antalya burun estetıgı))

caglau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
24
1
1
arkadaslar ben yenı katıldıgım ıcın pek kullanmayı bılmıyorum kusura bakmayın konuları farklı yere acıyorum bazen. sızden rıcam antalyada umıt okan ozcana burun estetıgı olan varsa benı bılgılendırebılır mı lutfen

merhaba bende antalya da ameliyat olmayı düşünüyorum ama doktorda karar kılamadım maalesef

merhaba bende antalya da ameliyat olmayı düşünüyorum ama doktorda karar kılamadım maalesef
Sormayın. Haftalardır dusunuyorum. Devlet hastaneleri fiyat acısından iyi ama tamponsuz yapan yer yok bildigim kadarıyla devlette. Ben son olarak atilla feslide karar kıldım baya iyi bi doktormus tamponsuz yapiyormus hem de benimde tampon korkum var o yuzden cazip geliyor fakat fiyat cok pahalı nasil yapicam bilemiyorum sizde arastiriyorsaniz haberleselim arada doktorlar hakkinda bende kararsiz kaldim cnku baya

inanın bende araştırıyorum bayadır bakıyorum doktorlara ameliyat olan kişilere ama yinede kararsız kalıyorum bu arada tampondan o kadar korkmayın bence slikon tamponlar bildiğim kadarıyla eskisine göre daha rahatmış.bu arada atilla fesli ile görüştünü mü fiyat aldınız mı

Şöyle ki silikon tampon da olsa biraz problem oluyormus cikana kadar uyku problemi filan bende biraz panik var acikcasi korkuyorum da. Atilla beyin sekreteriyle konustum direk fiyati soyledi 7 bin tl dedi yapilan islemler dahil. 1 gun medstar topcularda yatis oluyomus öyle işte. Engin erkal ile de gorustum o da ayni fiyati soyledi. Onun disinda serdar unluyu aradim sekreteri bi fiyat vermedi ama hepsi ayni sanirim. Yani ozel klinigi olanlarda fiyatta pek fark olacagini sanmiyorum. Benim içime en cok sinen atilla fesli oldu aslinda sadece para konusunu dusunuyorum halledersem ona olacagim sanirim. Baya inceledim instagramdan filan da bakabilirsinz sizde istersenz

peki atilla bey tamponsuz nasıl yapıyo.burnunuzda estetik dışında bi sıkıntı var mı nefes problemi vs ona göre mi fiyat acaba

kızlar silikon tampon o kadar sıkıntı bişey değil ya. içerde olduğunu bile hissetmemiştim ben biraz nefes almak sıkıntı oluyor o kadar

peki atilla bey tamponsuz nasıl yapıyo.burnunuzda estetik dışında bi sıkıntı var mı nefes problemi vs ona göre mi fiyat acaba
Eriyen dikisler konuluyormus galiba. Youtubeda izleyebilirsin videolari var. Benim nefes alma problemim yok sadece estetik amacli olmak istiyorum

kızlar silikon tampon o kadar sıkıntı bişey değil ya. içerde olduğunu bile hissetmemiştim ben biraz nefes almak sıkıntı oluyor o kadar
Ya grip oldugumuzda ki nefes alma problemi gibi mi ? Korkuyorum acikcasi sorun yasarim diye. Eger dediginiz gibi okadar sorun olmayacagini bilsem devlet hastanesinde olurum 2 bin tlye filan hic masrafa girmem ama korkuyorum ameliyattan sonra rahat nefes alamam diye nedense bu korku var bende

Mesela rahat yemek yiyebildiniz mi? Uyurken filan sıkıntı oldu mu sizde?

devlette bildiğiniz iyi biri var mı devlet biraz risk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…