Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

Bu güzelll. Ama bence behlül hemen ben eminim duygularımdan diyecek :) ki isteğimiz budur ya da içine kapanacak ve yine bizi sinir edecek:bilmiyorumkismile

Bu güzelll. Ama bence behlül hemen ben eminim duygularımdan diyecek :) ki isteğimiz budur ya da içine kapanacak ve yine bizi sinir edecek:bilmiyorumkismile

behlül ben eminim desin ohhh daha güzel ama bitter emin olmadığını söylüyor.
eee tabi böyle bir konuşma olursa ve bitter yelkenleri sakın suya indirme tepkisiz kal bence.
çokmu kötüyüm ne sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 ben eminim duygularımdan derse zaten dediğin gibi iner benim yelkenler suya....
hayır o değil de, behlül diyecek ki:"bitter tam kıvama geliyor herşey iyi giderken, yine bir arıza çıkartıyor"))) kim etkiliyor acaba sempatiksalakcinni

bu tarz bir konuşma iyi olur bencede. o anki ortama göre detayları değişebilir ama, bu mealde olması güzel... yolsa hakikaten benim de başım ağrıyacak.. yani bizimkiler de sormaya başlayabilir nedir bu işin gidişhatı diye...

az evel telefonda konuşurken amcamı sordu, bende sırf bişeyler söyleyebilmek için, amcamın dediklerini ona ilettim, çok kafa dengi biri demişti.. vede ee bizi ne zaman yemeğe götürüyor, bekliyorum ben demişti.. bunları ilettim, biliyorum aklımda, kısa sürede davet edeceğim dedi.. bende " yalnız siz çok sıkı fıkı olmaya başladınız, hoş bu durma biraz da ben ortam hazırladım ama gerek varmı bütün bunlara" gibisinden konuştum... fakat hiç sökmedi, iyi oluyor iyi oluyor, yemek içini halledicem ben dedi???? ne demekse şimdi bu... hiç ima edemedim:)))))

bak bu konuda çok haklısın.. baba her zaman bir otorite vede aşılması zor biri olarak kalmalı... behlülün ben herkesi fethederim imajını yıkacak biri olmalı...

bende asla yaklaştırmıyorum.. imalarını da tepkisiz karşılıyorum... zaten babama bu şekilde intikal ettiği anda, direk ya bana ya da kendisine bu işin adını koyun, madem birliktesiniz uzatmanın alemi yok falan diyebilir... eğer ısrar edersede yaklaşma konusunda, o zaman bunu göze alacaksan buyur babam burada diyebilirim:)))))

ailenle iyi anlaşması yakınlaşması güzel bir şey ama biraz hızlı oluyor sanırım :)
behlül kendine çok güveniyor ama buda ürkütücü biraz...
normalde bayanlarda erkeklerde karşı tarafın ailesi ile karşılaşmaktan birazda olsa çekinir.davet edilmediği yere gidemez en azından...
başta demiş sen çağırmışsın ama direk oraya habersiz gelmez...
behlül ya seni çok benimsediğinden kaynaklanıyor ya da bu onun için sıradan bir tanışma faslı olduğu için normal geliyor...

canım arkadaşlara katılıyorum ne yazık ki
ayrıca kız evi naz evi olmalı ben ailende de biraz hata buluyorum bi hoop noluyor kim oluyor ne sıfatla yanımıza geliyor demeliler bence
daha ortada bişi yokken damat fln denmesi hiç hoş değil
behlül kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp kendini çekebilir senden
bence behlülden öte ailenle konuş daha kesin bişi olmadan ailemle bu kadar yakın olmasını istemiyorum çekiniyorum fln de güzelce anlat kendini
behlüle bişi deme. o başta kendini damat gibi görüyorlar sanıp çekmeye devam edicek snra baktın bişilere çağırmıyorsun artık bu sefer beni aileden görmüyorlar artık diyip panik yapıcak
ulaşabildiği tek insan sen olduğu için de sana yamanıp tekrar eski konumuna gelmek isticek
bu arada abinle de bu kadar sıkı fıkı olup bi de abinin anlatmamasını bile anlamıyorum
ben olsam canına okurum
benim hayatımdaki insanlardan en yakın ben olmalıyım sevgilimle bence. arkadaşlarımla 2 ay ablamla 2 sene sonra tanıştırdım ben sevgilimi sırf kendini güvende hissetmesin benim hayatımda diye ki her zaman içinde o korku da kalmıştır kendi de söyler

canım bu son zamanlarda çok sık takip edemiyorum,o yüzden epey bir okudum arkadaşalrın yorumlarını...hepsi yerli yerinde ve iyi düşünmen gereken şeyler...

