kişi olmasını istiyorum desen.
Bu güzelll. Ama bence behlül hemen ben eminim duygularımdan diyecek :) ki isteğimiz budur ya da içine kapanacak ve yine bizi sinir edecek:bilmiyorumkismile
bittercim bencede baba en son safhada devreye girmeli.
senin için olacak diye demiyorum ama eşlerimiz yada hayat arkadaşlarımızın ailemizden birininde olsa ağırlığını hissetmeli bizim onlar için değerli olduğumuzu görmeliki bizi yalnız olarak görmesin.
tam anlatamadım ama sen anlamışsındır herhalde:)))))))
beşer şaşar nekadar iyi olurlarsa olsunlar hayat bu belli olmaz çekinecekleri biri olmalı
ailenle iyi anlaşması yakınlaşması güzel bir şey ama biraz hızlı oluyor sanırım :)
behlül kendine çok güveniyor ama buda ürkütücü biraz...
normalde bayanlarda erkeklerde karşı tarafın ailesi ile karşılaşmaktan birazda olsa çekinir.davet edilmediği yere gidemez en azından...
başta demiş sen çağırmışsın ama direk oraya habersiz gelmez...
behlül ya seni çok benimsediğinden kaynaklanıyor ya da bu onun için sıradan bir tanışma faslı olduğu için normal geliyor...
canım arkadaşlara katılıyorum ne yazık ki
ayrıca kız evi naz evi olmalı ben ailende de biraz hata buluyorum bi hoop noluyor kim oluyor ne sıfatla yanımıza geliyor demeliler bence
daha ortada bişi yokken damat fln denmesi hiç hoş değil
behlül kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp kendini çekebilir senden
bence behlülden öte ailenle konuş daha kesin bişi olmadan ailemle bu kadar yakın olmasını istemiyorum çekiniyorum fln de güzelce anlat kendini
behlüle bişi deme. o başta kendini damat gibi görüyorlar sanıp çekmeye devam edicek snra baktın bişilere çağırmıyorsun artık bu sefer beni aileden görmüyorlar artık diyip panik yapıcak
ulaşabildiği tek insan sen olduğu için de sana yamanıp tekrar eski konumuna gelmek isticek
bu arada abinle de bu kadar sıkı fıkı olup bi de abinin anlatmamasını bile anlamıyorum
ben olsam canına okurum
benim hayatımdaki insanlardan en yakın ben olmalıyım sevgilimle bence. arkadaşlarımla 2 ay ablamla 2 sene sonra tanıştırdım ben sevgilimi sırf kendini güvende hissetmesin benim hayatımda diye ki her zaman içinde o korku da kalmıştır kendi de söyler
canım bu son zamanlarda çok sık takip edemiyorum,o yüzden epey bir okudum arkadaşalrın yorumlarını...hepsi yerli yerinde ve iyi düşünmen gereken şeyler...
bu zamana kadar senin de anlattıklarınla birlikte hep güzel bir pencereden baktık,senle sevindik,senle üzüldük..bir an önce o büyük mutluluğa erişmeni istedik..ama artık farklı bir taraftan olaya bakman gerektiğini düşünüyorum ben..sende gördüğüm ve beni korkutan en büyük şey; çok çabuk yelkenleri indiriyorsun bir kere...ben de arkadaşlar gibi seni üzmen için değil bilakis daha farklı bir şekilde olayı ele al diye bu şekilde yazıyorum bu arada....
şimdii,zamanında ben de ailemle tanıştırdım erkek arkadaşımı,evlilik konusu sürekli gündemdeydi,biz çok mutluyduk,ailesi çok severdi beni,benimkiler onu...vs.vs...herşey güzel..2 yıl birlikte olduk ama adam ben korkuyorum dedi evlilikten..yani bu şimdi sadece bir örnek;aynısı olcak diye bir durum söz konusu değil elbet...şimdi behlülü düşünüyorum benim çıktığım kişiyle konumunu;hani herşey olaya gayet müsait..maddi anlamda aman aman bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ben,kafa açısından dersen ilişkinizde sorun edicek bir şey yok şu aşamada..yaa kısacası ne biliyor musun;bir erkek seviyorsa gözü bişiy görmüyor..bir an önce olsun istiyor herşey..hee sen şimdi diceksin (sen demeden ben diyorum) behlül, herşeyin mükemmel olmasını isteyen birisi..bazı insan evet çok takıntılıdır ama buna rağmen istedikleri uğrunda harekete geçer,şartları hazırlar...o yüzden hiç bir bahanesi yok şu aşamada onun...
ailen konusuna gelince,evet çok haşır neşirler..bir süre sonra seninkiler demeye başlarsa" ee bitter bi yolun sonu nereye varıyor" diye..o an kendini nasıl hissediceksin? şu saatten sonra onların ilişkileri konusunda bişiy yapamam diyorsun ama yapmalısın..bence onun bu kadr çok kaynaşması ailenle,o nun rahatlığından ileri geliyor...blair ın dediği gibi;bu tanışma safhaları onun için çokta sıradan olabilir.senin arkadaşlarınla tanışmandan farksızda olabilir..sevgilin de olsa ne yazık ki içini açıp gerçekleri göremiyorsun...ama bittercim,behlüle karşı çok fazla olmasa da kendine karşı bir tavır alman gerekiyor..renatanın kızdığı gibi ben de çok kızıyorum behlüle artık...ve en çok kızdığımda sen kendini dizginlemiyorsunnnnn...hiç birimiz senin üzülmeni istemiyoruz,dileriz ki biz yanılalım ama ne demişler tedbir bizden tevekkül Allah tan..
tüm bu yorumlardan sonra canın biraz sıkılabilir tatlım ama dediğin gibi pek çok aklın süzgecinden geçiyor bu konu..
son bir şeyde,gereksiz polemiklere girme lütfen yaaa.bari bu konuda olmasın bu...istemeyen okumaz etmez,herkes herşeyi yazmakta,yapmakta özgür...
Şuan boşlukta hissedip başka birinde teselli arama
Kendine biraz zaman ver kafandaki düşüncelerin netleşmesi için.
Kendini çok kaptırma
Herşeyi zaman belirler hayırlısı olsun hakkında
Bihter ufukta görüşme görünmüyor mu?
canım cuma veya c.tesiye organize ettiğimiz yemek dışında, bu akşam beraberiz.. ama işlerini erken bitiremezse ben çıkamam, çünkü geçen akşam sabah 4.30da gittim eve, yani biraz falsoluyum bu ara. o yüzden bizimkiler kızabilir.....
Hımm tamam. serin ol:))) behlüle de alsanaalsanasmile :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?