- 5 Ekim 2016
- 15
- 4
- 16
- 35
- Konu Sahibi Butterfly2417
-
Benim de oğlum 2,5 yaşında.merhaba antalyada yaşayan anneler 2 yaşında oğlum var bebeklerimiz hakkında konuşup dertleşelceğimiz doktor tavsiyeleri yapıp birbirimizi bilgilendirelim buluşmalar düZenleyip güZel dostluklara da öncelik etmiş oluruz
oyyy Allah bağışlasın. benim de iki oğlum var.benim de kızım 5 aylık kızlar...sizden öğrenmem gerekenler var bence :)
Diş olabilir mitecrübeli anneler 9 aylık kızım hafif eteş ve ishal var yardııımmmm
1 HAFTA SONRA AŞI ETKİSİ OLMAZSanmıyorum alt dişlerimiz çıktı 1 hafta önce kızamık aşısı olduk acaba ondan mı kaynaklı
BEN MEDSTAR DA ÜNAL YİRMİŞ ÇOK MEMNUNUMNerede doğum yaptınız arkadaslar doktorunuz kim ?
Benimde 14 aylik oğlum var bende antalyada oturuyorum tecrubelerinizden ve bikgilerinizden faydalanmak isterimmerhaba antalyada yaşayan anneler 2 yaşında oğlum var bebeklerimiz hakkında konuşup dertleşelceğimiz doktor tavsiyeleri yapıp birbirimizi bilgilendirelim buluşmalar düZenleyip güZel dostluklara da öncelik etmiş oluruz
Doktorun ismini cok duydum ben larada oturuyorum medstar uzak kalıyor17 AYLIK KIZIM VAR AVM LER HARİÇ PARK GİBİ EĞLENEBİLCEĞİ NERLERE GÖTÜRBİLİRİZ?
teşekkür ederimDoktorun ismini cok duydum ben larada oturuyorum medstar uzak kalıyor
Düden park cok güzel manzarası falan cocuklar ıcın park var cıvıl cıvıl oluyor havanın güzel oldugu bigün gidin memnun kalırsınız
Antalya da mi oturuyorsunuz benimde 14 aylik oglum var1 HAFTA SONRA AŞI ETKİSİ OLMAZ
Nerede doğum yaptınız arkadaslar doktorunuz kim ?
Canım hangi anadoluda lara anadolu mu diğeri mi?Antalya özel anadolu hastanesi
evet laradaki anadolu hastanesi canımCanım hangi anadoluda lara anadolu mu diğeri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?