bu zamana kadar senin de anlattıklarınla birlikte hep güzel bir pencereden baktık,senle sevindik,senle üzüldük..bir an önce o büyük mutluluğa erişmeni istedik..ama artık farklı bir taraftan olaya bakman gerektiğini düşünüyorum ben..sende gördüğüm ve beni korkutan en büyük şey; çok çabuk yelkenleri indiriyorsun bir kere...ben de arkadaşlar gibi seni üzmen için değil bilakis daha farklı bir şekilde olayı ele al diye bu şekilde yazıyorum bu arada....

şimdii,zamanında ben de ailemle tanıştırdım erkek arkadaşımı,evlilik konusu sürekli gündemdeydi,biz çok mutluyduk,ailesi çok severdi beni,benimkiler onu...vs.vs...herşey güzel..2 yıl birlikte olduk ama adam ben korkuyorum dedi evlilikten..yani bu şimdi sadece bir örnek;aynısı olcak diye bir durum söz konusu değil elbet...şimdi behlülü düşünüyorum benim çıktığım kişiyle konumunu;hani herşey olaya gayet müsait..maddi anlamda aman aman bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ben,kafa açısından dersen ilişkinizde sorun edicek bir şey yok şu aşamada..yaa kısacası ne biliyor musun;bir erkek seviyorsa gözü bişiy görmüyor..bir an önce olsun istiyor herşey..hee sen şimdi diceksin (sen demeden ben diyorum) behlül, herşeyin mükemmel olmasını isteyen birisi..bazı insan evet çok takıntılıdır ama buna rağmen istedikleri uğrunda harekete geçer,şartları hazırlar...o yüzden hiç bir bahanesi yok şu aşamada onun...

ailen konusuna gelince,evet çok haşır neşirler..bir süre sonra seninkiler demeye başlarsa" ee bitter bi yolun sonu nereye varıyor" diye..o an kendini nasıl hissediceksin? şu saatten sonra onların ilişkileri konusunda bişiy yapamam diyorsun ama yapmalısın..bence onun bu kadr çok kaynaşması ailenle,o nun rahatlığından ileri geliyor...blair ın dediği gibi;bu tanışma safhaları onun için çokta sıradan olabilir.senin arkadaşlarınla tanışmandan farksızda olabilir..sevgilin de olsa ne yazık ki içini açıp gerçekleri göremiyorsun...ama bittercim,behlüle karşı çok fazla olmasa da kendine karşı bir tavır alman gerekiyor..renatanın kızdığı gibi ben de çok kızıyorum behlüle artık...ve en çok kızdığımda sen kendini dizginlemiyorsunnnnn...hiç birimiz senin üzülmeni istemiyoruz,dileriz ki biz yanılalım ama ne demişler tedbir bizden tevekkül Allah tan..

tüm bu yorumlardan sonra canın biraz sıkılabilir tatlım ama dediğin gibi pek çok aklın süzgecinden geçiyor bu konu..

son bir şeyde,gereksiz polemiklere girme lütfen yaaa.bari bu konuda olmasın bu...istemeyen okumaz etmez,herkes herşeyi yazmakta,yapmakta özgür...

evet kesinlikle biraz hızlı oluyor.. açıkçası, kzlar burada bukonuyu açmadan önce ben olumsuz bişey düşünmemiştim.. fakat görmediğim bir açıdan bakmamı sağladınız hepiniz.. evet behlül kendine çok güveniyor vede bunu göstermekten hoşlanıyor.. bu tavrıda sanki kimseden çekinmiyorum, her ortamda karşılarına çıkabilirim gibisinden birşey... beni benimsemiş olabilir, kendi ailesinin içine sokarken de hiç tereddüt etmedi, yada geciktirmedi bunu. hemen tanıttı. ama elbette bu onun tazı, ben onun benim abimi aradığı gibi, tutup da annesini yada hatta kardeşini bile arayamam yani...

kim oluyor ne sıfatla geliyor diyecek tek kişi aralarında babam. ki zaten onunla bu tarz bir muhabbetleri de yok. 1 kez görmüştü babamı, oda ani oldu, kafasında güneş gözlüğü vardı, çok rahatsız hissetti kendini sonradan, böyle görmesi ayıp oldu diye.. babamdan çekiniyor. ama amcamın bırakın naz yapmasını, dün akşam beni arayıp cuma yada c.tesiye yer ayırtıyorum hep birlikte diye haber vermesine ne diyosunuz...benimle de arkadaş gibidir amcam, onunlada öyle. birde çok kafa dengi bulmuş, övüp duruyor.. hayır herşey bi tarafa, bide masada herkesin ortasında behlüle bu kız seni çok seviyor diyen de o.... öyle bir manzara var ki ortada, sanki biz ayrılsak bile, onlarla dostluğu devam edecek....

bu son yemek olayı da bittikten sonra, ben duruma el koyacağım. belkide senin dediğin gibi behlül yerine abimle amcamla konuşmakta fayda olabilir.. çok yüz vermiyormusunuz gibisinden... olay tatil planlarının gerçekleşmesine varmadan bi duraklama dönemine girsin bari... abimle konuşmalarından bahsetti abim bana ama çok az.. behlül masadan kalkmıştı, geri dönene kadar anlatabildi.. dedi ki: (konu nerden girdi bilmiyorum) bişeylere karar verecek olan sizsiniz, eğer bi yola girerseniz biz de üzerimize düşeni yaparız... ama behlül ne dedi, neden bu konu geçti hiç haberim yok, o kısmını daha öğrenemedim...

ben ilk kez hayatımdaki birini bu şekilde ailemin içine alıyorum. daha önce bu tarz bişey yaşamadık ailece.. o açıdan yüzümü kara çıkarmaması çook önemli. yoksa bende ilerde aileme karşı mahçup olmak istemem..

doğru canım, iki gündür bu konuda söylenenlere gerçeten de katılıyorum.. ayrıca aklın yolu birdir, baksana herkes hemfikir... yelkenleri çbuk suya indirme konusu benim her zaman zaafım olan bi konudur, bunu yenmek için çaba sarfediyorum:))

şu erkek arkadaşınla olanlar hiç istenmeyecek bi durum tabi, madem korkuyorsun neden ailenin içine o kadar giriyorsun, baştan alın neredeydi diyeceğim ama iş işten geçince ne fayda.. tabiki bende bu şekilde mahçup olmak istemem. umarım bi çekincesi yoktur...

açıkçası bu konular canımı sıkıyor evet, ama düşünmekten yorulduğum için canım skılıyor.. yani ben behlülü seviyorum. oda beni seviyor.. şu konuda kontrolü sağladıktan sonra, evlilik kısmını düşünmeyi bırakmak istiyorum.. kafamı yorarak mtlu zamanları kaçırmak da istemiyorum.. şu konuyu 2011e erteleyebilirim sanırım...

ne yazık ki canım acı çekmemek için bazen otokontrolümüzü sağlamamız gerekiyor ..neticeler her zaman istediğimiz gibi olmayabiliyor çünkü..olumlu düşünmek her zaman için güzel ama olayın her boyurunu ele almak gerek,herşey bizim için..

evet işte bak,benim yaşadıklarımda istenmeyen bir durum..herkes bize evlenicek göüzyle bakardı,dışardan çok yakışan bir çifttik,kendi içimizde de aslında herşey yolundaydı..evlilik alafları geçtiğinde aramızda normal bir şekilde konuşulurdu,evlilik bize uzak diğildi...ama 2 yılın ardından herşey çok güzelken ben artık bu gidişe bir dur dedim,,biz nereye gidiyoruz dedim..gerek benim ailem gerekse onun ailesi bir beklenti içindeydi bir yandan da...sonra bir gün kesin bir dille bu konuyu açıp düşüncesini sorduğumda ben yapamıycam dedi..tam da böyle bir ortamdayken..kestim attım orda ne varsa...ne kardeşinin ne annesinin çabaları fayda etmedi..kadın iş yerime kadar aradı,ağladı bir anda bitirme kızım diye..bekle o nu falan...ama 2 yıl zaten geçmişti....nyse işte canım demem o kii bir niyet varsa gösterilmesi gerek bir an evvel diye düşünüyorum ben...

zaten sürekli bir düşüncede yoğunlaşırsan hayatında ki o doğal gidişatı etkiler bu...herkesin de ediği gibi kendini geri çek,en ufak şey bile ona evliliği anımsatmasın senle ilgili...herşey gönlünce olur inşallah canımm,burda hepimiz bunu diliyoruzz:))

canım gerçekten sende zor bir dönem atlatmışsın.. bu erkekleri anlamak ne kadar zor, madem korkuyorsun neden o aşamaya kadar geliyorsun?? yada herşey yaşarken iyi hoş da, iş sorumluluk almaya gelince mi korkulup kaçılıyor.. gel de bu tecrübelerden sonra birilerine güven duy....

gerçeken de zor işler bunlar.. umarım hayırlısı olur, umarım ilişkimiz mutluluğa gider.. ama doğrusu onun hakkında güvendiğim tek şey şimdilik sadece beni seviyor olduğu, o kadar.. sorumluluk almaya geliince ne yapar, ne olursa olun sadakat duyar mı, iş o noktya gelince yan çizer mi?? bunları bilmiyorum gerçekten de..

evlilik konusunda artık hiç bişey bahsetmiyorum ben.. sadece şu geçenlerdeki mesaj var, aslında o mesajı bigün benden bi sebep söylememi istediğinde ona yanıt veremediğim için yazdım.. o an içimden geçen sebebi ona söylemek istedim. böylece o boşluğu doldurmuş oldum.. onun dışında verdiğimiz karara o da bende uyduk.. esprisini yapmadık, dillendirmedik bi daha.. bu konuya uymaya devam edeceğim elbette. ha bir kez de ortağı bana kadeh kaldırıp inşallah evlenirsiniz demişti, bende kadeh kaldırıp gülmüştüm, o kadar..

ailedeki şu damat muhabbetini de kaldırırsak o zaman tam olarak konu kapanmış olacaktır.. bakalım behlül bey nasıl hamleler yapacak... bu kadar konuştuktan sonra bu konudaki stratejileri devreye sokacağım kızlar.... artık gelişmeleri paylaşırız hep birlikte:))))

ince dşünceleriniz için de teeek tek çok teşekkürler:)))

Şuan boşlukta hissedip başka birinde teselli arama

Kendine biraz zaman ver kafandaki düşüncelerin netleşmesi için.

Kendini çok kaptırma

Herşeyi zaman belirler hayırlısı olsun hakkında

Şuan boşlukta hissedip başka birinde teselli arama

Kendine biraz zaman ver kafandaki düşüncelerin netleşmesi için.

Kendini çok kaptırma

Herşeyi zaman belirler hayırlısı olsun hakkında

behlülü seviyorum ben, ilişkimiz de normal devam ediyor zaten. yani boşlukta hisetmem için bi neden yok, başkasını asla düşünemem ki...

Bihter ufukta görüşme görünmüyor mu?

canım cuma veya c.tesiye organize ettiğimiz yemek dışında, bu akşam beraberiz.. ama işlerini erken bitiremezse ben çıkamam, çünkü geçen akşam sabah 4.30da gittim eve, yani biraz falsoluyum bu ara. o yüzden bizimkiler kızabilir.....

Hımm tamam. serin ol:))) behlüle de alsanaalsanasmile :)))

kızlar, uzun zamandır görmediğim, yıllardır tanıdığım bi arkadaşım var.. kerem.. iki hafta önce falan gene telefonlaşmaya başladık.. beraber yemek yiyelim diyor.. eskiden hep beraber bişeyler yapardık, çok da severim.. ama şimdi behlül buna nasıl tepki verecek acaba.. sizce keremden biraz bahsedip sonra da yemek yiyeceğiz birlikte mi desem.. yada oa danışır gibi mi konuşsam, ne yapsam.. zaten biliyosunuz hassas bi dönem.. o yüzden önemli bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…